Čovek koji zna šta hoće

21
Share
Copy the link

Bila je subota jedne veoma vrele letne večeri. Kao i svi moji prijatelji, i ja sam se uputila na party koji se odvijao u ogromnoj vili moga jako dobrog prijatelja. Sve je bilo na svom nivou, onako luksuzno, pa kada sam ušla u kuću bila sam oduševljena. S obzirom da je on jedan od mojih jako dobrih prijatelja, dočekao me je pred vratima. Dok sam koračala prema njemu, divila sam se kako se lepo sredio. Imao je na sebi jako usku bodi košulju kratkih rukava, crnu, i bele hlače. Ta košulja mu je jako dobro stojala, a on je bio jako mišićav, onako krupniji muškarac, pa su se skoro svi mišići ocrtali na košulji. Ćelava glava mu se sijala dok me je čekao. Zatim dok sam mu prišla, on me zagrlio i poljubio, onako “drugarski”, a zatim me pozvao unutra.
Nežnim zagrljajem oko struka, proveo me kroz kuću, i upoznao sa ostalim gostima, koje nisam znala prije, hvaleći me kako super izgledam. Posle toga, otišao je da mi donese piće. Čim je otišao, jedan njegov prijatelj je počeo da mi se nabacuje. A on, primetivši to, lagano me odvuče od njega i nastavi da me upoznava sa ostalima. Bila sam začuđena, jer nisam znala o čemu se radi. Ali bila sam oduševljena što brine o meni.
Poslije nekoliko dobrih pesama, plesova i žestokih pića, naravno u dobrom društvu, pozvao me na gornji sprat da mi nešto saopšti. Ostavila sam drugarice da plešu i krenula za njim. Uhvatila sam ga oko tvrdog struka, koji samo što nije ispao od silnih mišića.
Izveo me na terasu sa prelepim pogledom i dao mi piće u ruku. Gledao me pravo u oči i rekao da me želi samo za sebe već duže vrijeme. Bila sam iznenađena, ali u isto vreme i počastvovana, je*am i ja u poslednje vreme mnogo razmišljala o njemu, što sam mu naravno i rekla. Zatim je sa pogleda u oči, počeo da mi gleda u usne, konstantno grizući svoje. Zatim je krenuo da me poljubi, na šta sam ja i pristala.
Zatim me uhvatio oko struka svojim ogromnim rukama i diga u zrak, a ja sam ga obgrlila nogama, ljubeći ga vatreno. Počeo je da mi skida haljinu, koja nije imala bretele, tako da je sve išlo lagodno. Uhavtio me sa sise i jako stisnuo na šta sam vrisnula od zadovoljstve, te počeo da ih liže. Zatim me bacio na krevet i skinuo haljinu do kraja. Zatim je moje roze tangice počeo da liže i polako zubima da trga i skida. Kad je napokon završio liznuo mi je macu par puta i uspravio se želeći da i ja njega skinem. Čim sam skinula košulju počela sam sve više da s eložim na njega videvši sve te mišiće. I hlače su lako sišle i kada sam došla do bokserica počela sam da ga ljubim dole. Kita u je bila polu dignuta, što ja obožavam, jer ubrzo sam skinula gaće i dok je još bio savitljiv stavila sam njegovu kitu u usta a zatim ugurala i jaja. Njemu se to jako svidjelo i počeo je da mi nabija kurac u grlo, je*am ga dignula do kraja. Zatim me ponovo digao i odveo u kupatilo. Ušli smo u tuš kabinu koja je sva od stakla. Pustio je vrelu vodu od čega i se telo crvenilo. Zatim se sageo i počeo da me liže. Posle toga sam i ja njega lizala, pa me je sa guštom podigao, prislonio uz zid i nabio na kurac a ja sam vrisnula od zadovoljstva. Srećom, od glasne muzike niko me nije čuo, tako da sam priželjkivala da niko ne uđe i ne pokvari ovaj trenutak.
Jako me je nabijao na sebi grickajući mi već nabrekle bradavice od vrele vode. Takođe mi je gurao prste u šupčić želeći da ga ovlaži, tako da bi mogao lakše da uđe u njega. I to je i učinio, nabio mi je kitu sve do kraja u guzu, a meni je jako prijalo. Zatim me spustio i rekao da se sagnem, što sam naravno i uradila. Čim sam se sagela, u guzu mi je gurnuo samo glavić, drkajući ostatak kurca. Svršio je jakim mlazom u moj šupčić i to sam osjetila. A zatim ga izvadio i počeo da razmazuje po meni.
Zatim je rekao da mu je ovo bilo najbolje iskustvo u životu, kao i meni. Dohvatio je šampon i počeo da ga razmazuje po mom telu. I ja sam njega oblila penom i dirala ga po nabrekloj kiti, nagoveštavajući ga da želim još. I naravno on je pristao, te smo sve ponovo uradili. A zatim se okupali i sišli na zabavu.
Ovo je za mene bilo najbolje iskustvo u životu, i od tada ga proživljavam skoro svaki dan u svom životu, sa zadovoljstvom.