Moja prva Gospodarica

94
Share
Copy the link

Javio sam se na intimni oglas Domini, svojoj prvoj gospodarici, je*am želeo iskusiti jedan novi, dosad neprobani, seksualni doživljaj. Dugo sam nakon toga, dok sam čekao odgovor, maštao kako ću ugađati, kako ću pružati užitak svojoj Gospodarici.

Došao sam pred njen stan, pozvonio i čekao da mi moja Gospodarica otvori. Na vratima se pojavila zanosna crnka, vrlo atraktivnog izgleda, u visokim crnim čizmama, crnim čarapicama i sa crnim grudnjakom, a na rukama je imala crne kožne rukavice koje su sezale do iznad laktova.

Zatvorio sam vrata njenog stana. Dobro me, pomno odmerila, uhvatila za bradu i pitala: “Želiš biti moj rob?” Potvrdno sam odgovorio i počela je naša seksualna igra.

Naredila mi je da kleknem ispred nje i poližem joj međunožje. Poslušno sam kleknuo i počeo joj lizati macu. Gurnula mi je arogantno glavu dole da joj poljubim i vrh čizme. Podigla je zatim nogu, gladila me njome po jajima i naredila da se skinem. Skinuo sam sve sa sebe i klečao pred njom kao od majke rođen. Uhvatila me za kosu i prinela je ponovo svom međunožju. Hodala je njišući se prema krevetu, a ja sam na kolenima kao opčinjen išao za njom. Naredila mi je da joj skinem čizme i crne čarapice tako da je ostala tek u crnom grudnjaku i crnim rukavicama.

Tako odevena zračila je posebnim seksipilom i nadmočnošću, prosto mameći me da joj odmah poližem mačkicu, da joj pričinim zadovoljstvo. Uhvatila me za bradu, pomilovala po kosi i pitala: “Želiš me lizuckati?” Odgovorio sam: “Da, moja gospodarice.” Polegla me na krevet i stajala iznad mene tako da sam mogao očima gutati njenu macu, dok me nogom gladila po prsima i stomaku. Milovala me nežno i mislio sam da će mi kurac eksplodirati. Uhvatio sam je za nogu i počeo s obožavanjem lickati nožne prstiće, tabane, a zatim listove. Oduševljeno me, ali kao gladna mačka miša, gledala i odgovorila: “Divan si, moj robe.”

Sela je na moj kurac i jaja i počela žestoko mešati po njemu pričinjavajući mi slatku bol, no nije mi dopuštala da prodrem u nju, u njezinu mirišljavu intimu. Polako je počela kliziti po mom stomaku i grudima milujući me mački*. Približivši se mom licu zajahala ga je tako da sam mogao njuškati najdivniji parfem na svijetu. Strogo mi je naredila: “Liži me, liži me moj psiću!”

Počeo sam joj lizati macu, a njen miris i njen ukus dovodili su me do ludila. Zabio sam celi jezik duboko u pičkicu, a ona je stenjala glasno i strasno. Uzdisala je kao rasna ždrebica plutajući iznad mene. Okrenula se zatim i počela mi drkati kurac, zategla je grubo kožicu do kraja, čineći mi bol. Moj macan pulsirao je u njezinoj agresivnoj ruci. Htio sam svršiti, no ona me upozoravajuće ugrizla za glavić . Zato sam prstima raširio usnice na maci i strasno je sisao i lizao. Počela je strastveno, kao vulkan, svršavati. Gusti sok klizio mi je u usta , htio sam je svu iscediti i još sam joj pomamnije počeo lizati pičkicu. Svršila je još jednom u transu, grčeći se i vrišteći iznad mojeg lica.

Podigla se s mene, vezala mi ruke uz uzglavlje kreveta, uzela sveću s noćnog ormarića i zapalila je. Rekla mi je gledajući me u oči “sada ćeš beskrajno uživati”, i počela kapati vrući vosak po mojim grudima i stomaku. Uplašio sam se boli, ali vrući vosak koji se cedio po mom telu pričinjavao mi je ugodnu i opijajuću bol. Kurac mi je hteo odmah eksplodirati. Drkala ga je desnom rukom dok je levom prolivala i kapala vrući vosak po mom tijelu. Kurac mi je htio naprosto puknuti od užitka. Skinula je grudnjak i počela sisama maziti mog pulsirajućeg mačka. Počeo sam svršavati po njezinim grudima.

Uzela je zatim rukom kurac i izdrkala ga do kraja. Sperma mi se cijedila po grudima i stomaku. Kad mi je macan hteo splasnuti uzela je sveću i ponovo počela kapati vrući vosak po mojim grudima. Kurac mi se iznova propeo u svoj svojoj dužini. Uhvatila ga je rukom, zajahala na njega i mazila si mačkicu njime, tako da sam mislio da ću istog trena svršiti. Osjetila je moj užitak i uvela macana u svoju pohotnicu. Držala se za moja ramena i žestoko me jebala. Jebala me divlje, arogantno, nadmoćno, bezobzirno. Ševila i ševila. Uživao sam u njezinom tucanju. Stenjala je kao kujica iznad mene milujući mi jaja i naredila :”Svrši sad, svrši sad moj robe!” Počela je žestoko plesati svojom raskošnom guzom i vrteti dok sam ja počeo štrcati svoj sok u njenu nutrinu.

Izvadila je kurac iz mačkice, i sjela mi na lice, dok sam ja halapljivo počeo lizati njezinu mačkicu. Titrajući jezikom i gutajući pritom naše pomešane sokove doveo sam je do još jednog grčevitog *azma. Uvijala se iznad mog lica i višestruko svršavala i svršavala. Polizao sam s guštom i posljednju kap njezinog nektara.

Privila me potom, je*e spavajući htjela odmoriti, na svoj trbuh, da joj jezik bude blizu kad se probudi.