Dekica i provincijalka

16
Share
Copy the link

Anica je bila sasvim obicna devojka iz malog grada u provinciji. Dosla je u Beograd da studira, kao i mnogi njeni vrsnjaci. Bila je jako zadovoljna sobom – pocela je novi zivot, otisla je iz groznog grada… Iznajmila je sobu koja je bila bas po njenom – lepa, svetla, prostrana, sa ogromnim krevetom, a stan veliki. Gazda je bio fin i ljubazan dekica od sezdesetak godina, ali se dobro drzao za svoje godine.
Svako je u tom stanu imao svoj prostor, ali su voleli da se druze malo uvece pred spavanje. Vodili su obicne razgovore, ali im je bilo lepo je*u bili usamljeni. Medjutim, nije sve moglo da ostane na razgovoru tamo gde imamo privlacnu devojku i coveka koji, iako stariji, ima potrebe i zelje…
Anica te noci nije mogla da zaspi. Ustala je da zagreje malo mleka, a tamo je bio Gazda. Svukao ju je pogledom. Njoj nije bilo bas lagodno, ali joj je rekao da se opusti. Stajao je samo na par centimetara od nje, u gacama, dovoljno daleko da ne bude nista, ali i dovoljno blizu da oseti da je napaljen, a da ni ona nije ravnodusna.
Pokusala je da pobegne nekako, da smisli neki izgovor, ali onda ju je uhvatio za ruku i zamolio da ne ide. Pogledali su se i u tom trenutku je pozelela da joj odmah nabije do bubrega! Poceo je polako da klizi rukom niz njene bokove, uhvatio je cvrsto za mladu i jedru guzu, a ona vise nije mogla da izdrzi. Iako nikada nije bila sa matorcem, ovoga je zelela vise nego bilo kog mladica sa kojim je bila! Spustila je ruku i uhvatila ga za kurac. A tamo… Imala je sta i da opipa! Gazda jeste bio dekica, ali sa kurcinom od 25 cm! Bio je tako cvrst, veliki i lep kad ga je izvadila da ga je odmah stavila u usta i pocela da ga oblizuje sa uzivanjem. Dekica je bio odusevljen. Pustio je da mu pusi, nijedna do tad to nije tako radila. Anica ga je gutala bez problema iako je bio ogroman. Poceo je da drka njenu rumenu, vlaznu picu i nije vise mogao da izdrzi – zeleo je da je okusi. Lizao joj je i drkao dok nije svrsila, a onda joj je nabio svoj kurac u ribicu. Anica je vristala od zadovoljstva, dahtala, grebala ga, volela je kako njegova velika jaja udaraju u njenu picu. Okretao ju je u razne poze, hteo je iz svakog moguceg ugla da je jebe, da oseti sve njene sokove, da vristi njegovo ime jer ipak je on – Gazda. To joj nije bilo dovoljno. Zelela je oduvek da joj neko nabije u guzu, ali u malom gradu bi svi za to saznali. Zato je uzela dekicin kurac i nabila ga sebi u dupe do kraja. Uzivala je u svemu tome iako nije bilo bas bezbolno, ali je obozavala kako je dekica tucao. Opet je svrsila, a dekica je osetio svaki njen pokret, sto je i njega nateralo da svrsi. Napunio je spermom. Kada su konacno sisli jedno sa drugog, bili su zadovoljni i zadovoljeni, otisli su svako u svoj krevet i sanjali slatke snove. Pronasli su najbolji lek protiv nesanice.