Rodjaka

29
Share
Copy the link

Uvek sam maštao o svojoj rođaci Mariji i uvek sam svršavao u mašti. Ali jednog dana kad mi je trebao neki pismeni zadatak iz engleskog nazvao sam je i pitao da dođem kod nje. Ona je imala 33 a ja 21 godinu. Kad sam pozvonio ona je otvorila sa osmehom i crvenim minićem i bodijem koji je prekrivao njene bujne sise sa izrazitim pipcima. Sami smo bili i ja sam dao predlog da legnemo na pod da učimo.

Kako je legla mini se povuče i ispadoše butine o kojima sam toliko maštao. Samo se nasmešila a ispod bodija su virile bujne grudi. Meni se strašno ukrutio, nisam više mogao izdržati pa sam rekao da idem do WC-a. Nisam joj rekao da se odoh i istuširati jer je bilo pakleno vruće. Ostavio sam vrata otkjučana, počeo sam drkati misleći o rođaci kad na vrata ona ulazi i govori da nema peškira i da ih je donela … i kad je videla mog kuronju u ruci reče Ooooo… i nasmeši se.

Izašao sam a ona se i dalje podsmehivala i reče da popijemo kafu. Kako je bila okrenuta leđima prišao sam joj iza leđa i počeo da je ljubim u vrat kao da me je neka sila terala. Polako se okrenula i spustila se i skinula mi bokserice i počela da ga puši. U jajima pripremao se pravi vulkan. Svršio sam joj po licu a ona se samo nasmešila i rekla da ide da se istušira i ostavila je otvorena vrata. Kad se vratila bila je potpuno gola i upitala – Jesi li za još jednu rundu? –

Pristao sam i počeo da joj ližem vlažnu picu koja je tako puštala sokove. Povalio sam je na kauč i stavio sam svoj 20 centi dug kurac u vlažnu picu i počeo joj stiskati bujne grudi. Vrištala je. Jebao sam je tako jedno 10 do 11 min i ona reče da joj svršim među sise. Stavio sam ga među sise a on je išao gore dole dok joj vulkan nije razmazao sise.

A sada to radimo kad možemo….