Drkanje usnama

75
Share
Copy the link

Cudila sam se toj svojoj naivnosti i situaciji u kojoj sam se nasla. Dok sam klizila usnama po velikoj Stefanovoj kurcini razmisljala sam o svemu, ne, nisam uzivala pa iako volim da pusim, pa iako Stefan ima tako veliku i tako lepu kitu, to pusenje je bilo cisto da mu pruzim uzitak i da jos jednom ispuca svoje salve sperme. Pogledala sam na stranu i videla Dejana, mog decka, kako ga silovito drka dok posmatra kako ja pusim Stefanu, voleo je da gleda a i sam je nebrojeno puta pusio Stefanu. Da li je moj decko slabic, da li je neko koga treba osuditi i zbog koga ne treba zrtrvovati sebe u celosti, ne znam, mozda, ali ja Dejana volim svim svojim bicem i sve bih ucinila za njega. Zato i kada je predlozio da ukljucimo trecu osobu u nas seksualni zivot bez oklevanja sam pristala. Malo smo tragali po inter*u, obilazili razne sajtove, celo vreme sam mislila da trazimo zensku osobu ali jednog dana medju nasim prijateljima vidim sliku sa velikom kurcinom u prvom planu, bio je to Stefan.
– Otkud ovaj medju nasim prijateljima Dejane?
– Ja sam ga dodao. – odgovorio mi je Dejan a zatim mi opisao svoje bisex sklonosti.
U prvom momentu bila sam u soku. Ispitivala sam ga i dobijala saznanja, sasvim nova saznanja, on bi da mu pusi, i ja da pusim pred njim, pa da li je moguce!? A tip nas vec bombarduje privatnim porukama, kako ce da nas kara oboje u usta, kako ce da nas tera da mu drkamo kurac usnama dok nam zaliva grla spermom. Nasla sam se na sasvim novom terenu, pokusala sam da to prekinem ali Dejanu je bilo vec suvise stalo, stvar je otisla daleko, morala sam da se odlucim. Ljubav prema Dejanu je bila previse jaka, pristala sam i vec posle par dana smo upoznali Stefana.
Bili smo u jednom lepom restoranu sa njim na veceri, Stefan je bio ok lik, caskali smo o svemu neobavezno i zezali se. Naravno, ranije je vec porukama bilo sve dogovoreno. Stefan je bio veoma aktivan tip, mogao je da ima sex po 5 ili 6 puta dnevno a u uzivao je da mu puse, i muskarci i zenske. Nas uslov je i bio da se sve zavrsava na povremenim pusenjima. I tako smo posle vecere otisli u Stefanov stan, Dejan je otisao u kupatilo i kada se vratio zatekao je mene sa Stefanovom kitom duboko u ustima. Stefan je bio udobno zavaljen u fotelju sa siroko rasirenim nogama dok sam se ja mazno uvijala medju njegovim nogama klececi na kolenima i sisala mu glavic i oblizivala mu kurac celom duzinom.
Uskoro je na kolenima do mene bio i Dejan, okrenula sam Stefanov kurac prema njegovim usnama a ja pocela da lizem i sisam velika Stefanova jaja. Krajickom oka sam gledala kako Dejan uzima u usta kurcinu, lepo ga je mazio usnama dok je oci zatvorio pokazujuci nesumljiv uzitak time sto radi. Shvatila sam da sam ucinila pravu stvar pristajuci na sve, kad vec voli da pusi onda nek to bude sa mnom u kombinaciji nego da pusi tamo nekom tipu a da ja o tome pojma nemam. Fasciniralo me koliko je Stefan izdrzljiv, vise od pola sata ja i Dejan smo obradjivali, tada je Stefan rekao Dejanu:
– Sad mi ga stisni jako usnama i brzo klizi po njemu gore dole, kao kada ruka stisne kurac prilikom drkanja. Kad osetis da sam pri kraju mozes ga izvaditi iz usta i dovrsiti rukom.
Gledala sam, Dejan je cimao glavom gore dole dok su usne cvrsto stezale Stefanov kurac, videlo se da se i Stefan odozdo pomalo nabija kako bi kurac usao dublje u Dejanova usta, zaculo se Stefanovo stenjanje, iznenadilo me da Dejan nije zeleo da ga izvadi iz usta koja mu je Stefan vec obilno punio spermom. Zaprepasceno sam gledala kako Dejan sa slascu guta spermu. Bili smo u trazenoj semi, sve to meni i nije odgovaralo ali posto je to Dejan voleo sa takvom strascu i sama sam glumila da je i meni super.
Sutradan mi je zazvonio telefon, bio je to Stefan, skoro da me uvredilo kada me pozvao da dodjem kod njega da me nagutam sperme ali onda rece da se Dejan slozio. Pozvala sam Dejana i on potvrdi objasnjavajuci kako bi voleo da mu posle detaljno opisem dozivljaj. Tako sam se nasla kod Stefana koji je stajao na sred sobe drkajuci nabrekli kurac, isper njega na podu je bio mali jastucic, pokazao mi je da kleknem na njega. Nije zahtevao od mene ni da se skinem, ni da vidi moje telo, interesovale su ga samo moje pusacki napucene usne, cim sam klekla nabio mi je kurac u usta, uhvatio me za glavu i zestoko mi ga nabijao u usta, glavic je uletao u moje grlo, gusila sam se u njemu i pokusavala da se otrgnem i uhvatim vazduh. Ali bila sam cvrsto u njegovim rukama i do vazduha sam dolazila samo u trenutku kada bi ga malo povukao pre nego bi ga ponovo nabio duboko u grlo. Sva sam se razbalavila, voda iz mojih usta je curela niz moju bradu i slivala na pod, kosa mi je bila sva rascupana dok je on cimao napred nazad. To se u stvari i nije moglo nazvati pusenjem, to je bilo izivljavanje. Skoro da mi je laknulo kada sam osetila da njegov kurac podrhtava, bilo je to kao da nadolazi zemljotres, tutnjao je podrhtavajuci u mojim ustima, znala sam da ce u sledecem trenutku svrsiti, osetila sam kako cima u mojoj usnoj duplji strcajuci spermu u moje grlo, uskoro cela usta su mi bila puna sperme. Nameravala sam da ispljunem kada ga izvadi ali Stefan me uhvati za nos totalno ga zacepivsi, istiktivno sam pokusala da uzmem vazduh na usta i naravno u tom trenutku progutala svu spermu.
Kasnije kada sam pricala Dejanu on je drkao i posle toga smo imali veoma zestok sex. Tacnije. od pojave Stefana nas seksualni zivot se mnogo promenio i postao veoma intezivan. Odlucili smo da nastavimo to druzenje sa Stefanom sve dok svima to bude prihvatljivo i odgovarajuce.
Ah da, sigurno se pitate sta bi sa pusenjem sa pocetka price, ah da, naravno da sam jos jednom vanserisjki popusila Stefanu, naucila sam to drkanje usnama koje je Stefana jako palilo, ja sam se nagutala sperme dok je moj decko Dejan izdrkao gledajuci kako pusim Stefanu.