Buđenje (gay priča)

21
Share
Copy the link

“Kasnim više od sat! Ovde je ludnica!” – pisalo je na ekranu telefona. Super, pomislio sam, taman malo da se odmorim na miru, sredim gajbu i možda nam spremim i neku večeru posle sto godina. Jedva sam čekao da dođem kući, skinem se go i ispružim se na krevet. Trebalo mi je pola sata odmora. Ulazim unutra, skidam sve sa sebe čim sam zatvorio vrata, stvari ostaju u hodniku a ja se bacam na krevet u dnevnoj sobi. Zatvaram oči, uživam u miru i tišini i tonem u san. To je u redu, dremnuću pola sata.
Nisam duboko spavao, sve vreme kao da sam svesno sanjao. Mislima sam odlutao u nekakav rajski seks sa Vukašinom, sa nekim od svojih bivših ili sa nekim od tipova iz mašte. A onda je usledio mrak.
U početku nisam bio siguran da li je nastavak sna ili se to stvarno dešava, ud mi je bio dignut i zapet ko puška, bio je u nečijim toplim ustima koja su ga lagano i prelepo obrađivala. Rukama sam napipao kratku mušku kosu, lice i usne koje su klizile po njemu.
– Vratio si se?
– Vratio se i zateko te golog i ukrućenog ovde u krevetu. Mogao je neko da uće i da te kresne dok spavaš! – Kaže Vukašin u šali i ponovo mi ljubi kurac.
– Ja mu ne bih dao da me jebe, moja guza se čuva samo za tebe, dragi!
Podižem noge na njegova ramena i osećam njegovu glavu između mojih butina. Vule je ubrzao pušenje mog kurca i mazio mi je jaja dok je to radio. Tek tada sam otvorio oči i gledao svog dečka kako me obrađuje dole. Milovao sam svoje telo od stomaka do grudi pa nazad i nežno stenjao od zadovoljstva. Osećao sam kako prstima prelazi sve bliže mom anusu, malo se izdižem kukovima kako bih mu omogućio prolaz. Jezik mu je sada na mojim jajima, liže ih dok prstima ulazi u moje dupe. Meni je ludilo u telu i glavi, obožavam kad me ovako probudi. Prst jedne ruke je unutra, a drugom mazi moje telo, štipka mi bradavice, steže mi vrat. Srednjakom prelazi preko mojih usana i gura ga unutra, ja ga pušim i grizem od zadovoljstva.
– Joj šta mi radiš! – uspevam da procedim nekako.
Sve glasnije stenjem jer on bez greške nalazi moju prostatu i masira je savršeno. Ne želim, ali jače je od mene, hvatam se za kurac i počinjem jako da ga drkam. Jaja lupkaju po Vukašinovom čelu, on prstom dole radi kao pravi majstor. Totalno gubim kontrolu, duboko dišem i to se glasno čuje. *azam je baš blizu i Vule zna kada ću početi da prskam. Skalnja moju ruku sa mog kurca, uzima ga u usta i dudla kao mašina. Osećam kako kreće, kako mišići mog čmara stiskaju njegove prste, kako mi se kita iz korena mrda u njegovim ustima i sperma počinje da ih puni. Ja sam se celim telom ukrutio, nabio se kitom u njegovu glavu koliko sam mogao, nisam ga puštao iz guze dok god je vrela tečnost šikljala iz mene. Gledam ga kako je skoro ceo u njegovoj glavi, kako ne može sve što lije iz mene da proguta pa se to sliva niz moj ud. Onda se srušim glavom nazad na jastuk, gledam u plafon, jedino što mi dolazi svesti je kako sam imao savršen *azam i kako je ovo savršen odmor za mene. Vule vadi prst iz mog dupeta, iz ustiju ispušta kurac i dolazi gore da me ljubi. Usta su mu bila puna moje spreme, slivala se niz našu bradu dok smo se dugo ljubili jezicima.