Tranny postanak

23
Share
Copy the link

Imala sam oko 21 godinu kad sam prvi put popusila kurac za lovu… Bila sam vitak djecak, sportske građe i trebali su mi novci te sam šetala po Zagrebackom kolodvoru namigujuci tipovima koji su usporavali kraj mene. Jedan je spustio prozor. Prisla sam autu.
Sjela sam u kozno sjedalo i pitala ga kamo cemo. Odgovorio mi je da mozemo negdje u blizini na parkingu. Stali smo se kod botaničkog i on ne nagnuo i poceo me ljubiti. Zaustavila sam ga i trazila da mi prvo plati. Izvadio je svoj kurac, solidan, nekih 18 cm, lijep, ravan. Instinktivno sam ga primila u ruku i pocela drkati i dalje trazivsi da mi prvo da novac. Rekao je da ce mi dat i vise ako bude dobro i da se ne plasim da me nece platit. Takodjer nije htio stavit kondom. Odbijala sam mu pusit bez kondoma. Na kraju sam mu ga samo drkala dok je on slinio po mom vratu. Svrsio je i izvadio 100 kn.
– Nisi mi pusio, pa ti ni necu dat 200, ali vidis da sam ok – rekao je.

Nisam se vise usudila ici na cestu trazit klijente. Odlucila sam potraziti na inter*u. Ubrzo sam upoznala jednog gospodila iz Siska koji cesto dolazi u Zg. Bio je ozenjen, imao djecu, no rekao je da voli mlade decke. Dogovorili smo se samo za pusenje. Pozvao me u unajmljeni apartman u Zg. Nismo se tad sevili. Pusila sam mu i zajahala sam mu kurac, stiscuci ga guzovima i tako ga drkajuci. Bio je zadovoljan samnom. Javio mi se opet jednom, pozvao me u drugi apartman. Tamo je bio s jos jednim mladjim deckom, sto me uplasilo. Nisam ocekivala jos nekog. Pozvao me sa strane i šapnuo mi guravsi mi novac u ruke:
– Sakrij ovo, njemu isto placam, no manje.
Dogovorili smo se da ce me ovaj put i sevit u guzu. Bilo me uzasno strah. Naprcila sam se pred njega dok je drugi klinac sutke gledao i drkao. Krenuo mi ga je gurat u šupak. Uzasno je bolilo. Znao je da mi je prvi put, pa je bio strpljiv i njeznan. Nisam mogla… Dva puta sam trcala na WC pokusavajuci se pokakati, no nista nije islo van. Rekao mi je da je normalno da me taj osjecaj zbunjuje.
– Negov je kurac manji, hoces da te on malo prvo izjebe i prosiri? Sad sam te ja malo rasirio, njegov ce ti uci puno lakse.
– Necu – odgovorila sam – ne mogu ja to, isao bih doma. Nije me sprijecavao.

Danima sam mislila na svoje iskustvo, zasto me i dalje to napaljuje? Pa boljelo me uzasno! No s vremenom je zelja rasla… A i trebao mi je novac. S njime vise nisam uspijevala doci u kontakt. A zeljela sam ga… Tada sam zivjela sa cimeri*, nije bilo tesko tu i tamo posuditi nesto njeno i obuci se… Opalila sam koju fotku i stavila na profil dejting sajta.
Javio mi se jedan stariji gospodin. Bez slike u profilu, skoro sam ga otpisala u startu, no bio je jako pristojan, kulturan i spreman nagraditi me. Dogovarali smo se za susret par dana te sam ga jednu vecer odlucila pozvat k sebi pod svaku cijenu. Nesigurno je krocio kroz moja vrata ne znajuci koga i sto ocekuje. Na licu sam mu procitala olaksanje.
– Ti se sviđam? Hoces ostat? – pitala sam ga sa osmjehom.
– Hoću – kratko je odgovorio nasmjesivsi mi se. Donio je bocu vina, sok i kondome. Pozvla sam ga ravno u sobicu i otisla nam po case. Iako sam vidjela da mu traperice bubre, bio je dosta distanciran.
– Jesi dobro?
– Ok sam, samo me malo boli glava – odgovorio mi je.
– Mozda ja mogu pomoci – nasmjesila sam se primivsi ga za traperice otko*avaju ci ih polako.
– Mozda mozes – nasmjesio mi se mazivsi me preko tajica po guzi – hajde se skini!
Polako sam skinula tajice i majicu, ostavki samo u samostojecim carapama.
Svidjelo mu se sto je vidio. Brzo je bio gol. Nakon dugog puenja njegove kurcine, zamolila sam ga da bude njezan i da mi prvo prstima dobro razradi rupicu. Zajahala sam ga u pozu 69, bas onako kako je mene svojedobno mala azijska transica. Kurac mu je bio predivan. Prvi banana prema gore kojeg sam vidjela. Svidjelo mi se. Pokusavala sam ga primit sto dublje u grlo.
– Zelis me jebat? – ovaj put sam ja bila ta koja je postavila pitanje. Iz nekog razloga cim sam ga to pitala, guza mi je bila spremna, sav je strah nestao. Okrenula sam se prema njemu i zajahala ga. Njegov je glavic usao u mene. Napela sam se u otvorila za njega… Velik je, nekih 17 cm.. Osjecam da je u meni, no ne znam koliko. Rukom sam provjerila iza sebe i ustanovila da je vec usao do pola. Ovo je puno lakse kad ga u sebi zaista ŽELIM! Napela sam se jos jednom i sjela na njega potpuno. On me primio za bokove i poceo kukovima radit krugove, mijesajuci u meni unutarnje *ane svojim kurcem. Boljelo je, ali sve manje… Pocela sam mijesat guzom na njegovom kurcu. Moj je kurac lezao na njegovom blakavom trbuhu i trljao se… Primio me za bokove i poceo zesce nasađivat na svoj kurac… Stenjala sam kao prava cura, iznenadivsi i samu sebe. Podivljala sam na njemu, pocela sam ga jahat sve brze trpajuci njegov kurac sto dublje u sebe. Dalje blackout… Slijedece cega se sjecam je njegovog kurca kako pulsira u meni i svoje sperme na njegovom trbuhu…
Ispricao mi se sto ga boli glava i obecao da ce ponovo doci…
– No slijedeci put ocekujem da i nogice obrijes – rekao mi je nasmijesivsi se.
– Obecajem – nagnula sam se i poljubila ga u obraz.