Ispovest jednog bisexualca – 135. Marlon – Barselona

18
Share
Copy the link

Barselona. Prelep grad. Bar meni. Na žalost, moja malenkost ne poseduje takvu veštinu u pisanju kako bi verno mogao da vam opišem ovaj grad.
Nakupio sam nekoliko slobodnih dana na poslu, na žalost nedovoljno kako bih otputovao kući, ali dovoljno da rešim da ih provedem u razbibrizi u Barseloni. Želeo sam pored provoda i da se malo više upoznam sa tim gradom. Čiko mi je o njemu pričao sve najbolje i u svemu je bio u pravu, čak je mislim bio i malo preskroman u svojim opisima.
Vreme, kakvo se samo može poželeti. Sunčano vedro, toplo, ali ne previše kako ne bih znao šta da radim od vrućine.
Iznajmio sam sobu u hotelu koji mi je Čiko preporučio. Hotel je bio dosta povoljan, ali je pružao kvalitetnu uslugu. Nakon tuširanja izašao sam u grad da se malo prošetam i razgledam. Ono po čemu ću pamtiti ovaj mini odmor, pored prelepog grada i vremena su i dva susreta koja su mi se dogodila u tih nekoliko dana, a koja ću vam u daljem tekstu opisati.
Nakon duge šetnje, naleteo sam na neki sportski centar. Bili su to teniski tereni oivičeni zelenilom. Mnoštvo ljudi je u karakterističnoj beloj opremi lupalo po lopticama, a kroz vazduh se je čula kakofonija tupih udaraca loptice o reket. U okviru centra je bio jedan lep restoran, sav u zelenilu i sa pristojnom hladovinom, te reših da tu malo odmorim i osvežim se. Restoran je bio prepun gostiju i da u tom trenutku jedan par nije ustao sa stola i oslobodio mi mesto, ne bih imao gde da sednem. Čim sam seo pored mene se stvori prelepa konobarica sa još lepšim osmehom. Naručio sam hladno pivo i neke grickalice, zapalio cigaretu i počeo da posmatram neki par kako se znoji na terenu igrajući tenis. Iz letargije me probudi dubok muški glas koji mi je nešto govorio na španskom. Žmirkajući od sunca podigoh pogled. Obraćao mi se visoki muškarac svojih 40-tak godina. Bio je obučen u karakterističnu garderobu za tenis, beli šorc, bela majica i bele patike prljave od crvenkaste prašine sa teniskih terena. Bela garderoba mu je samo još više isticala preplanuli ten. Imao je gustu crnu kosu sa prosedim zaliscima, a lice mu je krasio red belih zubi koji su još više ulepšavali njegov osmeh. Kada sam mu skrenuo pažnju da ne govorim španski već samo engleski, on mi se obrati na tečnom engleskom:
– Pitao sam da li je slobodno da vam se pridružim za stolom? Na žalost nema slobodnih mesta…
– Izvolite… – rekoh ja i pokazah rukom na stolicu.
– Marlon… – reče on pružajući mi ruku.
– Dule… – prihvatih upoznavanje.
– Neobično ime. Odakle ste?
– Iz Srbije…
– Ohhh… pa kako vas je put naveo ovde?
Onda se je priča otvorila. Ja sam mu objasnio ko sam i šta radim. Isto tako, saznao sam da je Marlon bankar u jednoj poznatoj banci. Medjutim, kako se je razgovo*ve više odvijao, shvatio sam da polako postajem njegovo rame za plakanje. Kukao mi je kako ima sve u životu osim porodice. Razveden je, plaća visoku alimentaciju, ne vidja redovno decu i slično. Već je polako počeo da me smara. I pored toga što su mi kroz glavu prolazile grešne misli, njegva priča je već postajala dosadna. Znate ono, neko vam se dopadne, pa vam na tren kroz glavu prodje misao kako se ljubi, kakav je u krevetu, kakva mu je guza ili kita. Očara vas njegov osmeh ili oči, a onda vas on „popiša“ nekom svojom nebuloznom pričom. Srećom, tada pridje ona lepuškasta konobarica i nešto tiho na španskom šapnu Marlonu na uvo. On lagano ustade sa stolice i reče:
– Na žalost, nešto mi je iskrslo pa ću morati da vas napustim – uzeo je sportsku torbu sa stolice – a ovo stavite na moj račun – reče on konobarici.
– A ne, molim vas… – usprotivih se ja.
– Insistiram… – reče on i udalji se.
Otres’o sam pivo koje je bilo pri kraju i ustadoh sa stola. Krenuo sam ka toaletu da se olakšam i nastavim svoje putešstvije po Barseloni. Kad sam ušao u toalet zapahnu me ona karakteristična hladnoća za takve prostore i miris sredstva za čišćenje pomešan sa osveživačem vazduha. Toalet je bio prazan i nije bilo nikoga. Zašao sam za ugao da nadjem deo sa pisoarima, kad tamo…
Toalet je imao nekih desetak pisoara. Ispred poslednjeg pisoara stajao je on. Marlon. Zatekao sam ga kako nespretno pokušava da strpa svoj dignuti kurac u gaće. Odmah sam znao da je nadrkavao, verovatno čekajući nekoga, ali se iznenadio kada je ugledao mene. Ja se napravih mutav, kao da ništa nisam video dok je on gužvao nemirnog macana u gaćama.
– Zdravo… mi se opet sretosmo – rekoh ja bez veze.
– Da… evo… ja… – i dalje je bio zbunjen i sada je već shvatio da ja znam šta je radio do tada. Rešio sam da napadnem.
– Što se mene tiče ne morate se mučiti sa time – rekoh ja vadeći svoju kitu i puštajući prvi mlaz u pisoar.
– Ne znam… na šta mislite… – i dalje se pravio nevešt.
– Pa na nemirka. Ne morate ga kriti od mene.
– Ne…
– Ne. Nagledao sam se ja toga puno.
– Stvarno…
– Da. Šta više i probao sam… – rešio sam da otvorim sve karte. Krenuo sam od toga ako pristane biće sexa sa zgodnim tipom, a ako ne… Pa na kraju krajeva nikada ga više u životu neću videti.
– E pa onda… – reče on vadeći svoj sada već poludignuti kurac iz gaća – pretpostavljam da ovakav primerak niste videli.
Iako je bio okrenut prema pisoaru, mogao sam lepo da osmotrim njegovu karu. Odmah sam video da nije to najveći primerak koji sam imao prilike da vidim u životu, ali je bio prelep. Imao je prav lep primerak kite koji je krasila lepa obla ljubičasta glavica na vrhu. Po pogledu sam odmah mogao da ocenim i da ima popriličnu tvrdoću.
– Lep je… – rekoh ja ne znajući šta da mu kažem i počeo sam da nadrkavam svoj kurac.
– I tvoj koliko mogu da vidim.
– Medjutim, od lepote ništa… Hoćeš da odemo negde?
– Da… – reče on tiho i ponovo jedva strpa svoj kurac u gaće. Izašli smo iz toaleta i za tili čas bili na parkingu.
– Idemo kod mene… ako ti ne smeta? – Više je konstatovao Marlon dok smo ulazili u njegov luksuzni mercedes. Videlo se da mu u životu dobro ide.
– Naravno…
Vožnja je trajala nekih desetak minuta. Obojica smo ćutali i pušili cigarete. Stali smo ispred jedne velike lepe kuće.
– Znaš… – obrati mi se on izlazeći iz auta – Ja ne radim te stvari bez kondoma…
– Naravno… – slagao sam, jer u principu kondome ne volim baš puno, ali nisam hteo da propustim ovu priliku. Za mene je i dalje sex sa kondomom kao pranje noge u čarapama. Nekako imam osećaj da mi ta gumica uskraćuje maximalno zadovoljstvo, ali bolje išta nego ništa.
Ušli smo u prijatno ohladjenu kuću. Marlon baci torbu na pod i reče:
– Evo tu levo ti je kupatilo. Možeš se osvežiti, a kad završiš nadjemo se ovde u dnevnom boravku. Piće ti je u minibaru, a ja idem gore da se istuširam.
– Ok.
Tuširao sam se nekih desetak minuta. Pripremio sam guzu za svaki slučaj iako nisam znao kakav je Marlon, aktivan ili pasivan, ogrnuo preškir oko struka i izašao iz kupatila. Po zvucima sam shvatio da se Marlon još uvek tušira. Uzeo sam iz friza hladno pivo i seo u udobnu fotelju. Nakon pet minuta Marlon se pojavio na stepenicama sa peškirom oko struka. Beli peškir je još više isticao njegovu tamnu preplanulu put i nije skrivao samozadovoljstvo što je imao lepo i održavano telo. Prešao je pogledom po meni i u njegovim očima videh zadovoljstvo što i ja držim do sebe.
– Ti završio… Dodaj i meni jedno pivo.
To sam shvatio da Marlon želi da preuzme aktivnu ulogu. Iako je bio bliži frizu i u svojoj kući, on je tražio da mu ja dodam pivo kako bi potencirao svoju dominaciju. Prihvatio sam tu igru jer mi je odgovarala. Ustao sam iz fotelje i dok sam prilazio frizu Marlon sede na trosed i bezobrazno raširi noge. Mogao sam ispod peškira da mu vidim poludignuti kurac i opuštena muda. Sagnuo sam se da dohvatim pivo i u tom trenutku mi spade peški*a struka. Nenamerno, ali u pravom trenutku, jer je sada Marlon mogao dobro da osmotri moju golu guzu. Nisam se ni trudio da dohvatim peškir, već kurvanjski malo vrcnuh guzom i dohvatih flašu sa pivom.
– Odlično… – dobaci Marlon.
– Šta je odlično?
– To što vidim… svidja mi se…
Prišao sam mu i dodao flašu sa pivom. Stajao sam ispred njega i moj mu je kurac bio tačno u visini očiju. On otpi gutljaj piva ne skidajući pogled sa mog kurca.
– Svidja mi se… Lep ti je, ali ja više volim ovo – reče on i uhvati me jednom rukom za kuk i natera me da mu okrenem ledja. Nisam se opirao jer je sve to počelo da mi prija. Želeo sam Marlona u sebi. On spusti flašu sa pivom na pod i dohvati rukama moje guzove. Lagano ih je stisnuo i raširio i ja osetih kako mi hldan vazduh klizi duž čmara.
– Sagni se…
Savio sam se u struku i rukama dohvatio svoje guzove. Raširio sam ih do kraja i pokazao mu moj čmar.
– Uhhh… lepo… – mljackao je Marlon iza mene.
– Tvoj je… – rekoh tiho. Telo mi je drhtalo od isčekivanja.
Marlon gurnu sebi kažiprst u usta i dobro ga ovlaži. Zatim je prislonio svoj prst na moj čmar i počeo da kruži po njemu. Ispustio sam uzdah zadovoljstva i još više raširio svoje guzove. Osetio sam kako mi Marlon mic po mic sve više ugurava svoj kažiprst u guzu. Ja sam i dalje držao raširene guzove i počeo da vrtim guzom u krug. Njegov prst je lako pronalazio put u moje crevo i zahvaljujući kremi koju sam našao u kupatilu i obilno namazao moju guzu.
– Ohooo… pa ti si podmazan i spreman… – reče on.
– Da… želim te…
Marlon se odiže sa troseda i peškir mu spade na pod. Kurac mu je bio dignut do pucanja. Ja sam i dalje stajao presavijen ispred njega. Prišao mi je i prislonio svoj kurac na moj guzni procep. Počeo je da klizi tako gore-dole po mom guznom procepu što me još više uzbudi. Osećao sam izmedju guzova svu tvrdoću njegove kite i jedva čekao da me probuši. Tada me Marlon uhvati rukama za ramena i prisloni svoj glavić na ulaz u moju guzu. Zadrhtao sam kada sam osetio njegov topli i mekani glavić na mom čmaru. Sve je do tada išlo lagano i lepo i očekivao sam nekako da će me Marlon tako i uzeti. Medjutim, on je imao druge planove. Samo me je snažno stegao za ramena i nemilosrdno mi sjurio svoju kurčinu do jaja.
– Aahhh… – kriknuo sam od bola kao da me je mač presekao.
– Tooo… uhhh – Marlon se nije obazirao na moj bol.
– Polakoooo… pocepaćeš me… – vapio sam dok je kondom škripao po mom čmaru.
– Nećuu… uhhh… vidim ja da si ti iskusan….
Širio sam rukama svoje guzove kako bih još više napravio mesta za njegov kurac. Marlon me je snažno stegao rukama za ramena tako da nisam mogao da se izvučem iz te situacije i smanjim sebi bol u guzi. Medjutim, zahvaljujući kremi i tome što sam bio uspaljen kao kobila, čmar mi se veoma brzo opusti. Marlon se uopšte nije osvrtao na moje probleme. On je samo jebao i jebao. Sada sam i ja počeo da uživam u sexu. Naročito mi je prijala tvrdoća njegovog kurca. Bio mu je tvrd kao kamen. Što od kreme, a što i od sokova, sada smo bili podmazani kao dobra mašina. Klizio sam svojim čmarom duž njegovog tvrdog kurca i uživao u prodoru svakog milimetra. Marlon je shvatio da sada i ja počinjem da uživam te je ubrzao ritam jebanja. Sobom su odjekivali naši uzdasi zadovoljstva pomešani sa šljapkanjem naših tela. Marlon je sada jebao kao neki pastuv. Ja sam se trtio, upirao i širio kao neka kobila. Par puta mu je kurac ispao iz mog dupeta i on ga je ponovo na moje veliko zadovoljstvo vraćao unutra. Time je sabio vazduh u moje crevo i ja par puta prdnuh dok me je jebao, na šta se on samo nasmeja i nastavi još žešće da me jebe.
Tada Marlon zavuče svoju ruku ispod mene i uhvati me za kurac. Poče da mi ga nadrkava i dalje me tucajući. Uh… to mi je bio okidač. Napaljen više nisam mogao da izdržim.
– Ahhh… svršićuuu…
– Da… i ja sam blizu… uhhh…
Explodirali smo obojica u isto vreme. Marlon je svršavao u mojoj guzi, a ja sam prskao svoju vrelu spermu svuda po podu. Tela su nam se izvijala u extazi i grčila od zadovoljstva *azma koji nas je udarao kao grom. Marlon prope svoje telo unapred i zada mi završni udarac. Osetio sam kako vrh njegovog kurca udara u moju dijafragmu. Obojica smo izbacili završne mlazeve sperme iz kurca.
Marlon lagano izvadi svoj kurac iz mog dupeta i sede na trosed. Ja sam jedva sastavio noge i spustio se na pod. Marlon je polako svukao kondom prepun njegovog semena.
– Uhhh… ovo mi je prijalo… – reče on sav zadihan.
– Meni još uvek prija…
Otvorili smo novo pivo i zapalili po cigaretu. Tada mi se Marlon obrati:
– Hteo bih nešto da te pitam…
– Reci…
– Da li voliš i žene ili to samo radiš sa muškarcima?
– Ne… volim i žene, naravno…
– Imam jedan predlog za tebe.
– Da čujem.
– Ja jako volim da gledam sex uživo.
– Shvatam… hoćeš da jebem nekog, a ti da gledaš…
– Da, samo…
– Samo?
– Taj neko je mlad i nije taj nego je ta… žensko…
– Mislim da mi neće uopšte smetati, naprotiv. Samo da pristojno izgleda.
– U pitanju je klinka od šesnaest godina.
Zaćutao sam. Ipak je to klinka. Nisam znao šta da odgovorim, mada je u meni progovorio onaj mali Đavo i govorio mi da tako nešto ne smem da propustim.
– Može, ali samo pod jednim uslovom.
– Kojim?
– Da i ona to želi. Neću ništa na silu.
– Uh, a ja se uplašio da ćeš tražiti pare. Naravno da ona to želi. Obožava matorce i sex sa njima. Voli one igrice tate i ćerke, ako me razumeš.
– Ok – pristao sam – ti ugovori sve, ali postoji još jedan uslov.
– Koji?
– Da se ti i ja pojebemo još jednom…
– Čuj još jednom. Jebaću te do zore…

Tako je i bilo. Marlon mi je rasturao guzu celu noć. Negde pred zoru smo zaspali iscrpljeni od sexa i umazani od znoja i sperme.