Iznenadjenje

22
Share
Copy the link

Nasa junakinja je uspješna poslovna žena, zrela, zadovoljna i sretna u braku dobro situirana, lijepo popunjena ali hladna na druge mužjake. Njen muž joj je sasvim dobar i predobar u krevetu. U krevetu??? hmmm.
Jedan sasvim običan službeni put kao i mnogi dotad. I opet je u restoranu koji se nalazio u sklopu firme sako kojom je poslovala, razmišljala koliko su im tvrdi stavovi a ni na kraj pameti joj nije bilo koliko su im tvrdi kurčevi. Već su se pregovori bližili kraju, sjedila je sa dva rukovodioca partnerske firme, bila je tu i jedna žena ali činilo joj se više kao ikebana i na kraju im se pridružio i još jedan srednjovječni mužjak onako nekako najuštogljeniji i najšutljiviji. Crno odijelo, bijela košulja leptir mašna, samo je pomno slušao razgovo*koro da nikako nije pričao. Hajde da sutra nastavimo dok se malo slegne, reče jedan od direktora. Pa ok složiše se svi. Popili su još po kafu i nekoliko pića.
Ja sad moram do hotela, malo sam umorna od puta.
Hoćeš prevoz?
Radije bih prošetala.
Kako želiš, znat ćeš se snaći? Zapetljan je ovaj naš Beograd.
Valjda hoću.
Evo ja idem u tom pravcu pa ću ti praviti društvo ako hoćeš.
Javi se onaj uštogljeni.
Ok, već je malo i mračno.
Samo tren, dolazim začas.
Pojavio se za nekoliko minuta odjeven ležernije, ipak ono mu je bilo odijelo i stav samo za posao. Usput je tekao neobavezan razgovor, kako vam se sviđa Beograd, kako je u Sarajevu i ostala uobičajena pitanja. Bio je kulturan i nije pitao ništa o poslu. Svidio joj se takav stav. Imala je četrdesetpet a on je bio desetak godina mlađi i bas je dobro izgledao. Nije joj bilo drago kad je osjetila nekakvu tremu i čudnu privlačnost.
Znate gospođo, ja inače ne sjedim nikad s gostima. Ovaj put sam morao ostati do kraja pregovora ali iskreno mi nije ni žao. Najiskrenije uživao sam u vašem društvu. Borili ste se kao lavica sa onim našim direktorima. Impresionirali ste me.
Godilo joj je a on nije zaklapao.
Još kad pomislim da uz takvu odlučnost i upornost ide i takva fizička pojava, vi ste stvarno premalo plačeni koliko god vas plačaju kod vas. Jebiga bit ću iskren, ovo je rečenica koju sam čuo od mog direktore dok ste vi išli u toalet.
Mmmm. To je dobra informacija pomislila je ali je opet imala neki čudan osječaj u glavi, Nije joj se sviđao.
Jeli vam i muž tako uspješan.
Ne, on se uopšte ne bavi menadžerskim poslovima. Više je tehnici okrenut i puno je tiši i smireniji od mene.
Sad je on mislio u sebi, ma tebi treba neko ljut kao i ti. Nije puno mislio. Išli su kroz park koji je bio je pust. Nekoliko puta je premotao film po glavi i krenuo na sve ili ništa. Stao je ispred nje, zašutio pogledao je u oči i onda spustio usne na njezine. Pojma nije imala šta joj se događa. Bila je zatečena ali nije znala kako da se izvuče iz svega. Osjetila je njegove usne na svojim, njegov jezik u svojim ustima, nestašan i brz. Njegove ruke su joj stiskale struk. Nije u stvari mislila ništa. Bilo ju je sram bila je izgubljena bojala se.. nezna ni šta joj je bilo. Osjetila je samo kako joj se grudi napinju i kako joj se u stomaku javljaju grčevi. Jedan tren je pomislila, ma proći će ovo i odoh u sobu, neću ga primiti unutra i ok je.
On nije ni mislio o sobi. Zagrlio ju je i krenuo u dubinu parke, neosvjetljeni dio. Nije ništa govorila, pa nije ni imala ništa protiv još malo ljubljenja. Onako tinejdžerski, u parku. Najzad je stao i prislonio je uz jedno drvo.
Neboj se, ovdje nas niko ne vidi.
Njegove ruke su bile sve življe i prelazile joj preko leđa. Ljubio ju je i otkopčavao joj bluzu, začas su njene velike sise virile izvađene iz grudnjaka. Ljubio ih je i milovao. Bila je sva ukočena i plahovita ali uživala je i uživala. Osječala se sretno. Osjetila je kako joj zadiže suknju rukom prelazi preko oble guze na koju je njezin muž bio jako ponosan. Prekrasne svilene gačice su je činile još ljepšom na dodir, gačice koje joj je muž poklonio nekoliko dana prije za njen četrdesetpeti rođendan. Nestalo je ruke na njenoj guzi i nekako je željela da se što prije vrati. A njegova spretne ruka je otvarala patent i spuštala hlaće. Polako je prislanjao svoju nabreklu batinu u njeno međunožje. Batinu na koju je bio jako ponosan. Nijedna žena nije ostala ravnodušna vidjevši debeo stablo koje se završavalo nešto većim glavićem sve upakovano u nekih dvadesetak centimatara dužine. Ne da mu je bio velik nego je nekako bio i jeko lijep što se posebno sviđalo damama. Ova kojoj ga je sad stavljao između stisnutih nogu nije ga ni vidjela ali je tiho jecala osječajući kako je dira po golom međunožju između samodržećih čarapa i svilenkastih gačica. Ruka mu je ponovo bila na njenoj guzi a noge su joj se nekako same širile. Osjetila je i drugu ruku na guzi i obje ruke onako snažne i spretne su je polako dizale sa zemlje. Osjetila je to kao i prste njegove ruke po nježnoj svježe obrijanoj pici. Polako joj je smaknuo gaćice u stranu i mogla je osjetiti njegov vreli glavić na usminama. Klizio je preko njenih usmina, još i još… nije mogla a da ne uzdiše, suzdržavala se da to bude što tiše. Odjednom je osjetila kako ju je stegao za guzu i digao a onda poleko spuštao prema dole. Osjetila je kako se debela batina probija kroz njenu utrobu i pitala se ima li kraja ulasku.. Nije znala da li je zaista toliko obdaren ili joj se samo čini. Oduvijek je maštala o brzom sexu na ovakvom mjestu. Muž joj jeste bio dobar u krevetu, ali samo u krevetu. Ovaj neznanac ju je uzeo baš onako kako je dugo dugo željela. Iznenada bez najave na mjestu gdje nikad ni pomislila ne bi da se smije. Ponovo ju je podigao pa spustio pa opet i opet a onda ju je nabio do kraja. Jedna ruka mo je ostala pridržavati njenu guzu a druga je grlila i dirala nabrekle sise. Kretala se koliko je mogla i uživala u svakom milimetru kontakta njegovog i njenog tijela. Ljubila ga je, stenjala, bezobrazno zadizala noge. Nije se više ničega stidjela.
Tako me jebi, tako me jebi, tako me jebi ljubavi.
Odjednom je iscjedila a on je dobio jos veću snagu i nabijao se u nju do samog kraja.
Nemoj svršiti molim te, daj mi još, daj mi još, o ovome sanjam cijelog života.
Nabijao se, nevjerovatno sretan i samouvjeren. Ni slutio nije da će ova dama tako otvoreno tražiti još jebačine u parku. Koliko god želio da traje duže priroda je ipak činila svoje.
Draga moja, ja neću još dugo izdržati.
Samo je tiho ječala a onda još glasnije dok se ona sve jače i jače zabijao u nju. Prolomilo se kratko aaah i znao je po njenim trzajima da dama u ovom trenutku vidi zvijezde. Prelijep osječaj grčenja njene utrobe njen partner je začinio jakim mlazevima vrele tečnosti koju je upumpavao u njenu matericu. I zbilja je osjetila kako eksplodira u njoj i opet opet i opet… Polako su se smirivali. Gledao ju je i bio je sretan da je uspio uzeti takvu divnu gospođu. Nije htjela odati svoje neiskustvo. Kurvanjski ga je gledala i smješkala se zadovoljno. Izvukao je svoju batinu iz nje i namjestio joj gačice i suknju. Njene grudi su stršile iz raskopčane košulje ali ona se ipak prvo sagela i uzela svoju torbicu koja je ležala na zemlji. Elegantno je izvadila vlažne maramice izvadila jednu i… nene, neće mu je dati. Sama će ga obrisati. Što iz poštovanja junaku koji joj je tako isparao utrobu što iz radoznalosti da vidi da li je to bas toliko koliko je osjetila u sebi. Sagela se i nije mogla skriti oduševljenje. U stanju spuštanja bio je upravo onoliki kolikog ga je zamišljala. Velik debeo i prelijep sa skladnim mudima koja su opusteno visila ispod. Glavić se već polako uvlačio u kožicu i napola virio iz nje sjajan i balav. Polako je svukla kožicu i uzela ga u usta. Sisala je ono sto je ostalo i mazila nježna jaja. Radila je to par minuta dok je njen ljubavnik stajao prezadovoljan i presretan. Tek onda je uzela maramicu i obrisala ga do kraja. Jos su se nekoliko minuta smještali a onda opet krenuli parkom jedno pored drugoga. Časkajući neobavezno a misleći i jedno i drugo na ono što im se malo prije desilo. Dopratio ju je do hotela.
Hvala ti na predivnoj večeri, rekla je.
Hvala tebi, vidimo se sutra.
Ležala je na krevetu. Osjetila je trnce po cijelom tijelu. Osjetila je čudno zadovoljstvo. Osjetila se sretnom i nije je grizla savjest. Čak ni onda kad je osjetila kako joj se gusta i ljepljiva tečnost izliva iz pohotnice i kvasi svilene gačice koje joj je muž poklonio za rođendan. Raspremila se i obukla spavačicu i legla u krevet. Nije željela da skine gačice. Godilo joj je da se njegova ljepljiva sperma razljeva po njima i usminama nateklim i vrelim.
Ujutro se spremila i začas bila u restoranu partnerske firme, za stolom sa poslovnim partnerima. Nadala se da jedan od njih, onaj koji ju je sinoć tako lijepo ispunio neće ponašanjem odati njihovu tajnu. Svi su sjedili i čekali da naruče prvu kafu. Najzad se pojavio i on. Ponovo onako uštogljen u crnom odijelu. Kao što i dolikuje prišao je prvo njoj kao gošći. Sa blokom u ruci.
Gospođa želi?
Pogledala ga je zbunjena.
Espreso…