Prvo iskustvo

16
Share
Copy the link

Zovem se Alex i uvijek sam bio drugačiji od ostalih frendova, svi su mi to govorili.. do sada sam imao 2 cure i nisam se osjećao prijatno u njihovom društvu, tad sam počeo istraživati, gledao sam trans djevojke na *u i bio sam fasciniran, želio sam izgledati kao one, tad sam počeo kupovati tangice,h altere, suknjice,pošto sam studirao i živio sam u stanu navečer bi se oblačio kao žena i tako bi se osjećao zadovoljnim i lijepim..
Jedne večeri sam čak i otišao u šetnju kao žena i bio sam tako napaljen što hodam u javnosti, tad sam sjeo na klupu u parku izvadio nabrkeli kurac i izdrkao za neke 2 minute, to je bio preokret, tad sam upoznao gay madlića kojeg sam pozvao u stan,bio je zgodan, mršav, 1,90 i 75 kg, imao je super guzu i nosio je crvene tanegice.
Tu veče*mo razgovarali uz vino i tad je došlo do poljubca, bilo je bolje, drugačije od poujbca s curom, tad smo se skinuli, lizao mi je čmar tako dugo, bio sam napaljen kao nikad, tad mi je gurnuo prst,nije me zaboljelo,os jetio sam zadovoljstvo, tad je gurnuo dva te počeo lizati ponovno a zatim ga je gurnuo u mene, kriknio sam od zadovoljstva, jebao me je nekih 20 min. a zatim svršio u guzu, bilo je predivno, izvadio ga je i stavio mi ga u usta da pokupim ostatak sperme, onda je legao na moje noge, lizao sam mu čmar a on mi je pušio tako predano i profesionalno kako se kaže….
Tad je došao red na mene, gurnio sam ga sliovito, kriknuo je i vidilo je se da uživa, lupao sam svom snagom svršivši kao nikad, poslije toga me je pojebao još dva puta, pa sutra opet i prekosutra a zatim je otišao ne javivši se , od tada ga čekam šetajući u uskim hlačama i minicama, čekajući da me neko pojebe, al nitko nije i neće kao on!