Skolska

33
Share
Copy the link

Profesorica srpskog nam je zadala temu i dredila grupe.
Ja sam bio sa Marijom,ona je inace veoma dobra cura,ima divne sisie,guzu savrsenu,uvijek se sexy oblacila i uvijek je pricala o sexu.
Ona i ja smo se dogovorili da idemo kod mene da radimo pano,ona je rekla moze taman kod mene su kuci roditelji.
Kada smo dosli ona se fino raskomotila,ja sam otisao u kuhinju i napravio nam sok,kada sam se vratio vidjeo sam da ona trlja svoje prste od picku,pitao sam je sta to radis?
Ona je rekla:joj oprosti slucajno sam!
Ja sam se u tom trenutku napalio i neprestano mislio na taj prizor.
Kasnije mi je rekla oces da ti pokazem nesto ja sam zbunjujuce rekao da,ona se skinula bila je to prelepa obrijana picka,i utegnuta guza rekla je JEBI ME!!! Ja sam onako zbunjen svukao trenerku i ona je vidjela mojih 19 cm! prvo ga je slalsno polizala dok sam joj ja prste drzao u gacama,iz njene picke su se sokovi slivali kao iz cesme,kasnije se naguzila i rekla PODERI ME!!! Ja sam joj ga polako stavio i kasnije krenuo krvnici da je jebem,lizao sam joj picku,to nkada necu zaboraviti slasna picka moje drugarice,u toj dobi sam cesto znao drkati da drugovima na pornice i slicno,ja sam bio veoma ponosan na sebe zato sto sam prvi sex imao sa drugari**** Marijom.Poslje nepunih pola sata jebanja brat me je po drugi put uhvatio kako se jebem samo se nasmijao i otisao,i u tom trenutku sam joj svrsio na picku i u usta ona je sve to polizala,poslje toga mi je cesto drkala i nabijala se u skolskom WC-u!!!
To je moj drugi sex!!!