Vlana – vrsacko iskustvo

20
Share
Copy the link

Odavno smo sa nasim prijateljem razmatrali mogucnost da nekuda otputujemo i provedemo se. Ta ideja je razradjivana u nekoliko navrata, ali su se konacno stvorili uslovi da u subotu 26.02. tu ideju sprovedemo u delo. Ostalo je jos samo pitanje: Kuda otici? Mozgali smo, pretrazivali razne ponude po inter****u i na kraju je pao dogovor: Hotel Vila Breg sa Spa centrom! Evo nas, hitamo, u kasno, sumorno, subotnje popodne, pravo prema Bregu. 🙂

U kolima je vec vruca atmosfera. Moja draga je u minicu i u majcici sa dubokim dekolteom. Na nogama su njene “SS cizmice” koje zacinjavaju erotsku atmosferu. Nas prijatelj vozi dok ga ometaju njene ruke sa zadnjeg sedista. Ni moje ruke, dok sedim karaj nje, ne miruju, osecam pod prstima kako zeli opustanje i uzivanje. Naginje se draga povremeno, preko sedista, prema njemu, da ga bolje oseti i sto vise napali. Izdize guzu, izaziva me da joj podignem minic i klizim lagano rukom preko hulahopki. Otimaju joj se uzdasi i kroz sapat kaze: Da nisam preventivno stavila ulozak, bila bih mokra do kolena! Zlocesti smo skroz, krivudamo i predstavljamo opasnost za saobracaj. Umalo nas nije startovala policijska patrola u Vladimircima.

Stigli smo. Konacno! Izludjeni usputnim desavanjima tesko otkrivamo put od garaze do recepcije. Brzi su, kao da osecaju koliko nam se zuri. Mozda nesto i slute, ali nije nas briga. Mag****na kartica nam otvara vrata i ulazimo u carstvo apartmana Vile Breg. Svi smo prijatno iznenadjeni. Prava raskos za nase uslove, mozda zato sto smo nenaviknuti na uslove hotela sa pet zvezdica. Draga je nervozna, zeli da nas oseti obojcu…

U kupatilu sam, cujem uzdahe, zurim da vidim sta se desava. On sedi u fotelji za masiranje. Nag je, a ona nagnuta nad njim, takodje naga i vlazna, uziva u punoci njegovog uda. Gledam ih, u trenutku sam cvrst. Ne zelim da zurim, pruzam ruku da je osetim, pomazim, pomognem…Cujem je kako stenje, osecam je kako se meskolji, kako zeli da oseti nesto tvrdo i toplo u sebi. Ne mogu da izdrzim, ulazim u to carstvo vrelih sokova koji se skupljaju i teku jos od Beograda. Lebdim, cula su mi napeta, ali tesko, kao iz daljine cujem njene uzdahe i njegov glas: Tako, zabi joj se, zestoko, neka te oseti! Ne moze se opistati ta situacija u kojoj svi, kao zahuktala parna masina, jurimo u vrtloge strasti, bezglavo, ravno ka vrhuncu.

Prekidamo, mnogo smo uzbudjeni, a ne zelimo da se sve tako brzo okonca, a opet, zelimo se posle uragana uzbudjenja, baciti u hotelski bazen. Menjamo pozu, ja sam na krevetu, ona me ima u ustima i slasno uziva u mojoj otvrdlini, a on, on je sada na mom mestu i najpre lagano, a zatim snazno i zestoko odpozadi prodire u ribicu moj drage. Da, u njoj je, osecam je kako je izbezumljena, kako potpuno uziva u njegovoj muskosti. Izludjuje me to. Ne mogu vise da izdrzim. Zategao mi se sasvim, osecam sokovo kako krecu. Napunicu joj usta! Vec narednog trenutka vidim tanku nit sperme koja se sliva niz rub usana. Uspravila se. On je grli, ljube se, maze se, ruke im samo klize!

Vidim je kako leze na krevet. Potpuno se prepustila. On prilzi, otvara mu se, siroko rastvara noge. Vidim kako prodire u nju. Spajaju se i divlje uzivaju, cuju se uzdasi, tela trepere, dok ja lezim na boku, posmatra ih i uzivam u njihovom zanosu. Uzivam u zamucenom pogledu svoje drage, u trzajima njenog tela, u vrelini njenih nabreklih bradavica i punih grudi. Menjaju poze, izludjuju me, i dalje sam tvrd, zelim da sve to sto leti pred mojim ocima traje vecno. I traje ce, ali na fotografijama, koje cu uskoro napraviti, tako da nam one uvek nanovo osveze secanja.

Skljocam, blic seva, pada blenda, menja se fokus i nastaju slicice. Na njima se mogu videti njih dvoje u divljem zanosu. On, medju njenim visoko podignutim nogama, pa ona odozgo kako se, iz cucnja, zestoko nabija na njegov debeli i nabrekli ud, pa opet on kako odpozadi nestaje u njenom vrelom i sokovima oblivenom medjunozju, i na kraju ih vidim kako, posle svega, leze jedno preko drugog, mirni i opusteni, isprepletenih nogu. Oci su im skolpljene, a na usnama osmeh. Zift crna kosa joj je razbarusena, a jaki pramenovi poput borovih iglica leze razasutu po krevetu i po njegovom licu. On je cvrsto grli preko grudi, a njegov puni ud jos uvek pulsira u mackici…

Dosta je, valja se malo prepustiti drugim uzicima. Cekaju nas bazen, sauna, dzakuzi, masaza, a onda i sredjivanje za odlazak na laganu veceru, jer ce nam svima trebati energija za ludu i nezaboravnu noc.