SUNCHICA V

15
Share
Copy the link

Filipe zašto ne izvadis svoj penis i počnes masturbirati za mene?” Izgledao je kao da sam ga udarila. “Zar me nisi čuo… Sad sam ti priznala ono što ne priznajem sama sebi. A ti si okrutan i ne želiš mi to priustiti rekala sam to tiho. Dajem ti šansu da drkas samnom umesto u mašti. Iznenađujes me. Želim da zadovoljis moju radoznalost. Hajde Filipe, izvadi penis i mazi ga za mene. Skinuću gaćice i pokazati ribicu, samo za tvoje okice. Zastao je i gledao me neko vreme sa puno ljubavi hajde srecice čekam!” rekla sam čvrsto, dok je on sedio i borio se sam sa sobom.. Znam da žarko želis videti moju ribicu. Ne želim više čekati, Filipe, skini se za mene ODMAH!” povikala sam. Oklevao je nekoliko trenutaka, a zatim me je poslušao. Lagano se dignuo, otkopčao pantalone i spustio ih dole. Još uvek je izgledao kao da se predomišlja. Bez da išta kažem stavila sam svoje obe ruke u gaćice i počela se trljati nezno. “Ohh, moja pickica je tako topla, tako vlazna mala slatka! Skini se i pokazaću ti je – stavit ću ti je na lice dok budeš drkao – ja znam da ti to voliš!” Tad se potpuno oslobodio. Za manje od trideset sekundi stajao je gol golcat predamnom. Izgledao jei kao da su ga vajali najbolji vajari.. Proćitala sam ga ispravno: ispod njegove tajne arogantne površine bio siguran u sebe i u svoje zelje, koje je jedva čekao da prenese u realnost. “Odlično. ” Gledala sam ga odozgora prema dole kao da ga ocenjujem. ” Hajde digni sad ruke iznad glave da ti bolje vidim penis i jaja.” Odmah me je poslušao. “Uh, huh…” rekla sam sa tonom odobravanja u svome glasu “želiš li ti mene sad videti golu?” Da…želim. Ja ispunjavam svoja obećanja, sve dok me gledas tim tvojim toplim ocima. Sad je bio još sigurniji. “Hm…malena skini sve za mene…molim te skinu ti suknjicu za mene.” “NE, za tebe neću – to ću učiniti za sebe. Ali, ako me pitaš puno pristojnije od toga, mozda hoću.” Pogledao me je jos neznije, ali je zatim odmah poceo nezno da me skida, “Molim te krofnice pomozimi pri skidanju. U redu, dopusti ću ti da me vidis golu dok se budes mazio. Ali pre toga moras leći na pod, na leđa. Hajde ljubavi.” Poslušao me i bio je na leđima sa kurcem koji je bio u poludignutom stanju.

Stala sam tačno iznad njegovog kurca, stavila sam ruke na bokove i pogledala sam ga. “Reci mi Filipe da li si radilo ovako nešto?” “Ne, ne nisam. Nikad ovako nešto. U stvari…nikad nisam bio sa ovakvom devojkom…koja zna sta hoce. Izgledao je predivno zbog toga, i ako je imao jaku potrebu podeliti to s samnom. Jesi li ikad drkao pred zenom, jesi li ikad lizao nekome, jesi li ikad jebao neku zenu u dupe? Izgledaš kao neko ko bi to volio.” “Ne, nikad! Nikako. Znala sam da je govorio istinu. On je jednostavno bio san mnogih zena. Kladim se da si imao vruće fantazije. Zar ne?” “Pa…” opet je bio siguran u sebe. “Da, da…sigurno da jesi. Oboje znamo to. .” Pre nego li je stigao odgovoriti ja sam nastavila ” Da li si ikad imao fantazije o mokroj pici na svome licu dok drkaš?” “Pa…na neki način…bilo je…” rekao je tiho. “Ma znam, dušo.” rekla sam to mekano. “Dušo, uzmi svoju stvarčicu u ruku i počni drkati. I gledaj kako se ja skidam. Do kraja!” Njegovo lice se ožarilo kao da je klinac koji je upravo dobio svoje najdraže bombone. Obuhvatio je svoj penis i počeo je masturbirati. Isprva je to činio polagano, a onda sve brže. Dok je on tamo ležao i drkao ja sam polagano počela skidati svoju odeću. Njegov penis je sad bio u punoj erekciji. Polako sam se skidala kao iskusna striptizeta i nisam ništa govorila. Skinula sam sve osim gaćica i cipela. Onda sam ga počela izazivati. Na čas sam pomaknula gaćice u stranu kako bi se nazrela moja ribica i onda bih ih vratila brzo nazad. Povukla sam gaćice da budu skroz blizu moje mace i spustila sam se dole samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Ovo ga je raspalilo. Disao je teško i izdizao se bokovima u ritmu svog drkanja. Skinula sam gaćice do kraja i pričala sam mu prljavo. “Ooo, da dušo. Pogledaj u moju pickicu. Moju mokru pickicu. Gledaj kako prsti ulaze u nju, kako lagano klize unutra i van.”

Zatim sam se okrenula i sela sam na njegovo lice. “želiš li moju macu ti veliki jebaču. Drkaj taj svoj veliki kurac, drkaj.” “Hoću, maco…” rekao je bez daha. Bio je blizu orgazma. Iznenada sam uhvatila njegovu ruku i maknula je sa penisa. Stenjao je i bio je neodlučan. Ja ću sad staviti svoju macu na tvoje lice i ti ćeš svršiti. Delovao je vrlo uzbuđeno kad je to radio, sigurno je unapred zamišljao naše povremene susrete. “To je moj Filip.” pustila sam mu ruku i lagano sam se spustila na njegovo lice, prekrivajuci njegova usta. “Ohhh. daaa…” stenjao je, stenjao je od zadovoljstva, a ja sam picom prelazila preko njegovog lica pokrivajući ga sokovima. “Hajde. ” rekla sam zapovednim tonom. “Drkaj tu veliku stvar. Svrši po sebi, po svom stomaku – tako je – daaa, moja mokra pica na tvom licu – drkaj!” Znala sam da je to za njega previše. Zastenjao je jako, skoro je i vrisnuo, izdigao se bokovima gore pa dole i zatim je svršio po stomaku, rukama i prsima. Nastavila sam mu govoriti i trljati macu o njegovo lice, a njegovi trzaji su se usporili pa konačno i stali. Nasmešila sam se znajući da me tek sada zeli. Pretvorit ću ga u svog roba, a on mene u svoju robinju..Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvek jako uzbudjena. Meni je seks poput plesa – ako imaš dobrog partnera, koji zna plesati, trebaš ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, držeći mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupirući se rukama da bi mi stražnjica bila isturena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak. – Kako je velik – pomislih dok je on štimao kitu u moju pickicu. Jedini s kojim sam se dosad tucala bez trunke stida jer ga jako zelim, ali on je imao jaku zelju zamnom. I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi može naneti kita mog novog momka i upropastiti užitak. Osetih kako njegov glavic lagano prelazi onaj otpor koji je pružala moja rupica, kako se lagano, ali sigurno ušetava. Razrađivao je moju rupicu, nabijajući mi ustreptali buzdovan i vadeći ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta kita uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osetila kako njegova topla jaja udaraju o moju guzu. – Ooooo, Boze – pomislih u sebi, dok me je nosila neverovatna količina novodoživljene strasti. Uhvatio me za levi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima I dok smo nakon ove premerne jebačine sedili zavaljeni u kožnim foteljama njegove kancelarije, razgovarajući nonšalatno o njegovom poslu, kreditima i firmi, moje misli su razrađivale večno pitanje muske vernosti, i istinskim predavanjem osobi koju sam upoznala na netu… a sada sam sigurna i da volim moga Filipa…