Ispovest jednog bisexualca – 111. Moj brat Tole

667
Share
Copy the link

– I tvoj je velik kao moj – reče Klinac 1.
– Aha, samo je tvoj glavić veći – odgovori Klinac 2.
– Lepše je ovako kada se drka u društvu… – Klinac 1.
– I ja se palim dok se gledamo… – Klinac 2.
Drkali su tako jedan naspram drugog. Nisu imali više od 12 godina. Svršavali su burno, ali njihovi kurčići još uvek nisu izbacivali seme.
Sledećeg leta su bili stariji. Sada su već njihovi kurčići dobili malo na dimenzijama i počeli da izbacuju spermu tokom svršavanja.
– Znaš šta bi bilo još bolje? – upita Klinac 1.
– Šta?
– Da ti izdrkaš meni, a ja tebi… Mislim da je tako sladje, kad ti ga neko drugi izdrka…
– Zar to ne znači da smo pederi?
– Ja mislim da ne, pa samo ćemo da izdrkamo jedan drugome…
– Hajde ti prvo meni…
Tada su po prvi put izdrkali jedan drugom. Uživanje je bilo još veće.
Sledećeg leta su se ponovo sreli. Ovoga puta još stariji. Sada su iskusno izdrkavali jedan drugome kurac. Čak su počeli i da se miluju, po mudima i guzi. Ali sve se završilo na tome. Klinac 1 je pokušavao da ubedi Klinca 2 da urade nešto ozbiljnije, kao što je pušenje ili sex, ali to ovaj drugi nije hteo.
Posle toga su ih životi razdvojili i nikada im se više nije pružila prilika da nešto slično urade.
Klinac 1 sam bio ja, a Klinac 2 moj brat od tetke Tomislav. Njegova i moja keva su bile rodjene sestre. Kao klinci smo bili jako bliski i često letnje raspuste provodili jedan kod drugoga. Naravno, naše tajne drk seanse smo čuvali kao nešto samo naše. Kao što sam rekao, životni putevi su nam se razišli. Ja sam svoj život živeo kako sam živeo, a Tole je otišao za Moskvu da radi. Tamo se oženio ruskinjom i dobio dete. Nismo se videli više od deset godina. Povremeno bi se čuli telefonom, da jedan drugome čestitamo neki praznik ili rodjendan i pitamo se za zdravlje. Ja lično nikada nisam zaboravio naše tajne drk susrete i oduvek sam čeznuo da Tole i ja imamo sex. Ne znam zašto, ali me je moj brat jako palio, iako fizički nije bio neki reprezentativan primerak.

Bilo je oko 4 sata ujutru kada me je probudila zvonjava telefona. Sanjiv sam dohvatio slušalicu i sa druge strane čuo neko šuštanje i pucketanje. Odjednom začuh Toletov glas:
– Ej burazeru, jesi li to ti?
– Ja sam – odgovorih iznenadjeno i bunovno.
– Jesam li te probudio?
– Jesi, ali nema veze… Reci…
– Vidi, mene i jednog mog kolegu firma šalje u Skoplje da završimo neki posao. Bićemo tamo tri dana, pa sam mislio da se vidimo…
– Naravno, čoveče. Kada dolazite? – sada sam se već rasanio.
– Oko tri popodne po vašem vremenu.
– Čekaću vas na aerodromu…
– Važi. Vidimo se…
Ustao sam i otišao u kupatilo da se istuširam. U stomaku sam imao onaj poznati nemir od uzbudjenja. Posle toliko godina ću videti Toleta. Kako li sada izgleda? Veoma često u mladosti dok sam drkao zamišljao sam ga kako me tuca. Da li će hteti? Možda je i zaboravio na naše zajedničko klinačko drkanje, ili tome uopšte nije pridavao značaj kao ja. Iskreno, čak sam i zaboravio kako mu kurac izgleda. U sećanju mi je samo ostala misao da bih mu uvek i bez razmišljanja dao svoju guzu. Ne pitajte me zašto, jer ni ja ne znam odgovor na to.
Avion je sleteo na vreme i ja sam ih pokupio sa aerodroma. Tole je sada izgledao mnogo starije, verovatno kao i ja. Jedino mu je široki osmeh ostao isti. U odelu i kravati mi je delovao jako ozbiljno, kao neki političar. Sa njim je bio i njegov kolega Sergej. Pravi rus, visok plav i bez izraza na licu. Nisi mogao znati šta oseća, jer mu se izraz lica nije menjao. Uz put smo se dogovorili da njih dvojica spavaju kod mene i tako uštede pare za hotel. Trebali su obaviti par poslića i za dva-tri dana se vratiti za Moskvu.
Ostavio sam ih ispred firme zbog koje su i došli i ja sam otišao na posao. Dogovorili smo se da kada završe da me nazovu pa ćemo otići negde na ručak, pa onda kod mene.
Tole me je nazvao tek popodne, negde oko pet. Bili su na poslovnom ručku, pa me zato nisu ranije zvali. Brzo sam se *anizovao i uskoro smo bili kod mene u stanu. Nakon tuširanja i kafe, tako raskomoćeni prosuli smo se sva trojica po dnevnoj sobi. Ko u fotelji, ko na podu, ko u krevetu. Dok smo ja i Tole pričali jedno drugom šta smo sve prošli u životu od poslednjeg vidjenja, Sergej je gledao TV. Na svu sreću, na jednom od kanala je bio neki ruski film i ovaj je sa interesovanjem pratio šta se dogadja. Ja i Tole smo pričali kao da ga nema. O svemu i svačemu.
Zaneseni tako u priči i piću nismo ni primetili da je već ponoć.
– Mogli bi i da polegamo – reče Tole.
– Da – odgovorih – Nego ja imam samo dva kreveta. Ostavićemo Sergeja ovde da spava, a ti i ja ćemo u sobi na bračni krevet. Ima dovoljno mesta za obojicu.
– Može – reče Tole i prevede Sergeju šta smo se dogovorili.
Tomislav ode u sobi da legne, dok sam se ja zadržao još malo da rasklopim krevet Sergeju. Kad sam završio ovaj se nasmeši, leže i tiho reče:
– Spasiba.
– Nema na čemu – odgovorih i odoh u svoju sobu.
Tole je već ležao pokriven na krevetu.
– Idi do zida – rekoh mu.
– Neću. Ne volim da spavam do zida.
– Hajde, neću sada valjda da te preskačem…
– Šta me briga… Preskači…
Skinuo sam se i odigao prekrivač kako bih se zavukao izmedju zida i njega. Kad sam odigao prekrivač primetih da Tole spava go kao i ja. Opkoračio sam ga, legao pored njega i prekrio nas.
– Laku noć – rekoh i okretoh mu ledja.
– Laku noć.
Tu noć sam jedva zaspao. Saznanje da je Tole sa mnom go u krevetu mi nije dala mira. Uskoro sam začuo njegovo ravnomerno disanje što je bio znak da spava. Ja sam se dugo još vrteo u krevetu. Hteo sam, a nisam znao kako da započnem nešto sa njim. Uopšte nisam imao ideju kako da ga navedem na razgovor o tome da imamo sex, a da ne rizikujem sranje ako on to ne želi. Ophrvan tako mislima nekako sam se uspavao.
Ujutru smo doručkovali sva trojica zajedno i razišli se poslom. Taj dan uopšte nisam mogao da se skoncentrišem na posao. Stalno sam mislio o Tomislavu i njegovom golom telu. O njegovom mesnatom kurcu, nehajno prebačenom preko butine i moćnim dlakavim mudima, koje sam na tren video u krevetu. Jedva sam čekao veče.
Veče. Ista priča. Sergej je gledao TV, dok smo Tole i ja pili pivo i zezali se. Negde oko ponoći Sergej je već uveliko spavao. Ugasio sam TV i krenuo sa Toletom na spavanje. Ponovo sam legao kraj zida. Ovoga puta Toletovo telo mi je bilo bliže i mogao sam da osetim njegovu butinu kako me ovlaš dodiruje po guzi ispod prekrivača. On je ležao na ledjima, a ja sam ležao postrance ledjima ka njemu. Odjednom mi je sinulo kako da započnem priču.
– Tole, jel spavaš?
– Ne.
– Hoćemo da zapalimo po jednu..?
– Može.
Ustao sam preko njega iz kreveta i namerno ga ostavio otkrivenog. Upalio sam svetlo i doneo cigarete i pepeljaru. Zapalili smo po jednu. Tole nije ni pokušavao da sakrije svoje golo telo. Nisam bio siguran da li je razlog za to bila vrućina, ili je i on nešto pokušavao sa mnom.
– Da li se sećaš onih naših igrarija dok smo bili klinci? – upitah ga.
– Kojih igrarija, pa ti i ja smo pravili dosta gluposti… – nasmeja se on.
– Konkretno sam mislio na ona naša drkanja… – strepeo sam koji ću odgovor dobiti. U stvari nisam imao šta da izgubim. Ili će biti, ili neće.
– Kako da ne – reče on – svi su mislili da čitamo stripove u sobi, a mi smo drkali…
– Ja to nikako ne mogu da zaboravim, a ti?
– Pa sećam se, ali mislim da se nisam nešto toliko opterećivao time…
– Vidiš, ja jesam… Moram da ti priznam, da sam često dok sam drkao zamišljao te naše scene… Lakše i lepše bih svršio…
– Pa dobro… tad smo još bili klinci…
– Ništa nam ne bi falilo da i sada izdrkamo jedan drugom… Čisto da lakše zaspimo…
– Pa, ne znam… nisam baš siguran…
– Što… izdrkaš ti meni, izdrkam ja tebi, kao nekada…
– Sada je to Dule mnogo ozbiljnije…
– Kako to misliš?
– Pa sada smo odrasli ljudi… zar nije to malo pederski?
– Jeste, nije… ko to zna..? Uostalom niko neće ni znati šta se dešava u ovoj sobi…
Meni je kurac već počeo da se diže. Tole to primeti i bi mu malo neprijatno. Njegov je kurac još uvek ležao nepomično na njegovoj butini. Ugasili smo cigarete i ja ponovo legoh kraj zida. Ovoga puta licem ka njemu. On je i dalje ležao na ledjima, rukama prekrštenim ispod glave.
– Vidi… – rekoh ja pažljivo – ako želiš, izdrkaću samo ja tebi… Ti meni ne moraš… Meni će i to biti dovoljno…
– Daj Dule ne zezaj… Znamo dobro obojica da ti to neće biti dovoljno… Posle ćeš tražiti i da te jebem…
– Pa šta je tu loše?
– Alo čoveče, pa mi smo braća… Kako da jebem brata?
– Kakve to ima veze, pa neću ostati trudan..?
– Ti si lud…
– I..? Šta kažeš?
– Ajde… – konačno je pristao – ali samo drkanje… Ti meni. Ja tebi neću… I to samo iz razloga što nekoliko dana nisam prcao, pa bi mi jedno olakšanje dobro došlo…
Odmah sam spustio ruku na njegov mlohavi kurac. Bio je topao i mekan. Počeo je da se budi. Tole je i dalje kao neki gospodar držao ruke izdignute sebi ispod glave i čekao sklopljenih očiju da mu ga izdrkam.
Kurac mu je lagano poprimao pravu dimenziju. Ja sam mu lagano svlačio kožicu i palcem dražio glavić. Sada mu je bio tvrd kao kamen. Moj brat je imao predivan kurac. Prav kao strela, tvrd kao kamen. Bio je duži od mog za par centimetara, a iste debljine. Već sam počeo da ga zamišljam u sebi. Drkao sam mu tako lagano kurac, a Tole je sklopljenih očiju uživao. Nisam više mogao da izdržim. Iznenada sam spustio glavu dole i uzeo njegov crveni glavić u usta. Nisam ni stigao da uživam u ukusu njegovog kurca kad on poskoči kao oparen.
– Šta to radiš? – odgurnuo mi je rukom glavu i njegov mi kurac ispade iz usta.
– Pa mislio sam malo… da ti bude lepše…
– Pa ti hoćeš da mi popušiš kurac…
– Slušaj… pale su sve zavese… hoću i da ti ga ispušim, i da mi ga strpaš u bulju, hoću sve… Ali ako ti to ne želiš, otići ćemo na spavanje i zaboraviti sve ovo…
– Nemoj brale… Dovodiš me u neprijatnu situaciju… Nisam ti ja za to… Prošla su ta vremena kada smo bili klinci…
– Ok… – rekao sam pomalo uvredjeno i okrenuo mu ledja. U sobi je nastala grobna tišina. Čulo se samo naše disanje. Ja ponovo nisam mogao da spavam. Želeo sam njegov kurac, i sada sam tu priliku propustio i nikada mi se više neće ukazati.
Odjednom se Tole okrete ka meni, prebaci mi ruku preko ramena i pripi svoje telo uz moje. Na guzovima sam osetio kako mu pulsira dignuti kurac.
– Napalio si me i sada ne mogu da zaspem… Izvini za ono malo pre… – reče on.
Ja sam samo ćutao i trljao svoju guzu o njegov tvrdi kurac. Osećao sam kako mi klizi duž procepa.
– Jesi li siguran da želiš ovako nešto? – upita me tiho.
– Jako siguran i jako želim…
Osetio sam kako se rukom hvata za kurac i pokušava da namesti glavić na ulaz u moj otvor. Uhvatio sam jednom rukom guzu i raširio je koliko god sam mogao. Pomerio sam se i pomogao mu da svojim glavićem pogodi moj čmar.
Gurnuo je polako i njegov mi glavić upade do pola. Zastao je kao da se plašio da će me povrediti. Ja nisam mogao više da izdržim i natrtih guzu još više ka njemu. Njegov mi kurac sada upade do pola i ja uzdahnuh od zadovoljstva i sreće.
– Tooo… Tole… ahhh… celoga života sam priželjkivao ovo…
– Uhhh… kako je ovo dobro…
– Nabij mi ga brale do jaja… ohhh….
– Trebao si me ranije nagovoriti na ovako nešto…
Tole me uhvati za kukove i snažno privuče bliže sebi. Time mi je nabio kurac do jaja. Kriknuo sam od zadovoljstva. Bio sam na devetom nebu. Tucao me je buraz o kome sam sanjao i drkao čitavog života, a pri tome je imao neverovatan kurac. Njegovih 24 centimetra tvrde kurčine mi je rovarilo po dupetu i izludjivalo me.
– Nezgodno mi je ovako postrance… dodji popni se… – reče on gotovo zapovednički.
Odvojili smo se i njegov mi kurac ispade iz dupeta. On se ponovo okrete na ledja. Kurac mu je bio kao jarbol nekog broda. Opkoračio sam ga i čučnuo. Ponovo sam osetio taj tako voljeni glavić na ulazu. Sada sam hteo da dugo uživam u svemu. Počeo sam polako da se nasadjujem. Osetio sam kako mi njegov glavić širi prsten na čmaru i polako uklizava unutra. Zatim sam osetio kako je preskočio onaj nabor koji razdvaja glavić od ostatka kurca. Nastavio sam da nasedam. Telo njegovog kurca je sporo i dugo ulazilo u meni. Stigao sam do kraja i bio sretan. Rukom opipah njegova moćna muda samo da osetim da li mi ga je nabio celog. Čim sam ga ščepao za jaja, Tole kao da poludi. Uhvatio me je rukama odozdo za guzove i počeo da odiže i nabija na kurac. Sada sam i ja pomahnitao i nabijao se u njegovom ritmu. Moja je guza, sva znojava šljapkala po njegovim vlažnim mudima. Miris jebačine se širio sobom. Obojica smo uživali u tom svojevrsnom životinskom nabijanju na kurac.
Tole napravi grimasu na licu, kriknu i poče da me puni…
– Ahhh… Dule… evo ti ga… punim te…
– Puniii… meee… hoću tvoje seme u sebi… ohhh…
Njegova vrela sperma mi ispuni utrobu i natera me da ja počnem da svršavam. Prskao sam na sve strane. Tole mi je zadavao završne strahovite udarce kurcem u bulju, što je samo pojačavalo moje svršavanje. Kolena su mi drhtala od uzbudjenja.
Svršili smo. Popadali smo znojavi jedan pored drugoga. Uzeo sam čaršaf i obrisao moju spermu sa njegovih prsa.
– Mogu ti reći – reče on zadihano – da je ovo mnogo bolje od onog našeg klinačkog drkanja…
– Ja sam uživao i ne mogu ti opisati koliko…
– Nadam se da se neće završiti na ovome…
– Nikako…

Tole i Sergej su ostali još tri dana. Sergej nije imao pojma šta se dešava u sobi kada legnemo da spavamo. Ili smo bar mi tako mislili. Bez obzira, ta preostala tri dana, moj brat Tole me je jebao kao kravu. On je uživao u prelepom muškom sexu, a ja u ostvarenoj davnašnjoj želji.
Da konačno sam osetio Toletov kurac u sebi…
Obećao mi je na odlasku da ćemo se kad god se sretnemo jebati ponovo. Znao sam da se nećemo skoro sresti, ali je saznanje za tako nešto bilo odlično…
Evo i sada dok pišem ovu priču o njemu, meni je kurac zapet kao puška…