snazno prodiranje

51
Share
Copy the link

Dugo nisam verovala u letnje ljubavi, koje se rađaju za vreme letovanja, sve dok se to meni lično nije dogodilo. Upoznali smo se u vodi, dok smo plivali i onako iz daljine smeškali jedno drugom.Našavši se pod vedrim nebom u sred bela dana i okruženi mnoštvom ljudi oko sebe, nismo ništa drugo mogli da uradimo sem glupog i klasičnog upoznavanja.

Ipak, pogledi, odmeravanje i sporo ispuštanje ruke, odavali su veliku privlačnost i požudu. Kada se čovek nađe na moru, jedino mu se jede, spava i tuca. Ovo poslednje je u tom trenutku bilo ono što sam najviše poželela, a ne stereotipno upoznavanje. Kao da covek ima nešto od toga što zna čime se baviš, kako se zoveš, ako mu je tucanje jedina stvar koja mu se vrti u glavi.

Situacija je postajala sve vrelija, ali bilo je jasno da ovo mesto nije pogodno za akciju. Zbog toga smo se dogovorlil da se nađemo uveče, ne bismo li izašli na piće i tobože bolje se upoznali. Te večeri sam izašla u provod i posrećilo mi se. Otišli smo u diskoteku. Čim smo ušli, sela sam za šank, jer se tu najprijatnije osećam. Nervira me guranje i skakanje. Uz pivo koje uništavam, vreme mi brže i lepše prolazi.

Posle nekog vremena jezik nam više nije bio sredstvo komuniciranja. Počeli su da padaju strasni poljupci i ruke su tražile oslonac na njegovom telu. Pomerili smo se u mračniji deo diskoteke. Sledilo je pravo iznenađenje za mene. Bez ustezanja je gurnuo ruku među moje noge. Osećala sam da dole gorim i da sam spremna za jedno dobro tu-canje. Želela sam da otkrijem šta on ima da ponudi.

Drugom rukom je instinktivno krenuo ka mojoj stražnjici polako me nabijajući na svoj već očvrsli kurac, koji se ispod letnjih pantalona jasno ocrtavao.
Uhvatio me je za ruku i ja sam bez razmišljanja krenula za njim, kada me je poveo iz diskoteke.
-Idemo u moju sobu – rekao je.
– Ne, tamo je vruće. Idemo na plažu! -odgovorila sam.

Skoro trčeći, išli smo ka plaži. Od piva i trčanja počelo je malo da mi se vrti u glavi. Bacio me je na pesak. Moje ruke su krenule ka njegovom šlicu ne bi li oslobodile njegov ud, koji samo što nije iskočio. Kod mene je bilo lakše jer sam bila u mini suknji, samo ju je zadigao.

Pokušavao je da prodre u mene, ali smo izgleda oboje bili pripiti, pa nikako nije mogao da pogodi rupu u koju je trebao da se zabije.
– Stani! – odlučila sam u tom trenutku da stvar uzmem u svoje ruke. Dohvatila sam njegov kurac i krajnje znalački se nabila na njega. Pesak me je bockao po leđima i u tom trenutku sam osetila da na njegovom udu isto ima peska. Dok je besomučno pokušavao da uđe u mene, njegov kurac je nekoliko puta padao na pesak i tu se lepio.

Osetila sam da je ušavši u mene uneo i malo peska koji je strugao po mojim vaginalnim zidovima. To me je još više palilo. Svoje dugačke noge sam digla uvis i ponekad ga obavijala, namestivši se udobno na njegovu karu. Premeštala sam njegov kurac iz jednog ugla vagine u drugi. Ritmički sam se nabijala. To ga je uzbuđivalo. Uhvatio je moje nabujale grudi i počeo divljački da ih steže. Glasni uzdasi su se širili plažom.

Umirila sam se, jer sam predosećala da je on blizu vrhunca. Nisam se prevarila. Sve snažniji i jači udarci sledili su jedan za drugim, dok se njegovo telo treslo. Na momente mi se činilo da moja pička puca od silnog pritiska koji se nabijao u njoj.
– Nemoj da ga vadiš. Još te želim u sebi!

Moja pička je počela da pulsira i da steže njegovu karu. Osetila sam da je ponovo počeo da se uzbuđuje. Mišići vagine su ga stiskali, gnječili, uvlačili.
– Hoću još, ali brzo. Ja volim da bude brzo! A ti si tako dobro uglavljen, tako si krut.
Uživali smo jedno u drugom. Prestala sam da mislim i jedino uživala u ovom dobrom rokanju.
– Sad, sad, sad! Gurni ga jače, još, još! Gurni ga jače! Ne smeš sada prekinuti. Ide mi, svršavam, ne zaustavljaj se! – vikala sam bacajući se tamo amo po njemu.

Obuhvatio mi je grudi i stegao ih je čvrsto. A onda gurnuo svoj kurac, koji je bio krut i vreo, još malo dublje, ali nije dalje išlo.
Stegla sam vaginu tako jako da je mislio da ću ga prekinuti.
– Stiže! Ja sam gotov. Tucaj, sad ti tucaj! -prostenjao je.
– Šta sad čekaš, svršavaš ili ne? Ipak, svršićeš kada ja to budem htela!
Posle tih mojih reči, uhvatio ga je nekakav čudan grč, trzaj, šta li. lzbacila sam ga iz sebe.

– Hoću otpozadi! –
Okrenula sam se i namestila. Ušao je lako, jer sam bila još uvek mokra, vrela. Uhvatio me je za kukove i navukao do kraja.
– Želim da te rokam ovako do besvesti. Dok te ne ubijem!
-Tako prolaze muškarci u mojoj pički.

Njegov glavić je trljao i rovario po meni tako snažno, da se od naslade grčio kao nikad. Osetila sam njegov prst koji polako klizi. Ugurao mi je polako prst u čmar. Počela sam divljački da mešam.
– Vadi ga i sa što veće daljine nabijaj. –

Poslušao me je. Tresao se od uzbuđenja. Više nije mogao da izdrži. Izvukao ga je i prskao po meni. Mlazevi sperme su isticali iz njegove kare. Srušio se na mene svom težinom.
Tako nepomični ostali smo da ležimo još neko vreme, a to kako sam se dovukla do sobe, nije deo mog sećanja.