Špijun na štiklama (GAY priča)

24
Share
Copy the link

-Čini mi se oduvek sam se osećao kao žena,ponekad sam krišom uzimao mamine suknje,bluze,cipele a posebno sam uživao dok sam stavljao karmin na svoje bujne usne.
-Uživao sam iza zatvorenih vrata ali nikada nisam imao hrabrosti da tako izađem negde javno,furao sam svoj fazon ne želeći da iko sazna za moju tajnu.
-Jednog popodneva pozvala me je moja najbolja drugarica Sanela,delovala je utučeno,plakala je,morao sam što pre da je vidim kako bih joj na bilo koji način pomogao,kao furija otrčao sam do njenog stana.

,,Šta je bilo govori,,-bojao sam se da nije nešto učinila sa sobom jer je naš razgovor prošao u vidu histerije.
,,Ivan ima drugu,,-u suzama se žalila na svog dečka.
,,Ne lupaj,suviše si ljubomorna,umišljaš,,-tešio sam je.
,,Ne,videla sam je svojim očima kako ulazi u njegova kola,moraš mi pomoći,,-uhvatila me je za ruku.
,,Naravno,,
,,Prati ga,moram sve da znam,ko je ta devojka,da li ima nešto sa njom,možda ih je više,,.

Ivan je zgodan dasa,hot što bi se reklo,najbolji od njenih frajera,čak se i meni vrtelo u glavi u njegovom prisustvu,on je momak zbog kojeg bi svakome klecala kolena.
Ispričala mi je ceo plan,trebalo je da ja odglumim žensku koja bi ga neupadljivo pratila po kafićima,klubovima,muvala se ispred njegovog stana.

,,Ti nisi normalna Sanela majke mi,,
,,Ne seri,kao da ja ne znam da od desete godine čezneš za haljinama,,
,,Ja to neću moći,,
,,maskiraću te,imaš slatko baby face,prolaziš kao riba garant,,-ubedila me je kada je otvorila svoj orman.
,,Skidaj se go,,
Skinuo sam se kao od majke,navukla mi je crvene gaćice od tanke čipke,utegla me je u haltere,već je počeo da mi se diže đoka,smejala mi se sa šalom da pazim na erekciju jer će mi pući gaćice jer je čipka pravljena od nežnog materijala.
Obukla mi je brus i gurnula imitaciju sisa od tvrdog lateksa,napravila mi je veličinu IV,stavila mi je dugu crnu periku,namazala oči a oko usana se posebno pobrinula je*u bile krupne kao da su pune kolagena,fino me je skockala,kada sam se pogledao u ogledalo bio sam bolja pičkica od Sanele.

,,Kako me ovakvog puštaš na ulicu u neki noćni klub,svi Beogradski frajeri će želeti da me pojebu,,
,,ha ha ha,zadrži ih,meta je Ivan,,
,,Zar nisi razmišljala da će da me provali ako me vidi,,
,,Ne boj se,izgledaš kao riba a opet nije te on dovoljno opazio,video te je svega dva puta,on je muškarčina,obožava žene,,
,,Nadam se da znaš šta hoćeš,,-pozdravio sam moju ludu drugaricu i krenuo na zadatak.

-Imao sam strašnu tremu dok sam koračao ulicama noćnog Beograda u kojem se polako budio noćni provod,istovremeno sam osećao neko unutrašnje zadovoljstvo je*am u Sanelinim krpicama konačno bio ja i to prvi put slobodno i bez maske.
Video sam Ivanov BMW ispred jednog poznatog Beogradskog kafića,ušao sam unutra i seo za jedan sto nedaleko od njega,bio je sa društvom nasmejan,frajeri su me gledali kao opčinjeni,čak sam dobio i ponudu za piće,sve je imponovalo ali nisam tu bio zbog sebe.
Krenuo je napolje i ja za njim ali izgubio se u momentu u gužvi na vratima kafića,potrčao sam da ga ne izgubim ali sam pored obližnjeg stabla polomio štiklu i pravo naleteo na njega i pao.

,,Šta je ovo,,-nisam mogao da odgovorim od silnog uzbuđenja.
,,Dejane,jesi li to ti,,-jebote provalio me je,najebao sam sada kada me raskrinka pred celom baštom lokala,ima svi da me išutiraju.
-Zaprepašćenje je bilo tek na početku kada se nasmejao celoj situaciji i šatro mi pomogao kao kavaljer da sednem na mesto suvozača u njegovom BMW coupe.
,,Ovo je sigurno sve smislila Sanela,,-smejao se.
,,Ti si beše njen najbolji drug,,-iako je tvrdila da me se ne može setiti,on je ipak provalio ko sam,,
,,Ona te voli,zato je ovo ceo štos,,
,,Sumnja da imam drugu,a,,
,,Da,,-sam sam sebi sada izgledao glupo.
,,Naravno brate,sve pičke se lože na mene,mogu da imam svaku,a pojebo bi sada i tebe,i ti si pičkica čim si tako obučen,boli me kurac kakav si spreda,,-stavio mi je nogu na golu butinu,njegov dodir je na mene delovao kao eksplozija.
,,Uzmi ga malo u ruku,,-otkopčao je šlic farmerki i izvadio svoj veliki kurac,bio je negde oko 21 cm po proceni,sad mi je bilo jasno zašto devojke lude za njim.
Poslušao sam ga i uhvatio ga za kitu,navlačio sam mu kožicu napred nazad,bio je vruć i mesnat tako sočan da mi je polako vlažio jezik,drkao sam mu dok smo se vozili centrom Beograda,negde kod Beograđanke pored nas je stao trolejbus pun putnika,on nije mario za to,pomalo je delovao kao egzibicionista,ja sam se pridigao malo naslanjajući se na staklo kako se ne bi videlo.
-Stigli smo u jednu mračnu ulicu na Dorćolu,parkirao se i ugasio motor,prigušio je farove,

,,Popuši mi,,-gurnuo mi je glavu na kojoj je bila duga perika nežne kose,osetio sam pod jezikom njegov vruć oštar glavić,oh kako mi je prijao u ustima,milovao sam ga mojim nakarminisanim usnama,o tome sam sanjao a krio od Sanele da mi se njen momak tako dopada.
,,To,to,,-ponavljao je nabijajući svoju glavu u kožno sedište.
,,Uh kako su ti dobre usne,pušiš ga bolje od bilo koje ribe,,-neprestajno je uživao u mom jeziku,za nagradu sam mu olizao krupna jaja rasnog mužjaka.
-Hteo je da mi oliže guzu,naredio mi je da se naguzim na haubu,poludeo je za halterima i čipkanim gaćicama kada sam podigao lepršavu suknju.
,,Uh,daj tu guzu debelu,da je pojedem,,-stradala mi je čipkica jer je svojim snažnim prstima pocepao želeći da mi što dublje nabije jezik u čmar.
-Tako je znalački i halapljivo lizao moju rupicu da sam hteo da se upiškim koliko mi je bilo lepo,grizao mi je guzove kao neka divlja zver što je i bio ispod zgodnog lica dobrog frajera.

,,Jel te jebao neko do sada u guzu,,-pitao me je ljubeći me po vratu.
,,Nije,budi nežan molim te,plašim se da će boleti,,-molio sam ga kao neka curica sa požudom u očima.
,,Ne boj se,,-otvorio je prtljažnik dok sam ja nagužen čekao naslonjen stomakom na haubu,namazao mi je guzu nekim gelom koji je bio tako mastan da mi ga je stavio bez muke i otpora,njegov kurac me je probijao da sam mislio da će mi čmar eksplodirati,mislim da mi ga je stavio celog je*am osetio kako me lupkaju njegova krupna jaja,nakon što mi ga je tri puta zavukao ona slatka bol je nestala i ostalo je samo uživanje.
Tako se nabijao da je auto skakao pod nama pastuvčina jedna,jebač i po,sada sam u praksi razumeo zašto ga žene jure,toliko se napalio da me je uhvatio za veštačke sise,mesio ih je kao prave a lizao mi vrat.
Vrištao sam na njegovoj kiti,po njegovim uzdasima bližio se kraj,skinuo je kondom i svršio mi po faci kao nekoj kurvici,obilno je prskao da je ostalo i malo sperme za gutanje je*am obožavao njen ukus.

-Sredili smo se i obukli,poneo se prema meni kao pravi princ i odbacio me je do kuće jer mi je bila polomljena cipelica,poljubio me je kao ribu strasno u usta.
-Zadatak sam obavio uspešno,Sanela je dobila dokaze koji su joj bili potrebni da je Ivan ne vara ni sa jednom ženskom ali ne može ni da nasluti da njen dečko redovno guzi njenog najboljeg druga,opet važno je da ga sačuvam od ostalih drolji jer je siguran u mom krevetu.