Ispovest jednog bisexualca – 96. Lin

30
Share
Copy the link

Kinez Lin je bio moj pomoćnik. Iako je imao zvanje kuvara na papiru, njegovo praktično znanje i veština kuvanja su bili ispod proseka. Neko u kompaniji je to dobro procenio i nije mu dozvolio da radi na većoj poziciji od pomoćnika kuvara.
Inače to je bio jedan niski, mali čovek snažne konstitucije. Imao je 37 godina i svi njegovi pokreti su izgledali kao ubrzani film. Sve je radio brzo i energično da se graničilo sa panikom.
Po njegovoj priči, negde u Kini u nekoj dalekoj provinciji je ostavio ženu i svoje devetoro dece. Slao im je redovno pare i marljivo radio. Ono što me je fasciniralo kod njega je bila disciplina. Lin me je jako poštovao kao glavnog kuvara i svaka moja reč je za njega bila zapovest. Šta god da sam tražio ili zahtevao od njega, on bi uz osmeh i sa lakoćom izvršavao ne postavljajući suvišna pitanja.
Naravno, taj njegov karakte*am ja znao da cenim. Nisam od njega tražio da radi razne budalaštine, a kad god sam mogao i imao vremena, pomagao sam mu u poslu. Tako nešto nijedan glavni kuvar nije radio i Lin je to kod mene jako cenio.
Vremenom smo se nas dvojica tako uigrali da smo često posao završavali mnogo ranije nego što bi inače trebalo za to.
Jedne večeri nakon obroka Lin i ja se povukosmo u naš kontejner. Lin ode da se istušira, i verovatno će posle na spavanje kao mnogo puta do tada. Dok se je Lin tuširao, ja otvorih pivo, pripalih cigaretu i sedoh na klupicu ispred kontejnera. Iskreno, nadao sam se da će možda Harold doleteti odnekud i pojebati se sa mnom.
Bližila se ponoć, i ja sam cepao ko zna koje pivo po redu. Odjednom se vrata otvoriše i na njima se pojavi Lin. Stajao je tako u gaćama. Imao je prelepo telo, jedino što je bio jako mali.
– Vrućina šefe – reče on tiho stojeći u dovratku.
– Da, velika. Jesi li za jedno pivo?
– Može… Ionako od vrućine ne mogu da zaspim…
Ubrzo smo sedeli na klupici i u tišini ispijali pivo. Nakon nekog vremena, Lin prvi progovori.
– Nedostaje mi porodica… – reče on setno.
– Da. Teško je kada si daleko od nekoga do koga ti je stalo.
– Za mesec dana imam pravo na odsustvo. Jedva čekam da vidim ženu i decu.
– Aha… – rekoh ja pomalo nezainteresovano.
– A tebi? Da li tebi šefe neko ili nešto nedostaje?
– Pa ja nemam porodicu…
– Da… Ali mora da ti bar nešto nedostaje…
– Da… Nedostaje mi sex… Ovde ga nema ili ga ima u jako malim količinama.
– Aha… Otkad je Mišel otišla… – tu on zaćuti i ugrize se za usnu. Shvatio je da se izleteo.
– Otkud ti znaš za mene i Mišel..?
Lin je neko vreme ćutao, kao da razmišlja da li da mi kaže. Na kraju shvativiši da sam ja maltene ravnodušan na sve to, rešio je da se otvori.
– Gledao sam…
– Kako misliš gledao?
– Tako. Vaši glasovi bi me probudili, i ja bih izašao napolje. Prišao bih prozoru i sve video. Doba*i šefe…
Bio sam iznenadjen. Nisam ni slutio da me Lin sve vreme špijunira kroz prozor. U principu mi nije smetalo je*am u duši po malo egzibicionista, ali sam ja u hijerarhiji iznad njega i hteo sam da održim neki nivo.
– Baš si sve video?
– Da. I svako veče…
Tada mi pade na pamet i ja ga otvoreno pitah:
– A Harold? Da li si i to gledao?
Lin je ćutao. Gledao je u pod i okretao limenku piva u svojoj ruci.
– Šta želiš da ti kažem šefe?
– Istinu…
– Video sam…
Ućutao sam. Bilo mi je malo neprijatno. Najmanje što sam želeo je to da me neki ludi mali Kinez posmatra dok se ja tucam.
– Ali šefe, ne brini – nastavi on – bio si dobar. Jako dobar…
– Šta sad to znači?
– Pa meni to ne smeta. Naprotiv. Svaki put kada si bio sa Mišel ili Haroldom, ja sam vas posmatrao kroz prozor i drkao. Uvek je to bio doba*ex.
”Aha, tu smo dakle” pomislih.
– Da li to znači da bi se ti, da si mogao rado pridružio.
– Da.
– Čak i sa Haroldom?
– Da. Naročito tada. Vas dvojica imate jako velike i dobre kurčine. Mene to pali…
– Hajdemo unutra – rekao sam i ustao sa klupice.
Lin poslušno ustade i krenu za mnom. Obojica smo znali zašta smo ušli unutra. Lin kao po komandi udje u moju sobu. Čim je ušao počeo je da skida garderobu sa sebe. Njegov kurac, osrednje veličine, je već bio nadignut do pucanja.
Skinuo sam majicu. Čim sam skinuo gaće, Lin kleknu na kolena ispred mene i uze moj kurac u usta. Pušio ga je energično i snažno. Kao što je uostalom sve radio u životu. Njegovi brzi i energični pokreti prilikom pušenja me popališe i moj se kurac nadiže do pucanja. Lin ga je trljao svojim malim šakama i pušio. Dudlao je bez neke posebne tehnike, ali sa velikim zadovoljstvom.
– Moji kinezi nemaju tako velike kurčeve – reče on dahćući u pauzi pušenja.
– Stvarno?
– Da. Ti šefe imaš pravi kurac. Ti bi u Kini jebao koga god hoćeš i kad god hoćeš.
Uhvatio sam se za jaja i još jače i dublje mu ga gurnuo u usta. Lin ga u slast proguta i nastavi da ga dudla. Uhvatio sam ga za ramena i odigao sa zemlje. Lin se uspravi i napući svoje usne na poljubac. Spustio sam mu sočan poljubac i istovremeno ga potisnuo ka krevetu.
Odvojio se je od mene i namestio četvoronoške. Njegovo malo kinesko dupe bljesnu u punom sjaju. Na sredini me je gledao njegov mali stisnuti čmar. Uhvatio sam ga rukama za guzove i raširio ih. Čmar mu je i dalje bio stisnut. Izgleda da još nije baš najbolje znao da se opusti i primi kurac. Krenuo sam da ga grickam i ližem po guzovima. Lin instiktivno poče da vrti i meša guzom. Prešao sam jezikom po njegovom procepu guze. Mirisao je na blagi znoj, pomešan sa mirisom mošusa koji je dolazio od njegovih muda. Od toga mi se kurac još više prope. Zvrteo sam jezikom po njegovom čmaru i Lin glasno uzdahnu. I dalje mu je čmar bio stisnut. Kao zatvoreno oko. Dohvatio sam neku kremu iz fioke i lagano mu prstom namazao po čmaru. Počeo sam da vrtim kružno oko čmara i povremeno mu zabadam moj srednjak do pola.
– Ohhh… šefe… kako je to dobro… ahhh… samo nastavi tako…. – dahtao je Lin.
Sada sam mu pored srednjaka počeo da uguravam i kažiprst. Bio je jako tesan i stisnut da sam imao osećaj da će mi otkinuti prst. Već sam se zabrinuo kako ću mu uterati kurac u tu stisnutu rupicu.
Mislim da sam ga razradio dobro. Bolje od ovoga ne može. Ustao sam, stao mu izmedju nogu odpozadi i prislonio svoj glavić na čmar. Lin uzdrhta i još više natrti svoje dupence. Izvršio sam pritisak i moj mu glavić upade u čmar. Lin zastenja od bola, ali ne pusti ni glasa. Stegao mi je čmarom sastav izmedju glavića i tela kurca takvom silinom da sam se uplašio kako neću moći izvaditi kurac iz njegovog dupeta. Ja se dosetih i snažno ga šljapih rukom po guzi. Na tren, stisak njegovog prstenca popusti i ja to iskoristih da mu ga uteram do jaja. Lin se prope i kriknu:
– Arghhh… bolii…. oh…
– Proći će… Uhhh… kako si tesan čoveče…
– Ahhh… ne vadi ga… oh… sada kad je unutra… boliii….
Nisam ni imao nameru da ga vadim. Zastao sam tako neko vreme da mu se guza privikne na moju kurčinu i onda sam krenuo polako da ga vadim. Sada je Lin već uživao.
– Ohhh…. sada je dobro… ah… jebi me…
Naravno. Stavio sam moje šake na njegove guzove. Lin je bio tako sitne gradje, da mu je dupence bilo tako malo da sam ga skroz prekrio mojim šakama. Povukao sam njegovu guzu ka meni i nabio mu ga ponovo do jaja. Lin sada kriknu od zadovoljstva. Stegao sam ga jako za bulju i počeo da tucam. Rasturao sam ga od kurca. Ali i on je mene rasturao. Njegov čmar je bio tako tesan da sam imao osećaj kako mi guli kožu sa kurca. Medjutim, bio sam tako napaljen da mi je ta mala bol predstavljala pravi užitak. Jebao sam to malo i usko dupence sa velikim zadovoljstvom.
Lin se je toliko opustio i počeo da uživa da je već uveliko mešao svojom malom guzom. Cimao je svoje dupence levo-desno, gore-dole i vrteo ga u krug kao prava mala kineska kurvica. Onda mi je krenulo. Uhvatio sam ga otpozadi za ramena i još jače nabio na kurac. Lin kriknu i ja počeh da udaram i punim njegovo crevo. Svršavao sam u talasima. Ogromni mlazevi sperme su punili Linovo dupe. Lin se vrištući uhvati za svoj kurčić i poče da ga nadrkava. Svršio je obilno po krevetu ispod sebe.
Sručio se potrbuške na krevet, a ja padoh preko njega. Kurac mi je još bio nadignut u njegovom dupetu.
– Uh… šefe… ti bi još… – reče on osetivši moj tvrdi kurac u sebi.
– Aha…
– Znaš… boli me dupe… ali hoću… uživanje je veće od bola…
Odigao sam se od njega i okrenuo ga na ledja. Sada se Lin namesti u misionarskoj pozi. Odigao sam mu noge i prineo glavić njegovom čmaru. Lin ponovo zadrhta na taj dodir. Sada sam mogao da ga gledam u lice dok ga jebem.
Ugurao sam mu ga naglo do jaja. Lin sklopi oči i steže zube. Uhvatio sam ga za butine i počeo da jebem. Sada mu je lakše ulazio. Bio je razradjen. Lin se rukom uhvati za kurčić i poče da ga nadrkava. Od mog kurca u njegovom čmaru, njemu se ponovo diže kurčić.
– Ohhh… šefe… sada uživam… jebi me… ohhh…
– Doba*i mali… ohhh…
Sada sam ga tucao još žešće nego prvi put. Sobom je odzvanjao zvuk šljapkanja sperme. Sperme koju sam prvi put prosuo u Linovo dupe i koju sam sada utucavao kao neki šlag. Da. Linovo dupe je bilo kao neka posuda u kojoj sam stavio belanca. Moj kurac je bio mikser koji je utucavao belanca i pravio šlag. Lin je sada već bludno mešao i nabijao se na moj kurac. Ja sam, razjaren kao neki bik, udarao iz sve snage u njegovo dupe.
Lin poče prvi. Drkajući svoj kurčić, on odjednom poče da prska. Njegova vodasta sperma je letela svuda po sobi. Padala je njemu na glatke grudi i moj stomak. Čim sam osetio prve kapi njegove vrele sperme na mom stomaku i ja explodirah. Ponovo sam punio Linovo crevo mojim semenom. Praznio sam se u njega u ogromnim količinama.
Klonuli smo obojica znojavi i zadihani na krevetu.
– Prijalo bi mi jedno pivo i cigareta – rekoh ja zadihan.
– Odmah šefe – reče Lin i veselo poskoči sa kreveta. Drolja je bila izjebana i razdragana. Gledao sam njegovo glatko telo bez ijedne dlačice. Dupence mu je bilo kao u deteta. Glatko, malo i okruglo. On mi dodade cigarete i pivo, i leže na krevet pored mene.
– Boga mi dobro si me ispraznio… prijalo mi je što si tako uzan…
– Meni je ovo bilo prvi put… – reče on tiho i spusti pogled. Iznenadio sam se. Sad su mi neke stvari bile jasne.
– Pa što nisi rekao?
– Bojao sam se da ćete odustati.
– Taman posla. Nego bih bio još pažljiviji.
– Malo me je bolelo u početku, ali sam posle uživao. Sledeći put će biti još bolje.
– Nego šta će…

Tako je i bilo. Lina sam tucao skoro svako veče. Kasnije smo se dogovorili i rekli Haroldu. Ovaj je bio oduševljen i kad god je mogao pravili smo lude trojke. Lin je uživao pod torturom dva moćna kurca. Vremenom je postao naša mala drolja.
Njemu to nije smetalo.