Ispovest jednog bisexualca – 33. Ahmud

10
Share
Copy the link

Tog dana je na posao došao Ahmud. Prethodni moj pomoćnik je bio odličan u poslu, ali mu je ugovor istekao i od danas na njegovom mestu je došao Ahmud. Mladi momak, ne stariji od 20 godina iz Irana. Bio je to lepuškasti, tamnoputi mladić koji je veoma dobro znao svoj posao i ja sam ga vrlo lako naučio svemu što treba da radi.
Ono što mi je najviše smetalo kod njega je to što je bio isuviše feminiziran. Sav je delovao nekako svileno, nežno, a pokreti su mu bili kao u devojčice.
Kasnije sam čuo da su ga o tome mnogi na brodu zadirkivali, ali to izgleda da njemu nije smetalo.
Negde, popodne, pre večere Stjuard mi je rekao da je u kabini u kojoj je smešten Ahmud i njegov cimer pukla neka cev i da je puna vode. Njegovog cimera su smestili negde, a rešili su da Ahmud neko vreme bude u mojoj kabini na pomoćnom krevetu, dok momci iz održavanja ne otklone kvar. Hteo ne hteo, to je bilo tako, i to veče u moju kabinu se je uselio Ahmud unoseći svoje stvari u jednoj velikoj vreći.
Pored toga što je bio feminiziran, Ahmud je prema meni imao neko strahopoštovanje, i gledao u mene kao u Boga. Osim toga, kao glavni kapetanov kuvar, ja sam za njega bio sve, i otac i majka.
– Evo, taj deo plakara ti je prazan – rekoh mu kada je ušao u kabinu – a tamo u uglu ti je krevet, samo ga trebaš rasklopiti.
– Hvala – reče tiho kao devojčica.
– Odoh ja pod tuš, a ti se raspakuj.
Tuš kabina na brodu je bila mala kao telefonska govornica, ali dovoljno da čovek spere svu štroku i umo*a sebe. Jedina mana joj je bila, što se u njoj nisi mogao presvlačiti. Jednostavno nije bilo mesta. Zato su svi od osoblja na brodu na tuširanje odlazili goli i takvi izlazili iz kabine.
Osim toga, ja sam se posle tuširanja voleo brisati peškirom tek kada izadjem iz tuš-kabine jer je tamo bilo pretesno da se razmahnem. Tako je bilo i ovaj put. Izašao sam mokar i go iz tuš-kabine i stao na sred sobe da se brišem. Ahmud je sedeo na krevetu i čitao neku knjigu. Bio je samo u belim gaćama koje su još više isticale njegovu tamnu put. Imao je glatko i gotovo dečačko telo. Kao da je pet godina mladji. Tada po prvi put osetih da me Ahmud pali. Malo misleći na to, malo od tople vode, a i trljanja peškirom, meni poče kurac da se diže. Primetio sam kako Ahmud krišom preko knjige baca poglede na mene, ali se ja napravih mutav, da to ne primećujem. Vala, danas ću ga jebati, pomislih. Namerno sam peškirom trljao predeo oko kurca duže i on poče sada ozbiljno da raste.
– Imate prelep kurac – reče iznenada Ahmud.
– Svidja ti se? – brzo se ja snadjoh.
– Da.
– Što ga ne probaš?
On tada lagano ostavi knjigu i pridje mi bliže. Obema rukama me je nežno uhvatio za kurac i počeo da mi ga nadrkava. Moj mu je glavić sve vreme titrao na nekih desetak centimetara od ustiju. Gledao je u njega kao omadjijan dok mu se moj glavić pomaljao iz kožice tik ispred nosa. Onda ga je lagano uzeo i uvukao sebi u usta. Lizao ga je i ljubio kao da pokušava da mu odredi ukus, a onda ga snažno uvukao do grla. Oh kako je ta kurvica dobro pušila. Stavio sam svoje ruke sebi na kukove i tako stojeći ga jebao u usta. On je sedeo na krevetu i gušio se od zadovoljstva.
– Skini gaće da te jebem – rekoh skoro zapovednički.
Ahmud je ćuteći ostavio moj kurac, brzo skinuo gaće sa sebe i legao na ledja na krevet. Odigao je i raširio noge i čekao sa osmehom i uzbudjenjem na licu.
Prišao sam mu, kleknuo na pod pored kreveta i uhvatio ga za unutrašnju stranu butine. U tom trenutku sam se napalio i jednostavno nisam imao vrmena za bilo kakve intimnosti. Jednostavno sam mu prislonio kurac na čmar i sjurio ga u njega. Tiho je kriknuo, zagrlio me i počeo da meša guzom. Odmah sam znao da mu ja nisam ni prvi ni najveći kurac koji mu je bio u dupetu. Ali jebeš to. Naročito me je palio pogled. Pogled na njegovo gotovo dečačko telo. Možda je delovalo malo pedofilski, ali mene je to u tom trenutku palilo, iako nisam po prirodi pedofil. Isto tako, izludjivao me je pogled na moj kao mleko beo kurac kako nestaje u njegovu tamnoputu utrobu. Njegov crni kurčić je stajao dignut i zapet kao praćka. Uhvatih ga za kurac i počeh da drkam. Bio mu je jako mali, tako da se ceo izgubio u mojoj šaci. Čim sam mu ga prodrkao par puta on je počeo da prska spermu po svojim grudima.
– Još… još… nemoj da staješ… – govorio mi je dahćući.
– I nemam nameru…
Ahmud je prskao spermu, a ja sam ga tucao. Uživali smo oboje.
– Daj… ah… da ti nasednem… – reče on u jednom trenutku.
Izvadio sam kurac iz njegovog dupeta, i legao po podu na ledjima. Prišao mi je stojeći. Opkoračio me je i počeo polako da se spušta guzom ka mom nadignutom kurcu. Kleknuo je, uhvatio me jednom rukom za kurac i namestio ga sebi na čmar. Polako se je nabijao. Kad je naseo do jaja, spustio je svoja kolena pored mog tela i nabio moj kurac sebi duboko u dupe. Onda je počela njegova mala kurvanjska igrica. Ahmud je počeo da meša. Mešao je guzom, na način, na kome bi mu pozavidele mnoge iskusne jebačice. Ahmud je bio kralj čmareva. Znao je kako da zadovolji pederski kurac i iz njega izvuče maximum. Pored njegove majstorije sa čmarom, još više me je palilo sve to što je on jako uživao u kurcu. Po prvi put sam pomislio da sam naišao na muškarca koji više od mene uživa u kurcu. On je sve vreme sa osmehom i zadovoljstvom na licu poskakivao na mom kurcu, napadajući ga svojom guzom kao da smo tek počeli. Nisam mogao da se otmem utisku da mu i duplo veći kurac u guzi ne bi smetao. Naprotiv.
Njegov savršen rad sa čmarom me je doveo do vrhunca i ja ga uhvatih za kukove i jače nabih na kurac. Osetivši to, Ahmud stade još jače i brže da meša guzom i ja mu se prosuh u utrobi. Svršavao sam kao magarac. Nakon toga, Ahmud lagano ustade i moj mu kurac ispade iz dupeta. Za njim iscuri i moje seme koje se proli meni po stomaku i mudima. Ahmud, ponizno kleknu i poče da liže moju spermu sa mojih muda i stomaka. Radio je to lagano i studiozno da na kraju ne ostade ni kap semena.
– Molim te stavi mi ga još jednom… Samo da svršim, blizu sam – reče Ahmud molećivo.
Tada mu ja priredih iznenadjenje. Pošto je on stajao raskrečen iznad mene, ja se samo uspravih i stavih njegov mali kurčić sebi u usta. Iznenadjen, Ahmud me rukama uhvati za glavu i nabi me sebi na kurac do jaja. Pošto mu je bio mali, nije mi ni ušao u grlo. Ali imao je sladak i veoma tvrd kurac. Sisao sam taj komadić čokolade u mojim ustima dok nisam osetio kako mu izlazi nektar života. Za tako jedan mali kurac, svršavao je dosta obilno i puno sperme. Napunio mi je usta. Progutah njegovo seme i padoh na ledja.
Ahmud se je pružio pored mene zadihan i srećan. Pogled mu je bio staklast i prepun zahvalnosti i zadovoljstva. Zahvalnosti, verovatno prema Bogu što mu je poslao mene, a zadovoljstvo je*am ga ja dobro izjebao i na kraju mu popušio kurac.

Mojoj kolekciji za sex na brodu, pored Stjuarda i Ajten, sada se pridružio i Ahmud. Više nisam ni smeo da zahtevam.
Bio sam zadovoljan.