Moj prvi par

18
Share
Copy the link

Ja i nisam neki kurvar. Mislim, imao sam par devojaka, uglavnom su to bile duže veze, ništa specijalno specifično ili otkačeno. Doduše, napaljen kao magarac, ali opet daleko od bilo kakvih susreta i dogovora, sa meni nepoznatim osobama.
E, nakon raskida duge veze, pored uživanja u slobodi i tišini, dolazi do naglog rasta seksualnih potreba (makar je kod mene tako), a mogućnosti su (ako ćemo o finansijama), prilično ograničene, pa između random izlazaka i neuspelih upucavanja osrednjim ribama, nespretnih trljanja i vatačine, uz zadah piva i smokija sa ukusom sira, odlučih se, za malo igranja web kameri*, na nekom stranom sajtu (ime poznato autoru).
I tako, u tom periodu, koji je potrajao dobrih par meseci, ja postadoh ovisnik o inter* masturbaciji, dopisijući se i drkajući za izraelke, arapkinje, nemice i amerikanke, a one su, kako kad, nekad uzvraćale, nekada ne (radi se o adult sajtu, da budemo načisto), da bi, jedne noći, nabasao na par od oko 30 godina (tako je bilo u infu, on mi je izgledao malo starije), koji, dok im je bio uključen mikrofon, otpočeše razgovor na srpskom. Tu se i ja umešah (lice tamo nisam pokazivao, kao ni oni) i tu se rodi jedno fino, inter* prijateljstvo. Posle nekog vremena, tu i nije bilo neke golotinje, pre smo se dopisivali, zezali itd.
Elem, kako su postojale sve šanse da zauvek ostanem zatvoren u sobi, sa upaljenom kameri* i kurcem u rukama, ja rekoh sebi “dosta je magarče”, napolje, omrsi se. I tako prođe mesec – dva, na tu cam avanturu skoro da sam zaboravio, dok, jedne subotnje večeri, nakon što se razočaran vratih kući (ništa da se kući dovede), ne odoh opet, na onaj isti sajt.
Oni su bili tamo i čekali. Tu krenu paljba kako sam im nedostajao, te kako žele da se vidimo, upoznamo, ja sam njima drag i tome slično. “Zašto da se upoznajemo?” upitah, ionako nervozan, dok njegove ruke ne krenuše ka tastaturi i na ekranu se pojaviše čarobne reči: “Jer hoću da jebeš moju ženu”.
Da priznam, usrao sam se, dok sam ih čekao, ispod čuvenog sata na Knezu. Već sam se isplanirao, ako je previše ružna, pravim se lud i begam, ali, nažalost, baš dok sam ih čekao, ja bejah jedini crn i visok muškarac u dvadesetim, u crnom kaputu.
Kada su prišli, odahnuh. Delovali su fino, pristojno. On doista bejaše stariji, mora da je imao makar pedeset, onako sed, sa naočarima, ali daleko od toga da je bio neugledan. Ona, lepuškasta plavuša, izgorele kose, koja joj je padala na ramena. Nije bila neka lepotica, ali kako sam se nadao, dobro sam se udao.
Taj dan je trajao dugo, jer ga ceo provedosmo u kafani, pričajući o svemu i svačemu. Nisu mi rekli svoja imena, valjda mi još ne verujući. Izgledalo je, kao da niko nema hrabrosti da predloži sledeći korak.
“Ja sam nabavila kondome.”
Kada smo ušli u hotelsku sobu, jednog malog hotelčeta u širem centru grada, moram priznati da sam se osećao pomalo smušeno. On je seo na jedan krevet, nameštajući jastuke u prigodan položaj. Ona skinu kaput, otkrivajući bordo haljinu, ispod koje se nazirahu njene, povelike grudi, koje sam već toliko puta video preko kamere, ali uzbuđenje bejaše isto, kao da ih vidim prvi put.
Kleknula je i drhtavom rukom krenula da otkopčava mi šlic, s vremena na vreme gledajući u njegovom pravcu.
“I nama je ovo prvi put.”
Ljubila je kurac nežno, kao da je oklevala da na njega navali svom snagom, lizala muda, koren uda, pogledajući čas u mene, čas u njega. On nije drkao, već je samo ležao, u tišini. Neka jeza prođe duž cele mi kičme.
Konačno, ona se opusti i poče dudlati, gutajući kitu, vešto i senzualno, dok su njene oči gledale, pravo u moje. Nakon što sa sebe skinu sve, nežnim pokretom stavi kondom i okrenu mi guzu, spremajući se za ulazak otpozadi, sa jednim kolenom na ivici kreveta, a drugom nogom na podu. Ušao sam joj, odozdo. Pička joj bejaše vlažna i sveže depilirana, te ja počeh sa punjenjem. A ona je, ispod ruke, gledala u njega, uzdahujući i stenjući. Vrhovima prstiju, gotovo da jedva dodirnuh klitoris, kada iz nje izlete jecaj, te poče svršavati, gubeći koordinaciju pri mešanju. Okrenuh je na leđa, ona se sama uhvati rukama ispod kolena, otvarajući mi prilaz, te ja, bez razmišljanja, zaronih u nju, isprva polako, a onda, sve jače i sve brže. Ženica, gledajući i dalje u svog muža i manijački stišćući svoje grudi, ponovo poče drhtati i stenjati, bez namere da smanji “volume”.
Uh, kako sam u tom trenutku voleo svoj kurac. Dva *azma za deset minuta. Jeste da je ova, očigledno, nimfomanka, ali…
Onda me ona zamoli da legnem na leđa, dok se ona okrenu njemu i lagano spusti na kurac. Htela je još, ona, tek što je počela. Kakvu su konekciju, tokom svega toga, imali njih dvoje. On, ozbiljan, ali ne i impotentan (ispod kaiša se jasno nazirala ozbiljna erekcija) i ona, uspaljena i crvena, u vizuelnom zagrljaju.
Sve se uspori, njen ritam postade sve sporiji i sporiji i ja osetih, da čitava stvar gubi na užarenosti, te je, bez pitanja, samo oborih na stranu, i stadoh puniti sa strane, dok sam desnom rukom, nežno dodirivao njeno veliko, oblo dupe. Uh, koja brzina. Dupe se treslo, pod udarima kurca, dok je ona vrištala, zabijajući lice u posteljinu.
“Mogu da te poprskam?” prostenjah, pred*azmički i ona, onako, još uvek ošamućena, siđe sa kreveta, kleknu i rukama pod kurac mi, podmetnu velike, okrugle sise. Kondom slete, a njen muž se pridiže i pomeri, kako bi video finale. I jebi ga, to mi upropasti posao. Jesam ja svršio, zalivajući joj sise obilno i jeste da su, i on i ona, nervozno dahtali, još deset minuta nakon toga, ali opet, čim ispalih prvi plotun, u sebi pomislih “ti si obično govno, jebo si čoveku ženu”.
Rastali smo se prijateljski, bez razmene kontakata, uz dogovor, da ćemo se eventualno čuti preko malopre pomenutog sajta. Nikada ih više nisam, ni čuo ni video.