Spremanje ispita

16
Share
Copy the link

Imao sam koleginicu, koja je zivele u zgradi blizu mene. Oboje smo pali matematiku, pa smo se culi i dogovorili da vezbamo zajedno, da joj ja pokazem posto mi bolje ide. Inace sve se odigralo pre cetiri godine.
Otisao sam kod nje u stan po dogovoru, negde oko tri popodne, video sam da nema nikog sem nje. Bzv sam pitao da li je sama. Ona mi je rekla da su joj matorci u Sutomoru sa sestrom a ona mora da ganja junski rok.
Popili smo kafu i presli za sto, raspremili papire i krenuli redom. Sve je bilo ozbiljno nekih sat, sat ipo vremena, dok se nismo zamorili. Predlozila je da napravimo pauzu uz neki film kod nje u sobi pa da nastavimo. Nisam se ljutio. Dok je isla ispred mene u sobu, video sam kako joj se ocrtavaju tange helankama. Gore je imala neku kracu majcu, tako da joj je vireo pirsing sa pupka. Ta Nela je inace bila jedna od boljih picki iz grupe. Seo sam na krevet, a onda sam se pruzio kao kod svoje kuce, uz obrazlozenje da sam umoran. Donela nam je po sok, i pustila Beleznicu film da gledamo. Pricali smo nesto neobavezno i gledali. U jednom trenutku mi je rekla, bezi malo tamo da se i ja pruzim.
E tu sam te ceko, pomislih. Vec neki znak, zeleno svetlo da mogu napred. Legla je pored mene, pitao sam da li joj smeta da naslonim glavu na njeno rame da gledam ukocice mi se vrat. Naravno odobrila mi je. Prebacio sam ruku preko njenog struka, i dok je ona bila udubljena u film, ja sam je polako mazio po struku, malo bi se zakomesala kad je zagolica. Prijalo joj je videlo se. Samo se u jednom trenutku okrenula i pogledala me pravo u oci, gledali smo se tako skoro ceo minut, i bam poljubac.
Zanemeli smo na trenutak a onda smo bas poceli da cepamo zvake jedno drugom. Poceli smo da se grlimo ljubimo, mazimo, skidamo odecu… Ljubio sam je nezno po vratu, polako presao iza uveta, lagano dahtao, spustao sam se ka bradavicama, onda sam ih ovlas grickao, sve silazeci do pupka sve snamerom da zavrsim dole. Oblizivao sam joj pupak, polako se spustao i poceo da joj spustam tangice cipkaste. Poceo sam od klitorisa, kruzeci jezikom, onda sam joj nabio kaziprst, pa jeziku u nju, a onda kombinacija kaziprsta u nju i jezika na klitorisu, uzbudila se… Bilo je to ono mmmmmmmmmmm…..
Onda sam legao pored nje, a ona se spustila u moje medjunozje, imala je tako meke ruke i kozu, uzela ga u sake, masirala, trljala od sise, a onda ga nabila u usta… Puckalo je, culo se kako izlazi vazduh iz usta od zestokog nabijanja. Kruzila je jezikom po rupici na glavicu. Bio sam u transu. Oblizivala je jaja a onda ga do jaja nabijala u usta.
Podigla se i sela na mene. Nacentrirala je kurcinu nabreklu 22-ku na rupicu, i lagano se spustala… Uh uzviknula je. Pocela je ludacki gore dole da se dize i spusta. Uhvatio sam je za kukove, pa za grudi… Posle par minuta, naguzio sam je od pozadi. Bolelo je, pokusala je da se izmice napred, ali sam ja sve vise prilazio, nalozila me, a i hteo sam da je razvalim, jer je preslatka, izgleda ko nevinasce, a jebe se ko stuka… Mnogo je lepa u licu, ima divne zube, a to je ono sto volim. Izvadio sam ga, povukao je za kosu i nabio na kurac, dudlala ga je za sve pare… Legao sam u misionarsku pozu i poceo da se zakucavam u nju, sve vise je sirila noge, ubrzavali smo, sve jaci i brze, osetio sam da cu da svrsim, ali osetio sam kako mi se siri toplota oko kite, skontao sam da je zavrsila. Izvadio sam ga, uzela ga je u saku, izdrakala, poceli su da strcaju mlazevi po njojl. Sise, pica, grudi, stomak, usta, lice, kosa, celu sam je umazao… Pun slem mislim da sam svrsio. Legli smo jedno pored drugog.
Rekla mi je da izvadim peskir iz njenog ormana da je obrisem. Legli smo tako i zaspali, probudili se sutra u 11h, a u 10h nam je bio ispit. Haos, polozili tek u septembru. Ali je vredelo…