Volim se tusirati

31
Share
Copy the link

Volim tusiranje… osecaj kako se topli mlazevi slivaju niz moje telo i odnose sav umor i napetost uvek donese osvezenje. Ali nocas sam usla u kupatilo vodjena zeljom da ucutkam moje telo, mada sam znala da mlazevi hladne vode nece moci ugasiti ove talase zudnje u meni. Cak ni izbliza… ali ce bar na trenutak do*i olaksanje.
Usla sam u kupatilo izbegavajuci da se pogledam u ogledalo. Znala sam da mi obrazi gore, a nisam zelela da u ogledalu sretnem sopstveni pogled pun zelje da si uz mene. Bilo bi to previse bolno podsecanje na ono sto trenutno nemam. Pustila sam da majica jednostavno sklizne niz moje telo, kao i donji ves… bez ikakve zelje da to podignem i strpam u korpu… jednostavno sam presla preko toga i pustila vodu da tece. Prvo vrucu a onda malo hladne, dok nisam podesila temperaturu da mi odgovara, a onda zakoracila pod topli mlad vode. Slivala mi se voda niz lice, kvasila kosu… okretala sam se lagano pod tusem, glave zabacene malo unazad,sa prstima na dojkama aaaaahhhhh, prepustajuci se vodenim dodirimapo vec ranije jako navlazenoj pici….uuuhhhhhhhhh. Sasvim lagano ruke pocese da prate tok vode po telu i masta krenu..mazila sam sise,guzu,picu bas dugo,zamisljala sam tvoje usne,prstice ,tvoj hrapavi jezik,tvoj veliki i ukoceni penis…uuhhhh mili moj.dugo sam se mazila i svrsavala neznammmm vec koliko pita…zanela sam se bila ,osecala sam tvoj prodor duboko u meni ,grcila se ,dozivala te mikilikiiiiiiiiii…nosena tako silnom zeljom da mi za trenutak zaustavi dah i moje ruke potrazise oslonac na zidu.
Stajala sam tako, ruku visoko podignutih, oslonjenih na zid, kao da zelim da ga gurnem, da ga srusim….. a ruseci ga da uklonim i sve druge prepreke izmedju nas. Glavu sam nagnula napred, dok se voda slivala sada samo niz moja ledja.
ehhh mili moj sta mi radis…jebem ti ovih 7.500km izmedji nas……..Dolaziiiiiiiiiiiiiiiiii Volimm te…