Gospodja Nevena

52
Share
Copy the link

Nakon razvoda mojih roditelja, preselio sam se sa ocem u stan u centru grada. U vreme dok sam bio na studijama, poceo je da se zabavlja sa Nevenom, prelepom vitkom crnokosom, zanosnog izgleda. Iako je imala 38 godina, svojim izgledom I elegantnim odevanjem, plenila je poglede I uzdahe suprotnog pola gde god da je isla. Ni ja nisam bio izuzetak. Bio sam o*injen njenom lepotom, a posebno lepim izvajanim nogama i seksi stopalima, koje je isticala, cesto odevena u seksi najlonke i noseci stiklice.
Otprilike u vreme kad sam poceo da pohadjam studije , Nevena se uselila kod nas. Uprkos cinjenici da sam u to vreme imao normalnu vezu sa devojkom sa faksa, nisam mogao da prestanem da mislim o Neveni I njenim stopalima. Sam pogled na njena prelepa stopala, i obucu dovodio me je do ludila. Imala je cini mi se na stotine cipela, salonki papuca, sandala, ali uvek sa visokim i tankim stiklama. Obozavao sam kada dodje umorna sa posla, tada je po obicaju ostavljala svoje cipelice na sred sobe odlazeci da prilegne. U tim trenutcima makar u prolazu imao sam priliku da bacim pogled na prelepo izvajana stopala i slatke prstice urkasene seksi nalakiranim noktima, malo duzim od ivice prstica.
Kako je vreme odmicalo sve vise sam razmisljao o Neveni, tako reci bio sam opsednut njom, cesto vrteci u glavi luda mastanja u kojima me ona apsolutno potcinjava i gde postajem njen rob.
Secam se kada sam prvi put krisom uzeo njenu cipelicu sa visokom stikli*, koju je bila tek pre par trenutaka izula. Nevena je otisla da se tusira, a ja sam obe cipelice odneo u svoju sobu, noseci ih ispod dukserice. Trenutak kada sam zabio svoj nos u unustrasnjost lepe salonke bio je bozanstven. Osecao se jak miris Neveninog stopala i najlonki koje su do samo pre par trenutaka ispunjavali i milovali unutrasnjost iste. Odusevljen prefinenim mirisom bio sam prinudjen da ostim ukus njenog stopala. Prvo sam vrhom jezika dodirnuo mesto gde joj je bila peta, a samo nekoliko trenutaka kasnije oslobodio sam se i olizao ceo ulozak. Secam se da sam pokusavao da dohvatim jezikom i unutrasnjost prednjeg dela cipelice koje su milovali Nevenini prstici.
Toliko mi je srce lupalo das am mislo da cu se onesvstiti. Vratio sam cipelice na mesto, kako ne bih izazvao nikakvu sumnju.
Od tada skoro redovno sam se druzio sa njenim slatkim icpelicama I nosenim carapicama, koje su mi davale nagovestaj bozanske prirode zene za kojom sam, iznad svega zudeo van granica normalnog.
Inace, radila je kao profesor u srednjoj skoli, zbog cega je umela da bude stroga i arogantna, a ponekad I izuzetno dominantna. Verovatno primetivsi moj naklon i submisivan odnos prema njoj, ubrzo je prema meni postala ohola i nadmena.
Negde, pocetkom proleca odlucio sam da prestanem da idem na predavanja I vezbe kako bih sto vise vremena provodio nasamo sa Nevenom koja je u tom periodu cesto imala tek po jedan do dva casa dnevno. Volela je da leskari u dnevnoj sobi gledajuci televiziju dok su joj prelepa stopala lezala na ivici troseda okupana suncem. Prelepo jarko plavo nalakirani nokti na noznim prsticima sjajili su se okupani jutarnjim suncem. U vise navrata morala je primetiti moje fanaticne i cezljive poglede usmerene ka njenim predivnim stopalima. U takvim prilikama umela je da me prekorno pogleda.
Jednog ponedeljka tokom podneva, dok sam sedeo toboze zamisljen u dnevnoj sobi nadvijen nad knjigama predmeta koji sam navodno spremao za ispit, Nevena je kao i mnogo puta pre toga usla u sobu odevena u kratki plavi svileni bade mantil, obnazenih nogu i legla na trosed. Predhodno je seksi kucne papucice sa stiklom otresla sa stopala nakon cega su zvucno pale na pod. Sam zvuk je bio i vise nego dovoljan da privuce moj pohotom ispunjen pogled. Primetio sam da je legala na suprotnu stranu zbog cega su joj stopala bila okrenuta prema meni, otkrivajuci najsavrseniji svod tabana koji sam ikada video. Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, ali je iznenada pocela da savija prstice napred nazad, sto me je dovodilo do ludila.
Pogledi su nam se sreli, ali ovog puta nije bilo niceg prekornog. Nadmeni zlocest osmeh pojavio se na krajevima njenih senzualnih usana, dok me je gledala.
-Dejane, progovorila je.
-Da li si oprao sudove ili ces tu ceo dan da se pravis da ucis.
Oprao sam ih jos jutros, I bio sam u prodavnici, kupio sam sve za dorucak.
Uzasno me nerviras, samo se setas po kuci. I nikako da spremis taj ispit.
-Ajde da mi skuvas kafu, neces puno vremena izgubiti ionako nista ne radis – naredila mi je strogim glasom.
Otisao sam u kuhunju I skuvao kafu. Dok sam joj prinosio kafu, pogledala me je ispod oka I *remice gledala, …-Sta me gledas. Spusti je tu pored mene, zar hoces da se ispolivam.
Sto si nervozna Nelice, odgovorio sam.
Nervozna sam jer me ubijaju stopala, imala sam tri casa jutros.
Ne budi nervozna, evo ako hoces ja cu da te izmasiram… Mislim , …naravno ako mi dozvolis, …ako si raspolozena.
-Dobro, onda. Idi I donesi onu kremu iz komode sa ogledalom sa kojom mazem stopala.
Otisao sam do komode i izabrao sam jednu od desetak krema koje su bile u fijoci sa njenom kozmetikom.
-Svaka ti cast, mislila sam da neces znati da razlikujes od paste za zube, a ti si uspeo da nadjes moju omljenu.
Trenutak kad sam dodirnuo njena stopala po prvi put bio je fantastican, predivna stopala zapalila su moj prste. Naneo sam kremu I otpoceo da masiram. Pravio sam se da mi je nezgodno pa sam seo na pod pored kreveta tik uz njena stopala. Ona je gledala neku zensku emisiju praveci se nezaintersovana za mene, lagano pijuckajuci kaficu. Nisam mogao da verujem sta mi se dogadja, bilo je kao u snovima. Klecao sam ispred nje i masirao joj stopala. Na trenutak, prsticima druge noge pocesala je list noge koju sam masirao. U tom momentu mogao sam da vidim njenu prelepu obrijanu picku. Usmine su joj zarglile takne providne crne cipkane gacice. Masirao sam joj noge citavih sat I nesto vremena izmisljajuci neke tehnike masaze. U jednom trenutku zazvonio je telefon. Znao sam da je to Sanja moja devojka, i pustio sam Nevenina stopalla u nameri da ustanem.
-Gde si ti posao. -prodrala se Nevena.
Samo da se javim na telefon, zasigurno da je to moja Sanja. –odgovorih ja.
Nisam ti rekla da mozas da prestanes- rece Nevena smejuci se zlocesto, posmatrejuci me ispitivacki.
Zbunjen pognuo sam glavu I nastavio da joj masiram stopala. Telefon je prestao da zvoni.
Nevena je pocela da se smeje. Gledala me je snishodljivo. Nisam mogao da poverujem sta mi se desava, zarobile me je I potcinila u potpunosti. Dok sam joj masirao levo stopalo, podigla je desno do moga lica i pomazila moj levi obraz ovlas vrhom palca noge.
-Ti vise volis da klecis tu I da mi mirises noge nego da se javis devojci.-
Cutao sam kao budala, gledajuci u njene oci kao hipnotisan.
Dok je to govorila rasirila je nozne prste i blago mi je prevukla onaj slatki deo ispod noznih prstiju preko mog nosa. Miris je bio fantastican, bas kao iz njene cipele samo 100 puta jaci i cistiji, bio je bozansven. Refleksno sam udahnuo, u nameri da uhvatim sto vise prelepe arome koja mi je ispunila nos I pluca.
-Dejane pitala sam te nesto- rece zavodljivo kroz osmeh.
Igrala se samnom.
Prestani da mi mirises noge i odgovori mi ako nisi retadiran.
Da, odgovorih nesvesno,-Bas Vam lepo mirisu noge Nevena.
Pocela je da se smeje, prelepa je bila dok je to radila. I dalje mi nije skidala stopalo sa lica. Tabanom mi je ovlas milovala nos i celo.
Telefon je prstao da zvoni.
Persiras mi i ljubis mi noge.-Mislim da mi se vise svidjas ovako nego kao lenji student koji se samo vuce po kuci.
-Znala sam da cu naci nacina da te dovedem ured.
Telefon je ponovo poceo da zvoni.
Nastavi da mi mirises noge, ja cu da se javim. Pruzila se preko uzglavlja kreveta I dohvatila bezicni telefon.
-Ej, cao Sanjice- uzviknula je.
Ne Dejan ti nije tu, ali ga ocekujem da se vrati svakog trena. A Sta mi ti radis?
Podigla je desno stopalo i spustila mi je petu na celo. Njena hrapava peta je potom pocela da klizi preko moga nosa, gnjececi ga pa sve do mojih usana, kada su tu grubu igru nastavili njeni slatki nozni prstici. Palcem desne noge jako je pritiskala moje oko, a zatim je natavila da spusta svoje stopalo sve do mojih usana.
Svo to vreme nije prekidala da prica sa mojom devojkom.
Da, Sanjice, javi ce ti se cim stigne. –
-Jeste li planirali da izadjete negde- upitala je… Aha, Znaci sutra na vecericu kod tebe.
Evo bas sad razmisljam cime da nahranim Nenada.
Pocela je grubo da palcem ugura njeno bozanstvetno stopalo u moja usta. Opirao sam se, ali bol koji su mi zadavali njeni pelepi dugi nalakirani noktici je bio dovoljan da otvorim usta i dozvolim joj da mi nabije palac i jos dva prstica u usta. Osetio sam da mi je posekla usnu, dok mi je snazno gurala nogu u usta.
-Kako ti je na faksu, posto vidim da Nesa nista ne uci. Po ceo dan se samo glupira I gubi vreme. Verovatno misli po ceo dan na tebe.
Nastavila je da gura slatko stopalo sve dublje u moja usta, praveci zlocestu grimasu na licu, sve dok mi nije ugurala svih pet prstica usta.
Jezikom sam joj obradjivao prstice dok ih je nemirno mrdala u mojim ustima.
Bio sam u raju.
-Bude li zeznuo i ovaj ispit, ima da ga izgazim.
Samo sto je to rekla, podigla je i drugo stopalo na moje lice i pritisla grubo.
-Sta se smejes Sanja, izgazicu ga stvarno. Sto puta sam mu rekla da se pokrene malo. Molim te da utices na njega.
Izvadila je nogu iz mojih usta i pocela da brise stopala o mene, trljajuci ih grubo I nemilosrdno o moje lice.
-Ponekad stvarno ne znam sta da radim sa njim. Evo mislim da ga cujem kako ulazi, da cu ti ga.
U tom trenutku, odgurnula je moje lice stopalima tako jako da sam pao na ledja. Ustala je, spustila telefon na ivicu kreveta i bosa otisla do kupatila.
Javio sam se na telefon, a glas mi je podrhtavao.
Ej cao sanja. Sto sam zadihan. Ma ne, dobro sam, nosio sam neke teske stvari iz prodavnice, a nas treci je sprat ko osmi u normalnoj zgradi.
Nisam znao sta pricam, niti sam mogao da ispratim sta mi je sanja govorila. Celo telo mi je drhtalo od uzbudjenja pod naletom adrenalina, koji me je zakasnelo udario. Usi su mi gorele, a usna me je pekla.
Nekolikom minuta. Nakon sto sam zavrsio razgovor, Nevena se pojavila iz kupatila.
I dalje sam sedeo pored kreveta kao hipnotisan, verovatno u zelji da se nastavi nasa gruba igra koju smo do malocas igrali.
Tada nisam ni mogao da naslutim koliko gruba ta igra moze da postane.
-Da definitivno mi se vise svidjas u ovakvom izdanju. Prljavi mali crv koji je sav pocrveneo od uzbudjenja je*am mu dozvolila da mi mirise i lize stopala.
Prisla je i razvalila mi je samarcinu.-Nemoj slucajno da si vise imao erekciju u mom prisustvu.
Tek tada sam provalio da me je popustio nalet adrenalina da je kurac hteo da mi probiije farmerke. Stajala je iznad mene.
Rekla sam ti nesto.
Sutnula me je ostro i kratko posred jaja, da sam jauknuo I srucio se na pod.
-Bedni mali crve, nije te sramota. Ne interesuje me sadrzaj tvojih gaca, a bude li ti se jos jednom digao u mom prisistvu izgazicu ga sa najvecim stiklama koje budem mogla da nadjem. JEL JASNO, dreknula je.
I ovako mi ides na zivce sto provodis pola dana masturbirajuci po kuci. Od danas vise neces, drkati. Uopste, jel to jasno.
-Da, izvini, ovaj… izvninite, ali sta mogu imas tako prelepa stopala i vec neko vreme ne mogu da prestanem da mislim o tebi.
-U redu, crvicu moj mali, od sutra ces piti lekove od kojih ti se vise nece dizati. Ni u kuci, a ni pred Sanjom. Kada budes zasluzio, dozvolicu ti odusak, ali moraces puno da se trudis.
-Drugo, ne mogu vise da te gledam po kuci kako sedis u dokolici, glumeci vrednog studenta, dok je sve radim. Od sutra cu ti naci posao, pa ces, raditi, da se malo odmorim od tebe i da te naucim pameti.
Kao trece, nema vise ludackog trosenja para, tvoj dzeparac kao i tvoju buducu platu, uzimacu ja , a tebi cu dati malo kad pomislim da si zasluzio. Ionako, mislim da mi nisi nikad kupio nesto, a toliko se trudim oko tebe.
-Cetvrto, po kuci ces raditi sve sto ti naredim i kada ti naredim. JEL JASNO.
Jeste, Nevo, uradicu sve sto mi kazes.
-Odlicno, idi oribaj kupatilo i opeglaj ves, dok je obavim par poziva.
Dok sam sredjivao kucu, Nevena je preko nek komsinice dogovorila da od ujutru krenem da radim na lokalnom gradilistu.
Toga poslepodneva, nakon sto je dosao cale sa posla, sve je bilo regularno. Otisao sam u sobu I gledao TV.
Nevenka I cale su se spremali da izadju negde. Nevena je usla u moju sobu.
Umalo da zaboravim, budi ujutru u pola 6 na ovoj adresi, rece i baci parce papirica na sred sobe I izadje.
Skoro celu noc nisam mogao da zaspim, je*u mi sulude misli ispunile glavu. Opijen neverovatnim iskustvom koje sam toga dana imao. Uzbudjenje, ali I strah pocinjali su da me obuzimaju u potpunosti. Slomljen umorom tek oko 3 sata u noc sam uspeo da utonem u san.
UTORAK
Zbunjen I umoran otisao sam na novi posao ujutru. Sa velikim naporom pokusao sam da objasnim Sanji gde sam i zasto sam se odlucio da to radim. Ubedjivao sam je neuverljivo da sam uspeo da napravim neki dug pa ne mogu od caleta da trazim za pozajmicu.
Prvi dan na poslu je protekao mirno, osim sto su mi ledja pukla od istovarivanja kamiona, a noge su mi se tresle od upale koja je tek nailazila. Stigao sam kuci tek oko pola 6 uvece. Tamo nije bio nikoga. Zvao sam caleta sa pri* da sam bio na faksu, ceo dan. Kazao mi je tad da ce morati da ostane do kasno, jer ide na poslovnu veceru sa nekim strancima.
Istusirao sam se i seo da gledam TV. Nakon samo pola sata u kucu je usla Nevena.
-O, moj mali crvic se vratio i opet lencari po kuci. Sta da radim sa njim, kako da ga vaspitam. Bio si nevaljao a ja ti kupila nesto. Dodji kod mene, naredila mi je stojeci sa rukama na bokovima. Dodji ovde, rece pokazujuci prstom na mesto ispred njenih nogu. Dosao sam do nje i klekno.
-Tako, vidis da umes da budes, vaspitan kad hoces.
Kao prvo da resimo nas mali problemcic, kako ne bi bilo nesporazuma medju nama, i kako ne bih morala da pribegnem drasticnijim merama.
Ajde, otvori usta I zatvori oci crvicu, imam jedno iznenadjenje za tebe. Dok sam zatvorenih ociju cekao, cuo sam suskanje kesice sa lekovima. Ubacila mi je nesto u usta I naredila da progutam.
-Eto sad samo jos da sacekamo malo, I resili smo problem tvoje ceste erekcije. Ne trebas mi da me nerviras I vredjas samom pomisli da bih zeleo da me jebes. Jedino ce Sanjica malo ostati uskracena, jel tako.
Pa kako cu, molim te zvala me je Sanja da dodjem veceras kod nje na veceru, a i nisam je ni video ima tri dana.
-Zavezi, crve. Uhvatila me je a kosu I povukla mi glavu unaad. Nadvila se nadamnom a njene usne su bile samo pa*antimetar od mojih. Kakva Sanja, glupi psu. Ti si moj, radicu sa tobom sta god hocu.
-Nemoj da ti nabijem sad stiku u grlo. JASNO!
Nasmejala se. –Zar to nije ono o cemu si mastao. Dok si drkao l lizao moje znojave carape I cipele, zar ne.
Da, uspeo sam da procedim kroz zube.
Uhvatila me je noktima za donju usnu i povukla. Jecao sam dok je stiskala I gnjecila noktima. Iskoristila je trenutak I pljunula mi je u usta. Razjapljenih usta, samo sam pustio da mi njena lepa pluvacka sklizne niz grlo.
AJde idi lezi ispod stola u trpezariji, imam da pregledam gomilu djackih zadataka ,
a ti ces mi pomoci, zar ne.
Legao sam na pod, a Nevena je stavil stolicu preko mene, tako da nisam mogao da pomeram ruke. Precka od stolice, dosezala je skoro do mog vrata, zbog cega nisam mogao da odvojim glavu od poda ni santimetar.
Nosila je prelepe najlonke boje koze na crne cipele na stiklu sa otvorenom petom. Sela je na stolicu i stavila mi je svoje prelepe cipele na lice. Gumeni djon mi je drao kozu nosa I cela, a stikle sa obe njene cipele su mi zasecale donju usnu, na koju su bile oslonjene. Pocela je da ispravlja pismene zadatke. Intenzitet bola se povecavao svakim minutom, poceo sam da jecim. Ignorisala me je u potpunosti. Uspeo sam pomerim malo vilicu I izvucem usnu ispod njenih stikli. Osetivsi slobodan proctor, ugurala mi je obe stike u usta, I pocela da se klacka oslanjajuci se na prednji deo cipele. Predivan ukus koze, i prljavstine sa njene stikle je ispunio moja usta. Njene stiklice su prodirale u moja usta, imao sam osecaj kao da jebe moja usta sa svojim lepim stikicama. Osecaj je bio predivanu toj meri da ga nije mogao pokvariti ni abnormalan bol koji sam osecao tom prilikom. Ivice njenih stikli razdirale su mi desni I jezik koji se vise nego par puta nespretno nasao na putu. Osetio sam ukus krvi u ustima. To je trajalo skoro pola sata. Podigla je predjni kraj cipele sa moga cela ne vadeci stilke. Pocela je da siri stopala, razvlaceci moje usne kao da su od gume. Bol je bio niezdrziv, jauknuo sam.
Pocela je da se smeje kao luda. Drhtao sam od uzbudjenja I arednalina.
Nedugo potom, izula je cipelice koje su skliznule preko moga lica na pod pored mene. Spustila je svoja prelepa znojava stopala u najlonkama pravo na moje lice. Poslednje sto sam mogao da vidim je obris svetla, kroz carapu izmedju njenih rastavljaljenih prstica. Miris je bio predivan , opijajuci.
-Ceo dan sam u ovim carapama, nisam htela cao dan da se izujem, mislila sam na tebe kako ces posle da ih lepo mirises i polizes, kao dobra kuckica sto I jesi. Trljala mi je stopala o lice a tekstura carapica mi je przila lice. Pocelja je da me gnjeci nemilosrdno, zabadajuci nozne prste naoruzane ostrim nokticima u moje zatvorene kapke. U par navrata, svodovi stopala su mi tako pritisli nos da sam jedva mogao da uzmem malo vazduha dok mi je petama gnjecila usta, koja nisam mogao da pomerim.
Kada je zavrsila ustala je I otisla da se tusira.
Oko pola devet me je pustila da izadjem sa Sanjom. U kuhinji sam se dok je Neva bila u kopatilu, oprao i umio, u pokusaju da skinem miris njenih stopala sa mog lica, zbog Sanje naravno. Celo lice mi je bilo crveno I naduveno, a usna rascena.
Na samim vratima, naterala me je da se kleknem u hodniku ispred nje i popijem jos jednu tabletu. Nikon sto mi je ubacila pilulu u usta, nadvijena nadamnom pomilovala me je po licu.
Bila je prelepa dok je stajala iznad mene u bade mantilu , obnazenih nogu, noseci prele kucne papuce na stiku.
Jel vise volis mene ili Sanju, upitala me je. Presla je potom jos jedanput prstima desne ruke preko mog lica, ovog puta ovlas prevlaceci svoje prelepo nalakirane nokte preko mog obraza I usne.
Vas Nevena.
-Jel zato sto sam lepsa I zgodnija od nje.
Da Nevena, ti si lepa kao kraljica.
-I moja stopala imaju lepsi ukus nego njeni polju*i, zar ne crve.
Da Kraljice.
Onda imam jos jedan poklon za tebe. Spusti se na stomak na pod. Poslusao sam je. Stala je ispred mene I okrenula mi je ledja, njene papucice su bile tik ispred moga lica. Podigla se na prstice i njeni predivni tabani su se ukazali predamnom.
-Olizi mi pete, pred polazak. Tako ces, dok se ljubis sa Sanjom moci da osetis ukus mojih stopala za kojima toliko zudis.
-A tako ce i Sanjica osecati ukus mojih peta dok te bude ljubila. Ajde sad lizi, nemam vremena za tebe.
Lizao sam kao ker. Nevena je premestala teziste sa jedne na drugu nogu, na smenu mi otkrivajuci jednu pa drugu petu koje sam pohotno lizao. U jednom trenutku ostavila mi je samo malo prostora izmedu papucice i pete, gde sam uvukao svoj jezik. Zgazila me je punom tezinom, jauknuo sam od bola, ali nisam mogao da izvucem jezik koji je od lizanja jnenih stopala bio suv skoro kao injena papuca. Smejala s grohotom.
Nakon sto me je oslobodila, ustao sam I pokusao da izadjem. Zaustavila me je na vratima.
-Zaboravio si da se zahvalis na poklonu, svinjo pohotna.
Izvinite, molim vas,… Hvala Vam puno na poklonu.
-Na cemu,… odgovori lepo.
Hvala Vam sto ste mi dozvolili da Vam lizem pete I osetim vas bozanstveni ukus stopala.
Izmoren, izmucen i mamuran nisam bio u stanju da budem normalan pred Sanjom. Svoj fizicki izgled predstavio sam kao rezultat razmirice na poslu. Rekao sam joj da se ne ljubimo jer mi je usna bila dosta natecena.
Ostatak veceri, protekao je mirno.