Kaznjen III deo

44
Share
Copy the link

Vreme je prolazilo. Marina mi se retko javljala. Tj. Retko je odgovarala na moje poruke i pozive. Sve manje i manje. Sa Milošem i Marijom skoro da i nisam imao nikakav kontakt. Nisam mogao ništa da radim. Ni u čemu nisam nalazio zadovoljstvo. Samo sam besciljno lutao. Proleće je već uveliko stiglo. Ništa od toga nisam primećivao. Osećao sam se kao da sam na samrti. Kakav maler. Jedi. Spavaj. Ustani. Jedi . Spavaj. Ustani. Sve je bilo mehanički. Bez Marine, sve je bilo bez ukusa, smisla, sve je bilo dosadno i nezanimljivo. Neke ljude ništa ne može nadoknaditi i zameniti. Ostaju previše urezani u sećanje. Njihov lik, miris, pokreti, način kako govore, smeju se. Previše su uticajni. Ne mogu se zaboraviti. Ne može se od njih osloboditi. I na Fejsbuku mi je retko odgovarala na poruke. I kad bi odgovorila, bilo bi to nekako na silu. Jednom je samo napisala:
-’’Svratiću do tebe malo da se vidimo. Sutra uveče, da ne kukaš više bezveze. Ali ne mogu dugo da ostanem’’.
I to je bilo dovoljno. Bio je četvrtak uveče, oko 8 sati. Lepo, prolećno veče, spustilo se na grad. Bilo bi lepo prošetati gradom sa njom. Znao sam da od toga nema ništa. Ušetala je opet savršeno sređena. Opet crna, pripijena mini haljina, opet crne čarape, njene lepe, debele usne i krupne oči. Oduševio sam se.
-’’Gde si to pošla kad si se tako sredila?’’-pitao sam je
-’’Idem s Milošem večeras’’-odgovorila je
-’’Mislio sam da više ne izlaziš kasno uveče’’-rekoh
-’’Počela sam ponovo’’-rekla je
Zagrlio sam je i počeo da je ljubim po vratu. Nije se bunila. Počela je i ona mene da ljubi i gricka po vratu. Naježio sam se! Zatim je krenula da me hvata za već očvrsli kurac. Izvila se unazad i pogledala me radoznalo, svojim zanosnim očima. Kao da sam se rastopio. Potpuno razoružan pred njom.
-’’Možda ipak da ostanem s tobom večeras?’’-pitala je masirajući mi karu.
-’’Obavezno!’’-odgovorio sam kao iz topa.
-’’Ajde’’-rekla je, a ja pomislih da sanjam. Uštinuo sam se, za svaki slučaj. Sela je na krevet i prekrstila svoje lepe noge. Taman što sam seo do nje, ušao je Miloš. Takođe sređen za izlazak. Uska, bela majica, koja je otkrivala njegove mišiće, tamne farmerke i elegantne, crne patike za izlazak. Marina je ustala i poljubila se s njim, držeći ga za ramena. Pozdravio se sa mnom. Marina mu je okrenula leđa i mazno se guzom uvijala oko njegovog međunožja, stimulišući ga znalački. Počela je da mu ga ispipava, smešeći se i gledajući u mene. Miloš je uživao.
-’’Jesi li spremna za polazak?’’-pitao ju je Miloš
-’’Jesam’’-rekla je Marina
Klekao sam i zagnjurio glavu među njene noge.
-’’Mislio je da ću večeras ostati sa njim’’-rekla je Milošu uz osmeh, dok sam ja pokušavao da se jezikom probijem do njene mačkice, držeći je za kukove. Nisam uspevao.
-’’Ah što vas volim, ah što vas volim obojeeeeee’’- rekla je počevši ponovo da njiše kukovima, dok sam ja polako prihvatao činjenicu da ni ovu noć neću provesti sa Marinom. Miloš ju je nežno lupio po dupetu i rekao:
-’’Ajmo, zakasnićemo, imamo rezervaciju.’’
Otišli su. Nisam znao gde su niti s kim su. Da li ju je Miloš ponudio nekim svojim drugovima? Da li su je pojebali redom u toaletu nekog kluba? Da li im je pušila? Da li su završili kod kuće nekog od njih? To su bila pitanja koja su me mučila čitavu noć. 2 meseca nisam imao nikakav kontakt sa Marinom. Došlo je i leto. Vrelo leto. Non stop su temperature bile oko 40 stepeni. Stigla je i dugo očekivana kiša i vratila stvari u normalu. Ta nedelja posle kiše je bila podnošljiva. Temperatura je pala 10ak stepeni. Bila je sreda kada je stigla poruka od Marine:
-’’Miloš i ja ćemo sutra celo popodne biti na Adi, pa svrati ako hoćeš malo da se vidimo’’. Konačno sam malo živnuo. Sutradan sam je nazvao, nešto posle 12 sati.
-’’Mi smo na levoj strani jezera, pri kraju. Imaš da tabanaš malo više’’-rekla je.
Kada sam stigao na Adu, začudio sam se. Vreme je bilo idealno, ali je ljudi bilo veoma malo, čak iako je bio radni dan. Premalo je to bilo posetilaca za letnji period. Krenuo sam asfaltnom stazom uz plažu, tražeći ih pogledom. Bilo je toplo, ali ne previše, taman toliko da se ne oznojim. Sunce je sijalo, a zraci su pravili divan odsjaj o vodu jezera. Još je samo Marina falila. Na plaži je bilo jedva 50ak ljudi. Mogao se videti tek poneki biciklista na stazi, ili devojke na rolerima. Hodao sam već dobrih 15-20 minuta i duboko zašao u Adu, maltene do kraja jezera. Tu sam ih ugledao. Bili su otprilike pri sredini plaže. Miloš je bio zavaljen u ležaljku obližnjeg kafića, sa naočarima, a ona je stajala pred njim u žutom kupaćem kostimu i desnim stopalom ga pipkala za karu smeškajući se. Iznenada sam se okrenuo i krenuo kući. Nije mi se ovo gledalo. Na pola puta sam se ipak predomislio i krenuo ponovo do njih, sada već dobro oznojen. Kad sam došao, klečala je pred njim, i izvadila mu kitu iz kupaćih. On je i dalje ležao zavaljen, a ona mu ga je nežno drkala pri korenu, sve vreme ga gledajući u oči. Glavić mu je bio nabrekao, upadljivo bordo boje, sav se sijao na suncu. Oko njih nije bilo nikoga. Samo se jedna preplanula, vitka devojka sa naočarima za sunce, sunčala na jednom ozidanom betonskom bloku, pri dnu plaže, na samom ulasku u jezero. Kako žene mogu da leže na tako tvrdoj podlozi, nikada mi neće biti jasno. Marina je počela da mu puši. On ju je gledao sa osmehom iza naočara, i prekrštenim rukama iznad glave. Prišao sam i pozdravio se s njim. Marina me nije ni pogledala. Nije htela ni glavu da podigne, daveći se slasno u njegovom udu. Samo sam je pomazio po njenoj crnoj kosi, a ona je samo dotakla moju ruku, stavljajući mi do znanja da je svesna mog prisustva, ali da ne želi da je uznemiravam. Miloš je rekao:
-’’Daj molim te, kupi mi nešto da popijem, umreću od žeđi’’.
I sam sam ožedneo šetajući do njih. Dobra ideja.
-’’Uzmi mi koka-kolu, molim te’’-rekao je
-’’Ja ću fantu’’- Marina je konačno oslobodila usta i javila se.
Odmah je nastavila da ga obrađuje. Devojka na betonskom bloku kao da ništa nije primećivala, i dalje je ležala na leđima. Krenuo sam da potražim sokove. Morao sam da se vratim skoro na početak Ade. Kao da niko nije radio. Vrućina me je dobro savladala. Jedva sam se vratio nazad do njih dvoje. Spustili su se malo ka vodi. Miloš je ležao na leđima na peškiru, a Marina je sedela pored njega i igrala se svojim kažiprstom idući kroz pravilne useke između njegovih trbušnjaka i mišića na grudima. On je na sebi imao samo svetlo sive, uske kupaće gaće uz telo, sa belim tankim prugicama i malim natpisom Armani, ispod kojih se ocrtavala njegova moćna, pomalo nadignuta kurčina. Uvek je hteo da ima što manje na sebi, da što više pokaže svoje savršeno izvajano telo. Leto je bilo pravo vreme za to. Oboje su već bili pomalo preplanuli. Dovukao sam se do njih, već poprilično izmoren.
-’’Gde si do sad?’’-upitao me je Miloš
-’’Jedva stigoh, nigde nema ništa da se kupi’’-odgovorio sam
-’’Crkosmo od žeđi’’’-rekao je
-’’Ma jadan ti, Marina ti ga puši, a ti misliš na žeđ’’-rekao sam mu, a njih dvoje su se samo nasmejali.
Miloš je uzeo flašu Fante i stavio je Marini među noge.
-’’Evo ti malo da se ohladiš’’-rekao joj je ’’Moj savet ti je da je zadržiš tu bar 5 minuta’’-nastavio je.
Marina se kidala od smeha, držeći i dalje hladnu flašicu između nogu.
-’’Ali onda će Fanta postati vrela, i neće moći da se pije’’-dodao sam, a Marinin smeh se samo pojačavao.
Legao sam pored Marine. Sada je bila u sendviču između nas dvoje. Svo troje smo ležali na leđima i sunčali se. Prislonio sam se ramenom uz nju, da je bar malo osetim. Miloš je počeo da je pipka između nogu. Ona je samo savila svoju desnu nogu u kolenu i nasmejala se. Ubrzo je skočila na njega i počela da se ljubi s njim. On joj je masirao guzu i povremeno bi je udario po njoj. Počela je da se spušta naniže i da mu gricka i liže bradavice. Miloš je samo tiho govorio:
-’’Sssssss, aaaahh’’
Prekrstio je ponovo obe ruke iza glave, zavalio se sa sve naočarima na licu, i sa osmehom se pripremio za uživanje koje mu sledi. Cela scena je bila nestvarna. Pogledao sam okolo, plaža je bila začuđujuće pusta,osim devojke koja se sunčala pri dnu plaže. Sad se već okrenula na stomak i krišom, iza naočara, posmatrala šta se dešava na 20ak metara od nje. Marina i Miloš se ni na šta nisu obazirali. Ni na prolaznike, bicikliste. Iako ih je bilo malo, divio sam se njihovom egzibicionizmu. Marina je krenula da se spušta još niže, pažljivo lickajući Miloševe izražene trbušnjake. Stigla je do njegove nadignute kare i počela da mu ga liže od korena na više, preko njegovih utegnutih kupaćih, gledajući ka njemu, koji se samo osmehivao. Njegov kurac koji se ocrtavao je bivao sve veći i veći. Počela je da mu ga gricka, njega je to golicalo. Laganim pokretom ruku, Marina mu je spustila kupaće na dole, i ponovo je izvirila njegova impresivna, obrijana i sređena batina. Glavić mu se opet, nekako upadljivo, zacrveneo, dobio tamnu, bordo boju, kao da ga je sunce teralo da menja nijansu. Marini se osmeh razvukao preko celog lica. Gledala ga je pažljivo, uživajući potpuno u prizoru. Volela ih je bez dlaka. Počela je ponovo celog da mu ga liže, i blago da ga nadrkava. Iz njenih malih šaka, Milošev penis je izvirivao sa više od pola svoje dužine. Počela je da mu liže i sisa jaja,takođe potpuno izbrijana. To ga je dodatno napalilo, i terao ju je da nastavi.
-’’Sisaj ih jače, ekstra je, aaaaa, tooooo, aaah’’
Devojka sa betonskog bloka je čula njegovo uzdisanje i osmehnula se. Verovatno je želela da se pridruži. Marina je počela da mu ga puši. Sav je okamenio, i ud i jaja. On joj je milovao glavu, uživajući u ugođaju, koji verovatno nije mogao ni da izmašta sa ,svojom devojkom, Marijom. Pušenje, na javnoj plaži, na inicijativu devojke, po tako lepom vremenu. Marina nije dugo izdržala. Previše ga je želela u sebi. Malo se pridigla, skinula svoje žute kupaće gaćice i pažljivo i polako se natakla na njegov ogromni buzdovan. Oboje su samo uzdahnuli. Uzjahala ga je i počela sa nekim čudnim, vrlo malim pokretima da meša, primajući ga u sebe. Kako je samo uživala! Sunce je bacalo zlatkastu svetlost, po njenom telu i licu, sijala je, osmehivala se. Ceo prizor je delovao kao iz nekog visokobudžetnog pornića. Neverovatno dobro je izgledala. Miloš bi se povremeno samo malo pridigao, verovatno da bi dodatno naglasio tonus svojih mišića, što je Marinu dodatno raspaljivalo. Kako bi se on podigao koji centimetar, ona bi ga rukama ispipavala i ljubila ga po telu. Marina je sad već počela žestoko da se natiče. Ubrzano je radila gore-dole, gotovo ga udarajući. Čulo se glasno i brzo pljeskanje njenog tela o Miloševo. Počeli su oboje da stenju, nekako potmulo. Tela su im se ubrzo zgrčila i zatresla. Svršio je u nju. Marina je samo zabacila glavu unazad i gledala ga. Pridigla se sa njega i četvoronoške stajaći preko Miloša, počela da ga ljubi. Kosa joj je padala preko njegovog lica. On je samo izbacio jezik, kojim se Marina igrala, i dalje ležeći prekrštenih ruku iza glave. Marini je sperma curila niz desnu butinu iz njene nadražene mačkice. Dodao sam joj maramicu kojom je obrisala svoje umrljano međunožje. Legla je na Miloša, bez gaćica, gurnuvši mu svoju nogu između njegovih.
-’’Miloše, pusti Mariju, budi sa mnom’’-rekla mu je
-’’Ma daj…’’-odgovorio joj je
-’’Pušiću ti svako jutro, budićeš se sa karom u mojim ustima’’-nastavila je
-’’Ne lupetaj, bolje se obuci, treba neko da naiđe, da te vidi golu’’-ohladio ju je.
Nevoljno je navukla svoje žute gaćice.
-’’Marina, sada si karina’’-reče joj Miloš kroz smeh
-’’Ostavi Mariju, dosađuje ti. Stalno bežiš od nje, i izmišljaš neke izgovore da se ne vidite. Viđate se samo jednom nedeljno’’- nastavila je da ga ubeđuje
-’’Ne sad, to sad nije izvodljivo. Može, ali ne mogu to sad da uradim, previše je iskomplikovano’’-govorio je
Marina se opružila, ali se ubrzo okrenula na desni bok, ka meni. Gledala me je nekako čudno, čežnjivo. Nešto joj nije davalo mira. Osećao sam to. Počela je da me miluje između nogu. Kurac mi se toliko digao, da šorc više nije mogao da ga zadrži. Glavić se pojavio, probivši se ispod lastiša. Nasmejala se i nastavila da me ispipava. Ah, kako je prijalo! Posle toliko dugo vremena, njen dodir na mojoj kari.
-’’E to ti je najpametnije’’-dobacio joj je Miloš, videvši je šta radi i smejući se.
Poljubio sam je. Nije mi uzvratila, ali se nije ni bunila. Ubrzo sam se spustio dole, i uronio lice među njene noge. Lizao sam je preko kupaćih gaćica. Samo je pomalo cimala telo i uživala kikoćući se. Osećao se jak miris Miloševe sperme. Stavila je ruku preko svoje mace, sprečavajući me da nastavim. Pokušao sam jezikom da se probijem kroz njene prstiće, do toliko željenog cilja. Bezuspešno. Odustao sam, a ona se okrenula na leđa, i nastavila da se sunča. Samo se malo počešala između nogu, i namestila gaćice. Ležali smo tako u tišini nekih 20 minuta. Čudna trojka na plaži. Devojka na betonskom bloku nas je i dalje posmatrala, verovatno se pitajući šta se tu događa. Sunce je bilo fantastično, a blagi povetarac je odnosio svaki nagoveštaj velike vrućine, koja bi nas naterala da se sklonimo u hladovinu.
-’’Treba da nas voziš na aerodrom’’-reče mi Marina, ne gledajući me i ne pitajući da li uopšte mogu
-’’Gde vi to idete?’’-upitao sam zatečeno
-’’U Tunis’’-odgovorio je Miloš ’’Na 7 dana, 26.ovog meseca’’-nastavio je
-’’Izvini, a šta Marija, tvoja devojka misli o tome?’’-upitah
-’’Ne brini se ti, pobrinuo sam se ja za to, rekao sam da idem na plac sa ćaletom da nešto radim na par dana, a i ona će biti zauzeta čuvanjem sestrića’’- kako je samo sve tako lepo isplanirao.
-’’Taman da ja i Marina to iskoristimo i malo pobegnemo. Nego, jel možemo da računamo na tebe za tu vožnju do aerodroma?’’-pitao me je
-’’Pa valjda, videću’’-rekoh
Ležali smo tako, nas troje, još nekih sat vremena, dok sunce nije već pomalo zašlo. Marina je predložila da krenemo. Ustali smo. Obukla je svoju teksas mini suknju i papuče, a Miloš crnu ,usku majicu, bez rukava koja je potpuno prijanjala na njegovo telo i otkrivala njegovu muskulaturu. Navukao je i sive bermude i krenuli smo. Kako smo izašli na stazu sa plaže, uhvatili su se za ruke! Bez straha da će na nekoga poznatog naleteti.
-’’Nešto si mi bio posebno tvrd danas’’-obratila mu se Marina
-’’Kako to misliš?’’-pitao ju je Miloš
-’’Kara ti je bila neviđeno čvrsta, posebno dole pri korenu,nisam uopšte uspevala da ti je promrdam. Baš si me lepo istrljao iznutra’’-rekla mu je i nasmejala se
-’’Pa nego kako, to je tretman koji ti zaslužuješ’’-odgovorio je Miloš, a ona se izdigla na prste i gurnula mu jezik u uvo. Počela je da ga ispipava po grudima i da ga ljubi, a on se nasmejao i predložio da odemo da pojedemo nešto. Otišli smo na po parče pice, u jedan lokal, na samoj stazi pored jezera. Miloš je otišao po picu, a Marina i ja smo stali za jedan barski sto, koji se nalazio sa druge strane staze, na samoj plaži, koja je bila sablasno prazna. Počeli smo da jedemo, a Marina je prokomentarisala da je baš ukusno.
-’’Ukusno ti kad neko drugi plaća’’-uzvratio je večito neozbiljni Miloš. Prišao joj je, i gurnuo joj ruku pod suknju, uhvativši je za međunožje. Marina je prestala da jede, i gledala ga pohotno u oči.
-’’Neverovatno je da si još uvek vlažna’’-kazao joj je Miloš.
Nije mu ništa odgovorila. Samo je buljila u njega otvorenih usta. Svršio sam u šorc za kupanje, gledajući je. Toliko me je palila. Pustio ju je i nastavio da jede. Marina je nekako čudno izgledala, pogubljeno, kao da će da padne u nesvest. Završili smo sa jelom i krenuli do parkinga, gde je bio Milošev auto. Krenuli smo i dovezli se do njegove zgrade. Oni su otišli kod njega u stan, verovatno da je on ponovo dobro istrese, a ja sam nastavio kući autobusom. Došao je I dan da ih vozim na aerodrom. Prvo sam pokupio Miloša. Opet je bio u onoj prugastoj, ljubičasto-crnoj majici I teksas bermudama. Bio je odlično raspoložen, sav nasmejan. Videlo se da mu Marina prija. A tek što će ići na more s njom I odmoriti od Marije… Došli smo I po Marinu. Izašla je u svetlo-zelenoj majici I istoj teksas mini suknji koju je imala par dana pre toga na Adi. Na nogama je imala sandale, zlatne boje. Bila je već dobro preplanula, izgledala je fenomenalno. Na glavi je , kao rajf, namestila naočare za sunce. Miloš je istrčao I poljubio se sa njom. Ubacio je njenu torbu u gepek. Ušla je u auto, I sela pozadi, sva ushićena zbog predstojećeg putovanja. Krenuli smo tako, I ćaskali usput. Uhvatila nas je mala gužva na auto-putu, ali se sve brzo raščistilo I ubrzo smo stigli na aerodrom. Parkirao sam se I izašli smo iz kola. Miloš je uzeo svoju torbu, a ja sam poneo Marininu. Samo što smo ušli u aerodromsku zgradu, Miloš je predložio da odemo do prodavnice, kako bi oni kupili neke časopise koje bi prelistavali da prekrate vreme tokom leta. Jedva da smo zakoračili u radnju, a Miloš je već sa ulaza rekao:
-’’Evo Marina, ovo je za tebe’’-i dodao joj mali časopis, sa roze koricama, na kome je pisalo ’’Happy sex oglasnik’’.
Pokidao sam se od smeha, a Marina se samo zacrvenela, vratila taj list nazad, i ćutke izašla napolje. Kako mu je mozak radio! Kako li je samo uspeo tako brzo da uoči taj mali časopis, veličine sveske, sa samog ulaza u prodavnicu? I to pri samom vrhu police?! Miloš je stvarno bio neverovatan. Seli smo da popijemo piće pre njihovog ukrcavanja. Miloš i ja smo seli jedan pored drugog , a Marina je sela prekoputa nas, pijuckala piće I listala neki tabloid. Izula je sandale. Nas dvojica smo nešto pričali, ali su nas u tome prekinula dva lepa, gola stopala, koja su izvirila ispod stola I počela da nas čačkaju između nogu. Marina nas je obojicu nadraživala, ne gledajući nas I čitajući žutu štampu, ali ipak ne uspevajući da sakrije mali osmeh na licu. Nas dvojica smo se samo pogledali, I kao po komandi uzeli nežno da joj masiramo stopala. Znali smo obojica šta ona voli… Spustila je časopis I lagano zabacila glavu unazad I gledala u nas, uživajući u masaži. Ova devojka je znala da uživa. Zavela nas je obojicu, potpuno nam zavrtela mozak, I sada je mogla da se časti plodovima svog truda. Masirali smo je tako strpljivo, više od 20 minuta, ne obazirući se na čudne poglede putnika, koji su prolazili oko nas, a onda je na terminalu objavljeno ukrcavanje na avion za Tunis. Krenulo je ukrcavanje putnika. Marina se prenula, kao iz sna, navukla svoje zlatne sandale I ustala. Kako me je samo nerviralo što takvi trenuci moraju da se prekinu. Krenuli smo do carinske zone, I tu sam se pozdravio sa njima, poželevši im srećan put. Marina me zagrlila I pitala hoću li ih sačekati kad se vrate.
-‘’Može, ali pustite poruku kad stižete’’-odgovorio sam
Otišli su. Došao sam kući oko 11 uveče, pomešanih osećanja. Bilo mi je žao što ja nisam išao sa njom. Zaspao sam I sanjao je celu noć. Probudio sam se, besan kao ris, što nije pored mene. Dan kasnije stigla je MMS poruka od Miloša. Slika njega I Marine sa naočarima za sunce, na ležaljci na plaži, jedno pored drugog, uz tekst:
-’’Razglednica iz Tunisa’’.
Uveče je ponovo poslao poruku:
-’’Ova tvoja Marina je načisto podivljala, ne mogu da je smirim J’’.
Na moje pitanje zašto, odgovorio je:
-’’Samo naskače na mene i spopada me, ne mogu da se odbranim od nje’’.
Na moru je Marina uvek bila dodatno napaljena i seksualno inspirisana. Uvek je posebno doživljavala ceo taj morski ambijent. Uočavala je stvari koje su neretko promicale drugim osobama.
Oko ponoći, Marina mi je poslala poruku:
-’’Mi sad odosmo u provod, aj laku noć’’.
Kako su samo podjebavali i pravili zazubice, iskusno. Sutradan su mi stigla 2 video klipa od Miloša. Oduvek je bio naložen na te visoke tehnologije. I uvek je imao neki mobilni telefon koji je više bio kompjuter, nego telefon. Kamera je uvek morala da bude visoke rezolucije, verovatno da bi snimao te svoje egzibicije sa devojkama, koje je tako predano naticao na kurac. Na prvom je bio snimak hotela, plaže, plažnog bara, terase njihove sobe, koja je gledala na unutrašnji deo hotela, koji je bio kao park, sav u zelenilu, sa lampama i sa lepo uređenom,podvodno osvetljenom, veštačkom reči*. Na drugom klipu je bila Marina, gola, ležeći na krevetu potrbuške, ruku vezanih za gornji ram kreveta. Čuo se Milošev glas iza kamere telefona:
-’’Eeee, pogledaj u kameru’’.
Marina je pogledala i ubrzo uronila glavu među ruke, vičući moje ime i ’’pomagaj’’ kroz smeh. Miloš se samo smejao i dobacivao joj:
-’’Hajde, nemoj da si stidljiva, pošalji poljubac’’
Uskoro se i on ukazao iza kamere telefona, potpuno go, idući ka Marini, dok mu je kara landarala. Legao je na nju, i počeo da je jebe otpozadi, ali se snimak ubrzo prekinuo. Izašao sam to veče i napio se. Krenuo sam kući kolima, ali naleteo sam na policiju. Priveden sam na trežnjenje. Kakva uporedna slika. Ja u pritvoru, a Miloš i Marina *ijaju u Tunisu. Pušten sam sledećeg dana, a na telefonu je osvanuo novi klip od Miloša. On sedi na terasi sobe, pije kafu,a Marina mu ga puši.
-’’Ubiću te kad se vratite’’-pustio sam mu poruku
-’’Što mene brate, evo ti Marina, ona je kriva za sve ovo…’’-odgovorio je
-’’Dosta bre više sa tim porno klipovima, pošalji ih Mariji, neka i ona vidi kako si mi izjebao devojku!’’-rekoh mu
Od tog trenutka-tajac. Ništa više nisu slali. Javili su se samo kad dolaze, da ih sačekam na aerodromu. Stigli su, preplanuli, nasmejani i dobro raspoloženi. Kako i ne bi bili. Još su mi i neke poklone nakupovali, suvenire iz Tunisa, i neke stvari iz fri šopa.
-’’Šta ste se umirili i ućutali, šta vam je?-upitao sam ih kad smo seli u kola
-’’Jeste pomislili da ću da prosledim klipove Mariji?’’-rekoh im
-’’Malo smo se uplašili…’’-odgovorio je Miloš
-’’Neću, ne brini se, nisam baš toliko poludeo’’-prekinuo sam ga.
-’’Čemu pokloni?’’-upitao sam ih
-’’Pa, shvatili smo, da nije tebe bilo, ne bi se Miloš i ja nikad ni upoznali, a i ćutao si sve vreme, mogao si sve da ispričaš Mariji’’-odgovorila je Marina.
-’’Hm…pa je ovo kao znak zahvalnosti?’’-pitah
-’’Da…’’-reče Marina uz stidljiv osmeh.
Odvezao sam ih kući oboje. Posle toga se nisam dugo čuo s njima. Leto je polako prošlo, i zamenilo ga je grozno jesenje vreme. Kiše su počele, lišće je požutelo i opalo, oblaci su se nadvili nad gradom, a ja sam poželeo da sa Marinom pored sebe pobegnem na Mauricijus. Bio je kraj oktobra. Ostao sam sam kod kuće. Popodne. Već se smračilo, iako je bilo tek nešto posle 16h. Došao sam umoran sa fakulteta i legao da odmorim. Ispred kuće sam začuo motor automobila. Ustao sam i pogledao kroz prozor. Taksi se zaustavio pred mojom kućom ,a iz njega je izašla Marina. Strčao sam niz stepenice i otvorio joj vrata. Ušla je, izula patike, bez reči me poljubila u obraz i otrčala uz stepenice do moje sobe. Krenuo sam za njom i ušao u sobu. Ona je sedela na krevetu. Bila je u nekom neurednom izdanju. Na sebi je imala neke stare, svetlo plave farmerke i tamni džemper, na nogama roze čarapice. Bila je bez šminke i puštene kose, ali sa osmehom na licu. Bio sam zbunjen, bez reči. Seo sam sa njene desne strane. Samo me je pogledala svojim krupnim, radoznalim očima i rekla:
-’’Imaš možda želju da uradiš nešto?’’
Bio sam gotov! Odmah sam skočio na nju I počeo da je ljubim. Ugrizao sam je za vrat, kao vampir, da joj ostavim trag. Brzo sam joj skinuo džemper I majicu. Nije imala brus ispod. Povukao sam je da legne na krevet I raskopčao joj farmerke. Imala je svetlo roze gaćice, sa malom mašni* na sredini. Odmah mi je nabila glavu među njene noge. Počeo sam da je grickam I ližem preko gaćica. Mmmm , kao sladoled. Već je dobro ovlažila. Svukao sam joj gaćice. Ostala je potpuno gola. Imala je samo plitke roze čarape na nogama, koje namerno nisam hteo da joj skinem, lepo mi je izgledala sa njima. Počeo sam da je ližem, zabadajući joj jezik što sam dublje mogao u mačkicu. Posle toliko vremena osetio sam njene usmine. Počeo sam bukvalno da se žvalavim sa njenom pi*,a ona se samo izvijala, I uživala uzdišući. Nisam znao gde se nalazim, delovalo je kao neki lep san. Počeo sam da vrtim glavom u krug, da bih celo svoje lice umrljao njenim sokovima. Kara mi je bila kao kamen. Zakačio je koži* neku dlaku koju sam propustio da obrijem, I počeo da je čupa, ali jedva da sam to osećao. Kako je Marina imala lep ukus! Ah, kako mi je samo nedostajala! Krenuo sam jezikom ka njenom pupku, napravio krug oko njega, I nastavio da je ližem, sredinom njenog lepog, belog tela, preko vrata, do brade koju sam počeo nežno da grizem u slast. Poljubio sam je I vratio se među njene noge, gde je sve gorelo. Snažno sam huknuo ka njoj stazom koju sam napravio svojom pljuvačkom. Naježila se I izvila telo na gore. Skinuo sam farmerke, I ostao samo u boksericama I majici. Glavić mi je izvirivao ispod lastiša bokserica,kurac mi se toliko digao, da je došao skoro do pupka. Marina je sa osmehom počela da ga ispipava, pri tom oslobodivši dlaku koja me je čupala, a ja sam samo zatvorio oči I uzdisao. Skinula mi je bokserice, I počela da mi drka. Prekinuo sam je, raširio joj noge I legao preko nje. Počeo sam da joj grizem ramena, režeći kao besan pas. Podivljao sam. Počela je nogama da me gura od sebe, smešeći se, ali sam legao celom težinom na nju, I ubrzo je shvatila da je otpor uzaludan. Opet će biti moja. Nema više bežanja. Hteo sam da je rastrgnem, ko zna kakav mi je bio izraz lica. Samo što mi voda nije krenula na usta. Moj slatkiš je ponovo bio u mojim rukama. Niko je nije doživljavao tako kao ja. Niko nije umeo da uživa u Marini na toliko nivoa. Vredelo ju je čekati. Spremio sam se da uzmem ono što mi je od početka pripadalo. Počela je ponovo da mi drka, ali sam je prekinuo. Previše dugo sam čekao na ovo, nisam hteo da gubim vreme. Uvukao sam joj ga polako, a ona je samo uzdahnula, široko otvorivši usta:
-’’Aaaaah’’- i pogledala me očima punim sjaja.
Raspametio sam se! Počeo sam žestoko da joj ga nabijam, ali sam odmah usporio i počeo da mešam telom u krug, trljajući je iznutra, da ne bih prebrzo svršio, mada ne znam da li je to ikako bilo moguće, koliko me je napalila. Marina je zatvorila oči i sa osmehom na licu uživala. Telo mi je bilo potpuno nadraženo. Sav sam se naježio. Iznutra sam osećao neko jako peckanje, kao da iz mene izbijaju hiljade iglica. Nokti na rukama i nogama kao da su mi se zapalili. To je samo Marina umela da probudi u meni. Opet sam ubrzao sa nabijanjem, i snagom tela je naterao do vrha kreveta i pribio je uz uzglavlje. Malo je savila glavu, i zgrčila telo. Tu sam se već potpuno pogubio, više nisam znao gde se nalazim. Toliko sam se napalio! Marina je to primetila, nešto mi je rekla, ali nisam uspeo da razaznam šta, kao da sam bio u nekom vrtlogu. Lupila mi je šamar u pokušaju da me malo povrati u realnost, ali to ništa nije pomoglo. Ništa nisam osetio, samo sam čuo ’’pljas!’’. Nastavio sam da je razvaljujem, grčeći svoje telo, u pokušaju da joj što dublje nabijem svoju nabreklu karu. Dok sam je rezbario, počeo sam, mahinalno, da vrtim glavom levo-desno, zatvorenih očiju. U mislima su mi bile slike Marine od ranije, sređene, u miniću, roze cipelama, sa malom crnom trakom oko vrata… Mišići u njenoj utrobi su radili neverovatan posao, masirajući moj buzdovan. Batina mi je potpuno utrnula, kao da sam u nju utrljao kokain. Razbijao sam je, udarajući je uz plišano uzglavlje mog kreveta, kao što je to Miloš radio… Držao sam joj obe ruke na jastuku, ne dajući joj da se pomeri. Divljakuša je podigla glavu prema meni, pokušavši da me ugrize, a ja sam se izmakao i poljubio je, a onda sam je žestoko ugrizao za donju usnu. Skoro pa je potpuno istrpela tu bol, samo je prigušeno jauknula. Nastavio sam da je tresem, sa osmehom je gledajući pravo u njene krupne, lepe oči, dok u jednom trenutku nisam počeo da svršavam. Tada se desilo zatamnjenje u mojoj glavi. Lebdeo sam u nekom međuprostoru, kao da sam bio drogiran, kao da sam prešao u neku drugu dimenziju. Samo sam osećao da mi se telo cima, u kratkim, malim pokretima. Ne znam koliko je to trajalo. Kada sam malo došao sebi, primetio sam da sam se potpuno ukipio. Usne su mi bile izvrnute,oči zatvorene, zubi stisnuti, telo u nekom čudnom, zgrčenom položaju, napravio sam neku grimasu na licu. Kada sam otvorio oči, ugledao sam Marinu sa pomalo bolnim izrazom lica. Sperma je bila na sve strane.
-’’Jesi li se konačno vratio iz tog tvog transa?’’-pitala je tiho i nekako bojažljivo
Nasmejao sam se.
-’’Aj majke ti, pusti mi ruke’’- rekla mi je
Primetio sam da je držim za bicepse. Bez reči, lagano sam sklonio ruke i primetio da su Marini dobro pomodreli mišići na rukama. Toliko sam je jako stezao.
-’’Izvini…’’-rekoh joj
-’’Nema veze, nije leto, lako ću to sakriti. Aaah, boli…’’-rekla je baš tihim glasom.
-’’Izvini, ali nisi trebala da me pustiš toliko da čekam. Previše si mi nedostajala’’-prošaputao sam joj na uvo.
Bili smo slepljeni mojom tečnošću. Uronio sam glavu u jastuk, pored nje, ležeći na njoj, iscrpljen, ali srećan. I u strahu šta će reći…
-’’Marina…ostani sa mnom…budi i sa Milošem…budi i sa još troji*,ali ostani, trebaš mi, zar ne vidiš…’’-šapnuo sam joj, grickajući joj uvo, jako nežno.
-’’Ma pusti ti Miloša’’- rekla je mazeći me između nogu
-’’A ako nastaviš ovako da me jebeš, neće mi trebati ni ta trojica’’-rekla je i nasmejala se
-’’Toooo’’-rekoh u sebi. A možda i naglas. I dalje uronjen u jastuk, mirišući joj kosu, počeo sam da se smešim i da je mazim. Zaspali smo slepljeni mojom izlučevinom. Vratila se…
Kraj