Ispovest jednog bisexualca – 118. Edit

24
Share
Copy the link

Skoro godinu dana sam u braku sa Angelinom i sve je lepo, osim… Što zbog braka sa njom, što zbog obaveza prema detetu jako sam zapostavio svoj sexualni život. Čak nam se i sex sa Angelinom proredio i sveo na jednu klasičnu jebačinu u misionarskom položaju za pet minuta. Dok dete spava. Možda ću zvučati sebično, ali stvarno i ja imam potreba. Pa moj život ne prestaje sa brakom i dolaskom deteta na svet. Ipak je trebalo dobro da razmislim pre nego što sam se upustio u tako nešto.
To moje nezadovoljstvo sexom me je i navelo da se ponovo aktiviram sa strane. Nisam nešto posebno tražio, ali sam se zarekao da ću svaku priliku kao i pre braka maximalno iskoristiti.
Tih dana sam imao strašnu zubobolju. Sve je počelo kao mali bol dok pijem hladno, ali sam se potajno nadao da će proći, je*u zubari i njihove ordinacije jedina stvar koje se plašim u životu. Medjutim, iz dana u dan bol je postajao sve jači i ja sam morao da odem do zubara. Pošto do sada nisam imao takvih problema nisam ni znao kod kog zubara da se obratim.
Vraćajući se kući, naletim na Igora, mog starog drugara. Imao je nadimak Kazanova. Igor je za sobom imao 6 (da i slovima šest) brakova i ko zna koliko dece. I opet je bio sam, kako on kaže u potrazi za sedmom ženom.
– Gde si Dule jebaču… – uzviknu on glasno kad me vide.
– Ej, šta ima matori…
– Ništa, tražim…
– Znam sedmu ženu – rekosmo uglas zajedno i nasmejasmo se.
– Šta ima kod tebe? Dugo te nisam video.
– Pa eto oženio sam se i imam dete, ali meni je tek prva.
– E pa čestitam. Mogao bi i da častiš…
– Hoću. Ajmo tu kod Vesne.
– Može.
Ubrzo smo sedeli u kafiću koji je držala izvensa Vesna. Iskreno, nju nikada nisam video niti je znam. Jedino što sam znao je, da neka Vesna drži kafić koji se zove „Vesna“ u mom komšiluku i bio je zgodan za ovakve situacije.
Igor i ja smo se raspričali uz pivo o prošlim danima i baš lepo proveli. Uz put mi je dao i broj telefona jedne svoje prijateljice zubarke kada sam mu se požalio da me boli zub.
– Jel to neka od tvojih jebačica? – upitah ga ja značajno.
– Ne. Mi smo samo dobri prijatelji… Mada, pazi… Madjarica, je plavuša, a i dobro izgleda za svoje godine. Mogao bi ti to da opališ i u moje ime. Ja ne smem. Poznajem joj muža…
– Otkad je to tebi bila prepreka?
– Ma neee… Ovo je sasvim nešto drugo. Ja ne mogu, a ti samo napred…
Ubrzo smo se razišli. Tu noć sam jako loše spavao jer me je zub sve jače boleo. Ujutru sam još pre kafe nazvao Edit, kako se je zvala zubarka i zakazao pregled za isti dan. Pošto sam joj upao preko reda zakazala mi je tek uveče u 8 sati kao poslednjeg pacijenta za taj dan.
U zakazano vreme sam ušao u lepo uredjenu ordinaciju. Dočekala me je jedna debela ljubazna žena koja je bila sekretarica ili medicinska sestra, već ne znam.
– Sedite – reče ona ljubazno – sada će doktorka.
– Hvala.
Seo sam u udobnu fotelju i dohvatio neki magazin sa stola da skratim vreme. I pored cele prijatne atmosfere, meni se koža ježila i imao sam onaj neprijatan osećaj u stomaku od onog mirisa koji imaju sve zubarske ordinacije. Strah. Da. Da me zub nije toliko boleo, odavno bih zapalio preko vrata i ne bih se vraćao. Skupio sam svu hrabrost i ostao da sačekam svoj red.
Nakon desetak minuta iz ordinacije izadje jedna bakica (pacijent) i za njom doktorka. Au, brate… Kazanova je bio u pravu. Dok su se njih dve nešto dogovarale, ja sam je pažljivo odmerio. Bila je to jedna MILFerka u pravom smislu te reči. Plava, visoka, sa izrazito bujnim grudima. Imala je po mojoj proceni negde oko 45 godina, lepo negovano lice koje je delovalo još sexipilnije sa naočarima na vrhu nosa. Beli mantil joj je padao do iznad kolena i otrkivao lepe listove upakovane u najlon čarape. Bele cipelice sa srednjom štiklom su samo upotpunjavale celu erotiku njene pojave. Osećao sam da ispod doktorskog manitla zbog vrućine ne nosi ništa osim brusa i gaćica, mada nisam bio siguran da i to ima.
Bakica ode, a Edit se uz prelep osmeh koji je isticao njene bele zube obrati meni:
– Izvolite…
– Ja sam… – počeh pomalo zbunjen što od njene pojave, a što od straha zubarskog.
– Znam. Javio mi je Igor da ćete doći. Izvolite – reče ona i pokaza rukom ka ordinaciji.
Ubrzo sam sedeo zavaljen u zubarskoj stolici, dok je ona nešto čačkala po instrumentima.
– E, da čujem u čemu je problem… – reče ona.
– Imam bolove na toplo-hladno na ovom zubu, mislim da je trojka.
– Sada ćemo da pogledamo – reče ona i prisloni svoje sočne grudi na moje rame. Od tog dodira i mirisa njenog prelepog parfema, meni poče da se diže. Mislim da je to i ona primetila, ali nisam smeo da se zakunem.
Brzo mi je odradila posao oko zuba i onda se, na moju veliku žalost, odvoji od mene. Pošto me intervencija nije ništa bolela, ja sam se malo opustio i okuražio.
– Ovako stoje stvari. – reče ona ozbiljnim tonom. – Ovaj zub nije neki veliki problem i to ćemo relativno lako da rešimo. Problem je u tome što će to lečenje trajati kako bi lek delovao. Što znači, videćemo se još nekoliko puta.
– Dobro. – rekoh ozbiljno, a u sebi „ODLIČNO“ to znači da ćemo se još videti.
– I na kraju lečenja bih vam preporučila jedno čišćenje, odnosno izbeljivanje zuba, je*e je tu nakupilo dosta kamenca, a i izgledaće lepše.
– Slažem se…
– Nego šta radi moj drug Igor? Nisam ga videla mesec dana.
– Pravo da vam kažem ja sam ga video pre neki dan posle ko zna koliko vremena…
I ja joj tu ukratko ispričam svoju priču. Za to vreme se je ona pakovala za odlazak kući jer je njena sekretarica već otišla. Sišli smo zajedno ispred zgrade.
– Mogao bih da vas prebacim, ali… – obratih joj se ja.
– Nema potrebe. Hvala. Ja sam kolima. A šta vam je značilo ono „ali“…
Ja sam samo ćuteći pokazao glavom na moj parkirani motor.
– Ooo… Nemojte reći da je to vaše!
– Da.
– Da sam znala došla bih bez kola, da me malo provozate. Znate ja jako volim motore i motoraše, al’ eto udala sam se za matematičara…
– Ništa onda drugi put… – Tog trenutka sam osetio da nešto može biti izmedju zubarke i mene.
Pozdravili smo se i ja sada bez bola u zubu sedoh na motor i odoh na pivo. Jedva sam čekao ponovni susret sa zubarkom.
Sa Edit sam se video još dva puta. Bio sam jako razočaran. Ne što se usluga tiče, nego što je oba puta imala takvu gužvu i bila toliko zauzeta da nismo stigli da progovorimo ni par reči. Samo je uspela da mi nekoliko puta uputi prelep osmeh na kome se videlo koliko je umorna od posla. Zakazala mi je poslednje vidjenje sledeće sedmice kako bi mi očistila zube i znao sam da mi je to poslednja prilika ako želim da nešto učinim povodom nje, ili će morati da me zaboli neki drugi zub.
Tog dana, bio je petak, i ja sam opet bio poslednji pacijent za taj dan. Konačno Edit izadje iz ordinacije i sa umornim osmehom me pozva da udjem.
– Pa Dule, kako si danas?
– Ja odlično, ali doktorka vidim da ste vi premoreni…
– Prvo, hajde da prekinemo sa onim „doktorka“. Zovi me jednostavno Edit, na kraju krajeva imamo zajedničkog prijatelja, pa smatram da smo toliko bliski. A, kao drugo, stvarno sam iscrpljena. Sutra imam zakazano kod maserke i jedva čekam.
– Ne moraš čekati maserku… Evo ja te mogu izmasirati… – rešio sam da bar pokušam nešto.
Ona se je samo zago*no nasmešila i ćuteći počela da čeprka po instrumentima. Bio sam zavaljen u zubarskoj stolici dok mi je Edit čeprkala po ustima. Nije me ništa bolelo, već je samo onaj jezivi zvuk izazivao žmarce u mom telu. Rešio sam da u mislima odlutam negde dok ona ne završi sa poslom.
Obigravajući tako oko zubarske stolice, Edit u jednom trenutku se nagnu napred i prisloni svoju desnu dojku na moje grudi. To me prenu. Mogao sam da osetim toplinu njenih sisa preko naše garderobe. Moj macan poče da se diže. Ona je i dalje čeprkala po mojim ustima i kao da nije osećala šta mi radi sa svojom sisom. A možda i jeste. Moja desna ruka je bila oslonjena na rukohvat stolice i ja osetih kako se njena butina oslanja na moju podlakticu. Pritiskala me je sve jače i jače, tako da sam mogao da osetim texturu njenih najlonki kroz tkaninu doktorskog mantila. Još jače sam se napalio. Po izrazu njenog lica nisam primetio nikakvu reakciju. Kao da je ovo radila sa svim pacijentima, i da je to normalan kontakt zubara i pacijenta. Rešio sam da rizikujem. Krenuću prvo lagano, opipati teren, pa ako nema reakcije, ili budu pizitivne nastaviću.
Opustio sam svoju desnu ruku i ona lagano pade pored naslona stolice. Sada mi je njena butina pritiskala nadlakticu. Ja savih malo ruku i ovlaš dodirnuh njenu potkolenicu. Ona na trenutak zastade sa radom i pogleda me u oči. Podarila mi je osmeh koji je samo pomerio uglove njenih usana i nastavila je sa radom. Mislim da imam prolaz. Ovog puta sam svojom rukom nežno obuhvatio njenu potkolenicu i malo je pomilovao krećući se rukom nekih desetak centimetara gore dole. Osetio sam pod rukom preko najlonki kako joj se koža naježila. Zastala je na trenutak da čeprka po mojim ustima, pogledala me u oči i rekla:
– Šta to pokušavaš?
– Mislio sam da ako ti mene diraš, da mogu i ja tebe…
– Pa ovde sam ja zubar, a ne ti…
– Da, ali ovako mi je lakše… Manje se bojim…
– Daj ne seri… – reče ona drsko i nastavi sa radom. Ja sam bio dovoljno bezobrazan da sam rešio da i ja nastavim sa radom. Ponovo sam spustio svoju ruku na njenu potkolenicu i sada slobodnije i drskije je milovao. Ona je i dalje čeprkala po mojim zubima kao da se ništa ne dešava. Rešio sam da nastavim dalje. Krenuo sam rukom naviše i pomilovao joj koleno. Ponovo je izostala bilo kakva njena reakcija. Sada sam rukom krenuo naviše i nežno stisnuo njen donji deo butine.
– Pa zar ti stvarno misliš da ja ovako mogu da nastavim da radim?
– Što?
– Kako što. Ne mogu da se skoncetrišem… Barabo jedna… – reče tobože ljutito – sreća da sam pri kraju.
Ćutao sam i bezobrazno i dalje držao svoju ruku na njenu butinu. Rešio sam da je ne sklanjam dok to ona sama ne uradi ili…
Konačno je izvadila pola zubarske ordinacije iz mojih usta i na moju žalost odmakla se. Time je moja ruka spala kao u mrtvaca pored stolice.
– Gotovo… – reče ona odlažući instrumente – Sad pored lepih imaš i bele zube, pa će te devojke spopadati…
– Hoće li me i zubarke spopadati? – upitah ja bezobrazno.
– Zavisi…
– Od čega?
– Pa koliko im se svidjaš… Nije sve u zubima…
– Nego u čemu je…
– Pa eto… kako izgledaš… čime se baviš…
– Hajde da skratimo sranje… Da li se tebi svidjam?
Dugo me neka riba nije tako iznenadila kao Edit to veče. Nakon tog pitanja, ona samo ćuteći skoči na mene. Da. Skočila je celim telom preko mene dok sam još sedeo zavaljen u zubarskoj stolici i počela da me ljubi. Stolica je stenjala pod nama i pretila da se raspadne. Ljubila me je u usta gladno. Gurala svoj mali ukusni jezik duboko u moja usta dok me je rukama držala za lice. Gurnuo sam joj ja svoj jezik i ona ga gladno usisa u usta. Bučno je disala kroz nozdrve. Ščepao sam je snažno odpozadi za guzove i počeo grubo da mesim. Ona je još više pripila svoje telo uz moje i još strastvenije nastavila da me ljubi.
Vatra je gorela izmedju nas. Uhvatio sam je nekako za revere mantila i povukao u stranu. Dugmići popucaše i razleteše se uz zveckanje po ordinaciji. Njene moćne dojke iskočiše sa svom njihovom toplinom pred moje lice. Uhvatio sam je obema rukama za sise i halapljivo zagnjurio izmedju njih. Udahnuo sam onaj poznati iskonski miris ženskih dojki. Počeo sam da žvalim po njima dok je Edit dahtala i ispustala glasove zadovoljstva.
– Uhh…. moram da zaključam – reče ona zadihano izmedju dva polju*a – idem da zaključam vrata.
Ustala je i otišla u susednu prostoriju. Ja sam iskoristio taj trenutak da ustanem sa stolice i skinem se. Ostao sam samo u gaćama. Tada se na vratima pojavi ona. Stajala je oslonjena rukom na dovratku. Na sebi nije imala mantil. Prelep prizor. Vitka plavušica u čipkastom brusu koji je više otkrivao nego što je pokrivao njene velike dojke. Dole je imala bele slip čipkane gaćice kroz koje su se videle njene žućkaste bruce lepo obrijane u trouglić. Najlon čarape i bele cipelice su upotpunjavale tu erotsku sliku, san mnogih muškaraca ovog sveta.
– Dodji… – rekoh joj tiho.
Ona polako poče da mi prilazi. Dozvolila mi je da makar na kratko uživam u njenom lepom i zrelom telu. Prišla je skroz do mene i pripila se uz moje telo. Krenuo sam da je poljubim. I ona je načinila taj pokret, kao da će da me poljubi, a onda je uz osmeh potonula na dole. Spuštala se na dole i sve vreme me gledala u oči sa onim kurvanjskim izrazom lica. Dok se je spuštala tako dole, rukama mi je svukla boxerice i ona padoše do mojih gležnjeva. Moj kurac radosno iskoči i šljapi me po stomaku.
Tada Edit jednom rukom obuhvati moja muda odozdo, a drugom nežno me uhvati za koren kurca i blago ga stisnu. Od toga se moj kurac još više prope. Po očima sam joj video da je zadovoljna sa mojim priborom. Isplazila je jezik i lagano krenula da mi liže kurac od korena ka glaviću. Taman kada sam pomislio da će strpati moj glavić sebi u usta, ona ga samo jezikom obliznu i ponovo poče da se spušta ka korenu. Ta igra je trajala nekoliko puta i dovodila me do ludila.
Konačno ga je strpala u usta. Prvo nežno, i lagano, kao da liže sladoled. Kao da se boji da će se istopiti ili ispasti iz kor*a. Nežno se igrala sa mojim glavićem u ustima, a njena toplina koja je obavijala moj glavić me je izludjivala. Uhvatio sam je nežno za sise i počeo da ih mesim. Odmah sam video po njenim reakcijama da joj to prija. Onda sam je nežno uhvatio palcem i kažiprstom za tvrde bradavice i nežno ih stisnuo. Tad je pukla. Čim sam joj stisnuo bradavice, ona se snažno nabi na moj kurac i proguta ga do kraja. Osetio sam kako joj moj glavić upada duboko u grlo. Malo je falilo pa da svršim. Ova zgodna Madjarica mi je dudlala kurac kao prava profesionalka. E zato, ja ću se njoj odužiti pravom dobrom jebačinom, da će me pamtiti do kraja života. Uhvatio sam je rukama za ramena i odigao sa poda. Namera mi je bila da odemo u čekaonicu, jer je tamo bio zgodni trosed. Medjutim, ona me zaustavi.
– Ne… htela bih to ovde…
– Ovde..?
– Da u zubarskoj stolici… Odavno maštam o tome, al’ mi se nije ukazala prilika. Sada…
Ništa nisam govorio. Prišli smo stolici i ona se zavali u njoj. Sada je ona bila pacijent. Legla je na ledja i bezobrazno raširila noge i stavila ih na rukohvate. Njen žućkasti žbun se otvori i pokaza mi njeno prelepo ružičasto medjunožje. Zabalavio sam kao ker na salamu. Spustio sam se dole i bez pardona zagnjurio glavom izmedju njenih butina. Pičika joj je mirisala na greh. Greh, koji sam bio spreman da počinim ovog trenutka. Počeo sam da joj ližem pičku. Gladno… Grubo… Nežno… Jezikom sam joj prelazio po pički, gurao ga unutra, pa ponovo prelazio po pički i spuštao se ka njenom ružičastom čmaru. Ona mi je samo rukama gurala glavu što dublje u svoj medjunožje, medjunožje koje je bilo musavo od njenih sokova i moje pljuvačke. I ja sam bio musav. Celo lice mi je bilo oblepljeno njenim sokovima. Kurac je hteo da mi eksplodira.
Uspravio sam se. Uhvatio sam je za jednu nogu i podigao je na reflektor koji zubari koriste. Drugu nogu sam joj oslonio o stočić na kome su stajali zubarski instrumenti. Neki od njih uz zveckanje popadaše po podu, ali mi na to nismo obraćali pažnju. Odigla je malo kukove i otvorila mi se još više. Stao sam izmedju njenih nogu, uhvatio se za kurac i prislonio joj glavić na ulaz u pičkicu. Edit je glasno dahtala poluotvorenih ustiju u iščekivanju da joj ga nabijem. Posmatrala me je kroz poluspuštene trepavice. Naslonio sam se rukama o stolicu u visini njenih ramena i…
– Ahhh…. – glasno je riknula.
Sjurio sam joj ga naglo do jaja. Celo njeno telo je počelo da drhti od zadovoljstva. Ostao sam tako na tren, duboko u njoj… do jaja. Počeo sam lagano da ga vadim i kada sam došao do tačke da mi je samo glavić ostao u njoj, ona sklopi svoje noge oko mog struka. Prvo me je snažno stegla nogama kao kleštima, a onda me naglo stisla i privukla sebi. Ponovo sam joj ga uz njenu svesrdnu pomoć nabio do jaja.
Tada je počela besomučna jebačina. Tucao sam je i nabijao joj ga krvnički. Ona je samo tiho vrištala i sa zadovoljstvom primala u sebi moju tvrdu kurčinu. Klizio sam u njenu utrobu bez ikakvog otpora, obilno podmazan njenim sokovima. Uhvatila me je rukama za glavu i privukla na sočan poljubac. Ljubili smo se strasno dok su nam znojava tela šljapkala jedno o drugo. Cela ordinacija je mirisala na jednu stvarno dobru jebačinu. Edit poče da drhti i glasnije stenje. Pojačala je svoj stisak nogu oko mog struka i glasno povika…
– Tooo… ahh… nabij mi ga… svršavam…
– Evo ti ga… ohhh… – dahtao sam ja. Nabio sam joj ga do jaja i propeo se kao neki konj.
– Još… još… tooo… ahhh… – vrištala je ona u transu *azma koji je potreso njeno telo.
Svršila je. Njeno se telo opusti i ona poče da se mazi. Umiljavala se kao neka mačkica dok je moj kurac još uvek u punoj snazi bio u njoj. Izvukao sam se polako i stao pored zubarske stolice. Kurac mi je stajao napet i pulsirao u ritmu srca.
Ona ustade sa stolice i kleče ispred mene. Uzela je moj kurac jednom rukom i lagano ga stavila sebi u usta. Samo ga je jednom progutala do kraja i ja počeh da prskam… Punio sam joj usta i grlo obilnim količinama sperme. Po očima sam joj video da stvarno uživa u ukusu i količini mojeg semena.
Ustala je sa poda i zapalismo po cigaretu…

Sa Edit smo se narednih par meseci intenzivno jebali. To su bile prave jebačine u kojima smo oboje uživali. Medjutim, moja žena nas je jednom prilikom provalila i tada je nastao lom. Moja žena, Angelina, je pokupila dete i otišla kod svojih u Skoplje.
Razveli smo se… ali o tome ne bih da pišem…