BDSM – samo za ljude koji ne osudjuju!

41
Share
Copy the link

Ponovo sam bila u Novom Sadu, kao i prvog puta, cekajuci ga na istom mestu, ali ne znajuci hoce li se pojaviti. Opet mi je rekao da ce MOZDA doci. Naravno, meni i njegovo MOZDA mnogo znaci, tako da sam se i tome obradovala i zeljno ga cekala.

Nije proslo mnogo vremena kada sam ga videla kako koraca ka meni. Seo je preko puta mene i rekao mi da spustim glavu dole, jer sam kriva. I bila sam. To jutro, pre nego sam krenula, morala sam da napisem mail, koji bi ga sacekao kada otvori inbox. Ali ja ga nisam poslala. Davala sam mu razloge i opravdavala se, ali mog Gospodina to nije zanimalo. I ne treba da ga zanima. To je bio moj zadatak, koji nisam uradila. Zasluzila sam kaznu. Pognula sam glavu kao pokorna kuckica i pazljivo slusala reci svog Gospodara. Znala sam da je ljut na mene i da treba da se plasim onoga sto ce slediti, ali me je jako palio njegov glas. U jednom trenutku sam cak pocela i da se smejem, tako spustene glave, jer sam navikla da ljude gledam u oci kada pricam sa njima. A na njegova pitanja sam odgovarala pogleda spustenog na dole. Ni sama ne znam zasto mi je to izazivalo smeh. Gospodin me je terao da ponavljam sve sto mi je rekao, a nikako nisam mogla sve da zapamtim. Pretio mi je da ce me poslati kuci ukoliko ne budem naucila sve i ponovila mu. “Nisam papagaj”-pomislila sam u sebi, ali sam ipak zelela da ga zadovoljim. Zelela sam da uradim sve sto mi kaze. Iz petnih zila sam se trudila da upamtim sto vise informacija koje mi je govorio, ako vec ne SVE. Uspela sam, posle par hiljada ponavljanja. U svakom slucaju, Gospodin mi je rekao da nisam zasluzila, ali da me vodi na jedno lepo mesto. Seli smo u taxi i cula sam Gospodinov glas: “Do Jet Set-a”. Dok smo se vozili, nisam imala ni ideju sta je Jet Set, zaista. Stali smo ispred neke, na prvi pogled mi se cinilo kuce…i razne su mi stvari padale na pamet. Na primer, mislila sam da me vodi kod nekog drugog Gospodara. Trenutno ne mogu da se setim svega sto mi je tada prolazilo kroz glavu, ali nisu bile prijatne scene. Medjutim, kada sam videla da pise “rooms” na ulazu, shvatila sam da cemo ipak biti samo On i ja.

Dobili smo kljuc, daljinski za tv i dok smo koracali ka sobi, osecala sam neverovatnu napalu. Znala sam samo da ga zelim u sebi, sto pre. Ali kada smo usli u sobu, Gospodin mi je rekao da ce izaci i da za to vreme stavim povez preko ociju, da iz tasnice za seanse izvucem sve na krevet, da upalim tv i sacekam ga gola na kolenima. Takodje mi je rekao da pazljivo osluskujem njegove korake ispred vrata. Zaista nisam znala kada ce doci. Mislila sam da za sve to sto mi je naredio da uradim imam svega 2-3 minuta, pa sam bila veoma brza. Bukvalno sam bacala stvari iz torbe na krevet, a onda gledala da ih lepo poredjam, jer sam, nazalost perfekcionista i sve mora da bude pod konac, cak i kada nemam vremena za to. Svukla sam brzo odecu sa sebe, uzela povodac sa kreveta i stavila ga oko vrata, upalila tv i kao luda trazila bilo kakav muzicki kanal. Kao za inat, pocela sam od prvog kanala, a muzicki je bio tek na broju 16. Svo zivce sam skoro na to potrosila, klekla na pod i onda je krenulo jos vece treniranje zivaca – cekanje. Prvo me je pozvao telefonom i pitao me zasto ga nisam iskljucila. “Originalno pitanje”-pomislila sam sa osmehom. Izvinila sam se, iskljucila telefon i nastavila da cekam. Par minuta kasnije, cula sam njegove korake. Nije ulazio, ali sam znala da je bio ispred sobe. O Boze…ti koraci su me strasno plasili. Tek tada sam postala svesna straha koji osecam od samog trenutka kada sam ga ugledala tog dana. Zelela sam da odmah udje u sobu a zelela sam da uopste ne ulazi. Nisam znala sta je jace, zelja ili strah. Ta dva osecanja tada su se borila u meni vise nego ikada. Prvo sam u sebi pomislila: “Hajde, udji, molim te udji, ne mogu da slusam samo korake. Udji, zelim da znam sta mi sledi.” A onda se to misljenje veoma brzo menjalo u :”Ne, nemoj da ulazis. Previse se plasim. Molim te, nemoj da ulazis.” I onda stalno iznova u krug. Tresla sam se kao prut. Znala sam da seanse sa Gospodinom nikada nisu iste. Ponovo sam vratila misli na njegove korake, pa na molbe koje sam izgovarala u sebi i koje su se menjale iz sekunde u sekundu. Pokusala sam da se skoncentrisem na bilo sta drugo, kako bih se malo smirila, ali nije bilo vajde. Gospodin nije bio u sobi, a ipak mi ni na momenat nije izlazio iz misli i ulivao mi je strah u kosti.

A onda, napokon sam cula da se vrata otvaraju i sva moja razmisljanja su prestala. Strah je bio prisutan, ali sada je gotovo mogao da se ignorise, jer je samo zelja isplivala na povrsinu, bacajuci strah u senku. Kada sam postala svesna da je tu, ispred mene i kada sam mu cula glas, znala sam da sam spremna na sve, ma koliko bolno bilo. Zelela sam i bol i ponizenje. Zelela sam da zadovoljim svog divnog Gospodara.

Prvo sam dobila ono sto sam i ocekivala – samar. Ako ni u sta drugo nisam bila sigurna, barem sam znala kada mi sledi samar i mogla sam da se pripremim na isti. Nakon samara, sledile su uvrede i udaranje kaisem, koje mi je teralo suze na oci i jako me palilo. A onda je usledilo ono sto sam obozavala – pusenje Gospodinovog Kurca. Bile su mi zavezane oci i sve sam radila po sluhu i dodiru. Ta dva cula su mi tada postala najbitnija. Nije mi dopustio dugo da uzivam u njegovom Kurcu, vec me je, dok sam isla kao kucka, na sve cetiri, drzao za povodac i vodio u kupatilo. Predpostavljala sam da me vodi u tus kabinu. Na putu do tus kabine, pocela sam da placem, jako. Ne od straha, ne od ponizenja. Jednostavno, u tom trenutku sam imala veliku potrebu da pustim suze. Verovala sam da cu se bolje osecati ako to uradim. S toga sam ih pustila. Dopuzala sam do tus kabine, klekla i okrenula se ka svom Gospodinu. Osetila sam toplu mokracu po svom telu i ponovo mi se javila napala, kroz suze. Rekao mi je da mu drzim Kurac dok piski i uradila sam tako. Kada je zavrsio, nabio mi je Kurac u usta. I u tome sam uzivala. Zatim me je ponovo drzeci moj povodac vodio nazad do kreveta. Onda je seo i morala sam dugo da mu pusim. Mada, i puna dva sata za mene bi bila malo, jer sam obozavala da oralno zadovoljavam svog Gospodara. Plakala sam cak i dok sam mu pusila, ali kako su mi bile vezane oci, Gospodin to nije primetio. Rekao mi je posle nekog vremena da sednem na njegov Kurac – naravno guzom. Kada sam to uradila, tek da sam malo osetila bol. Obicno pri prvom prodiranju osecam ogroman bol, ali mi je guza tog trenutka bila skroz spremna, otvorena. Zelela ga je u sebi. Jako sam se nabijala na Gospodinov Kurac i uzivala u njemu. A onda me je naterao da svrsim. Poceo je da broji. Pretio mi je da cu dobiti jake batine gajtanom ako to ne uradim dok izbroji do 10. Stigao je do broja 5, a ja sam, uz prethodno podignuta dva prsta, pocela jako da se tresem, dok je ****azam strujao mojim telom. Svrsila sam kao prava kucka, nakon pissing-a i sa Gospodinovim Kurcem u guzi. Posle nekog vremena, ustao je, rekao da se sagnem i rukama pridrzavam za krevet, dok me tuca u guzu. O Boze, uzivala sam u svakom njegovom prodiranju u mene. Osecala sam kako me cini svojom i nisam zelela da to prestane. Gospodin bi me s vremena na vreme jako osinuo kaisem po nogama ili kukovima. A umeo je i da mi ostavi tragove svojih zuba po ledjima. Vrisnula sam svaki put kada bi me ugrizao, ali volela sam taj bol.
Pored suza koje sam necujno lila, dobila sam i dozu smeha, ponovo necujnu, koju moj Gospodar, kao ni moje suze, nije primetio. Stvar je u tome da su na muzickom kanalu koji sam pustila, bile samo domace pesme. Na moju zalost (a i zalost celog sveta), pocela je pesma “Insomnia”, koju peva (blagi Boze!) Jelena Karleusa. Ta pesma me uporno proganja, gde god da sam. I nisam mogla da verujem da su je pustili bas u trenutku dok mi je Gospodinov Kurac bio u guzi. Zar me nece ostaviti na miru cak ni dok sam sa njim? Oh zaboga…toliko koliko mi je ta situacija bila prilicno bolesna (mislim, ko bi jos voleo da mu Jelena Karleusa peva na uvce dok ima sex?), toliko mi je bila i smesna. Medjutim, cim se pesma zavrsila, opet sam postala svesna suza koje sam lila i opet sam postala svesna Kurca koji mi je cepao guzu. Bila sam tiha neko vreme, bas zbog situacije sa tom pesmom. Gospodin mi je rekao sledecu recenicu : “Pricaj-mi-nesto-dok-te-jebem!”, tako sto je posle svake izgovorene reci jako nabio Kurac u moju guzu. Mozak mi je blokirao, posebno jer su opet suze preovladale, pa sam uspela da izgovorim tek nekoliko reci. Zatim je izasao iz mene, naredio da kleknem i da mu pusim. Radila sam to tako predano, dok me je kaisem udarao po guzi. Dobila sam jos par samara, a onda mi je Gospodin naredio da ispruzim desni dlan. Pitao me je da li znam sta ce mi uraditi. Odgovorila sam pozitivno. Znala sam da ce mi svrsiti po dlanu i terati da sve to polizem. Dok je svrsavao i dok sam osecala kako mi sperma dodiruje kozu, prepustila sam se osecaju velike napale. Bila sam zadovoljnija kada on svrsi, nego kada ja licno to uradim. Kada je iscedio i poslednju kap sperme iz svog Kurca, pocela sam tako zeljno i predano da lizem svoj dlan kao da je na njemu svo blago ovog sveta. I za mene je to Gospodinova sperma predstavljala…blago koje moram zasluziti da osetim na sebi ili u sebi.
Zatim je primetio da placem. Pitao me je zasto to radim. Odgovorila sam mu, sada vec otvoreno placuci, da se plasim da ostanem bez njega. I plasila sam se toga, vise nego icega. A onda su mi kroz glavu prosla razna razmisljanja koja dugo vucem i koja ne smem da mu kazem…i plac je bio jos gori. Legao je na krevet, dopustio mi da odem do wc-a, nakon cega sam legla pored njega i zagrlila ga i dalje placuci. Jednostavno, suze su mi se nizale. Nisam mogla da nateram sebe da prestanem da placem. Gospodin mi je rekao da ako ne zelim na sve to da gledam sa optimizmom, da mogu odmah da se okrenem i odem. Tada sam shvatila da je u pravu. Moram biti svesna odredjenih kazni, ali ne toliko da mi pomisao na njih tera suze na oci dok sam sa njim. I bas zato sto se toliko plasim te najvece kazne, moram mu biti sve bolja i poslusnija. Ali, znala sam da sam takva, da necu UVEK moci da uradim SVE sto trazi od mene. I plasila sam se da ce me nakon nekog takvog propusta, ma koliko mali bio, jednostavno odbaciti. Za njega bi to znacilo samo par reci koje mora da izgovori i gledanje mojih ledja (ili moje gledanje njegovih), posle konacnog “zbogom”, a za mene bi to znacio pakao.

Ipak, nakon sto sam popricala sa njim, malo sam se smirila. Ustvari, sve sto mi je bilo potrebno tada dok sam plakala, jeste da ga zagrlim i cujem njegov glas. I moj Gospodin mi je to dopustio. Jos na pocetku sam mu rekla da cu se ponekad raspekmeziti i da cu tada doci u njegovo narucje. Secam se da mi je tada rekao da ce me prihvatiti u svoju mocnu senku, ali mi nece dopustati da se tu dugo zadrzim. Bol i ponizenja kroz koja me bude vodio, lecice svaku moju suzu.
Ne znam koliko sam vremena provela u njegovom narucju, pricajuci sa njim i ne znam koliko smo cigara popusili dok smo raazgovarali, ali ono sto mi je urezano u mozak je odnos koji smo nakon razgovora imali. Gospodin mi je prvo rekao da legnem na ledja i podignem noge visoko. Znala sam da cu opet osecati veliku bol, dok mi svojim velikim, mocnim Kurcem bude udarao u zid materice, kada me bude jebao u pickicu. I osecala sam taj bol, molila ga, vikala, plakala (ovaj put zaista od bola). Rekao mi je da moram da svrsim, ali sam mu odlucno rekla da to nikako necu moci, da osecam previse boli i da ce mi biti nemoguce da svrsim dok me tako jebe. Nisam mu verovala kada je rekao da cu moci. I, naravno, ko je bio u pravu? Gospodin – podrazumeva se. On zna sve. Prstima sam pocela da drkam klitoris a onda sam dozivela tako jak ****azam da sam izbecila oci, dok mi je Gospodinova ruka bila preko usta. Jebao me je jako i doveo me do ****azma, onda kada sam ga najmanje ocekivala. Moj je Gospodin zaista mocan.
Nakon toga, dobila sam samare, jer nisam verovala u njegove reci i jer sam bila odlucna u tome da necu svrsiti. A onda me je polozio na kolena (takodje na krevetu) i naredio da ruke ispruzim ispred sebe. Zatim ih je konopcem privezao za radijator koji je bio odmah pored kreveta – ispred mene. Zavezao mi je oci, jer zna da to ne volim i udarao me kaisem jako po guzi, ledjima i butinama. Par puta me je osinuo gajtanom, ali sam ga preklinjala da to ne radi. Zaista je previse bolelo. Ja sam volela bol koji mi moj Gospodin pruza, ali osecala sam da je to zaista previse bola u jednom trenutku. Jedan jak udarac gajtanom po telu, ostavlja bol narednih 30 sekundi, ne popustajuci ni malo.

Moj Gospodar mi je zatim fistingovao pickicu. O kako sam uzivala u tome. Dovoljno sam siroka i duboka da lepo primim Gospodinovu pesnicu u sebe. Hm, sada kada sam to zapravo napisala, imam osecaj kao da umesto vagine imam saht, ali nebitno, zanemaricemo tu…cinjenicu? U svakom slucaju, nakon toga, poceo je da mi radi fisting u guzu, ali sam ga molila da ne ide do kraja. Od prethodnog plakanja, pa udaranja njegovog Kurca u zid moje materice, pa svrsavanja, bicevanja…bila sam iscrpljena za toliku bol. Nisam zelela da mu kazem, ali verovatno bih se onesvestila da je otisao do kraja sa tim fistingom. Gospodin je onda uzeo nesto iz svoje jakne i poceo time da me udara po guzi. Osecala sam da je metalno, ali nisam imala ni ideju sta bi moglo da bude. Zatim mi je prislonio to na klitoris i pitao da li mi prija. Odgovorila sam pozitivno, jer mi zaista jeste prijalo, palilo me je. Nisam znala sta je u pitanju i verovatno me je bas to neznanje palilo. Cula sam njegove reci: “Kada budes videla sta te je palilo, shvatices kolika si kurva.” Zatim mi je opet time prelazio preko klitorisa i ponovo me udarao po guzi, sisicama i nogama. A onda mi je odvezao oci. O moj Boze…bio je to noz. Pravi, veliki, ostar kuhinjski noz. Prepala sam se i razrogacila oci. Rekao mi je da ne brinem, da me nece povrediti njime, vec je samo zeleo da mi pokaze STA sve mene moze da napali…da mi jasno stavi do znanja kolika sam kurva. I jesam, znam da jesam…njegova kurva, njegovo vlasnistvo.
Poceo je potom da mi jednim prstom drka klitoris. Nikada to ranije nije radio i mnogo me je time napalio. Drkao me je dok nisam pocela da svrsavam, a onda, u sred mog svrsavanja, fistingovao mi je pickicu. Zavrsetak or/gazma mi je time bio mnogo, mnogo jaci. Nakon toga je stao iza mene i jako me tucao u guzu. Bila sam toliko mokra i vlazna…upijala sam svaki santimetar njegovog divnog, fantasticnog Kurca.

Kada provodim dan sa Gospodinom, tada sam najiskrenije srecna…tada ZIVIM! I volim ga, volim svog Gospodara, svim srcem, svom dusom. Apsolutno i bezuslovno.