Francuska sobarica (GAY priča)

34
Share
Copy the link

-Očajnički mi je bio potreban posao,za novac sam bio spreman da radim bilo koji posao,samo da se dobro plaća i da rešava moje trenutno stambeno pitanje.
-Veliku pažnju mi je privukao jedan zanimljivi oglas u kojem je jedna Francuska porodica,dobrostojeća sa poslovima u našoj zemlji,tražila kućnu pomoćnicu/pomoćnika pod hitno i veoma dobro bi platili te usluge.
-Drugi oglasi su nudili uglavnom neku zaradicu od 200 Eura ali ovaj oglas je zvučao raskošno i obećavao dobar početak u rešavanju privatnih problema finansijske prirode.
-Pomislio sam što da ne,nemam šta da izgubim,imam samo da dobijem,nisam narcis ali mogu reći za sebe da prijatno izgledam a što je najvažnije,ne stidim se nijednog poštenog posla.

-Uputio sam se ka luksuznom delu grada u kojem se nalazila kuća čiju adresu sam dobio po pozivu i zakazivanju razgovora,sve je bilo veoma otmeno,kuća od 250 kvadrata,veliko dvorište i luksuzni automobil stranih tablica,sa ovim ljudima nije bilo šale,bili su vrlo ozbiljni poslodavci.

-Gazda Žak,Francuz inače Srpskog porekla bio je izuzetno komunikativan i veoma prijatan prema meni kao i njegova žena Silvija koja je sa de* odmah po završetku razgovora za posao otputovala za Lion,da im je bilo hitno govori i činjenica da sam odmah primljen na posao,Gazda je o svemu odlučivao merkajući me svojim zavodljivim očima i neverovatnim Francuskim šarmom,bio je lep neverovatno iako se bližio 50-tim godinama.
-Bio je puno zauzet,radio je tokom celog dana,cela kuća je disala Francuskom tradicijom koju je ipak želeo da zadrži iako je bio kilometrima daleko od svoje matice ali opet nosio sam uniformu našeg domaćina jer nije želeo da me time opterećuje.
-Plata je bila izuzetno pa čak i za mene ne očekivano dobra,trudio sam se da radim sve,čistio,prao,pomagao kuvarici,brinuo se za baštu,jednom rečju bio sam mu desna ruka i velika pomoć u odsustvu njegove supruge.
-Sređivajući orman,pronašao sam uniformu Francuske sobarice koju je očito nosila moja predhodnica,neverovatno da je bila kao stvorena za mene,čisto iz šale dok sam bio sam kod kuće obukao sam je i iskoristio Gazdaricinu šminku,bio sam tako zgodan i seksi u njoj,gaćice su me strašno stezale pa sam ih skinuo i obukao ženske kako bih u kompletu ušao u lik žene.
-Šepurio sam se i praškom brisao prašinu sa polica,moja haljinica bi se po svakom pokretu podizala i otkrivala moju veliku guzu,ni sam igrajući se nisam čuo kada je Gazda ušao u sobu,na svojoj guzi osetio sam nešto vruće i tvrdo,Gazda ga je izvadio i drkao jer ga je napalio prizor moje seksi igrice.

,,Gazda,,-uspravio sam se i pokušao da se izvučem.
,,ššššš,ćuti,,-Snažno me je obgrlio oko stomaka i zavukao kitu u moje gaćice,trljao je simulirajući jebanje,ljubio me je nežno po vratu,njegove usne su me smirile i učinile poslušnim da popustim pred njegovim željama.
-Kleknuo sam pod njim i stavio njegov kurac u usta,rad mog jezika sa karminisanih usana po njegovom glaviću dodatno ga je uzbuđivalo,nežno sam mu ga drkao ne želeći da svrši odmah jer je bio jako napaljen a prošlo je nekoliko dana od kada nije tucao.
,,Gazda,mogu li da vam oližem jaja,,
,,Naravno,svakako,,-jedva je čekao da mi ih stavi,to je obožavao,trljao sam usne o njih ostavljajući tragove jarko crvenog karmina.
-Ustao sam i trljao guzu o njegovo međunožje,stavio je glavu na moje rame i glasno dahtao,stezao me je sve vreme kao pravi mužjak,naguzio sam se na fotelju i podigao haljinicu,nabio je jezik duboko u moju rupicu,lizao je tako dobro da me je njegov jezik dovodio do ludila,zubima mi je pokidao gaćice i nabio kurac divljački u moj čmar,jebao me je snažno da sam vrištao kao neka pičkica,ne znam ni sam da li je bilo od bola ili zadovoljstva ili oba,onako nabijen na njegovu kitu shvatio sam po prvi put da sam srećan jer mi je dao konačno neko ono što sam najviše voleo,svršio je u meni,sasuo je svoj sok do poslednje kapi koju je moja gladna guza popila,ništa nije iscurelo napolje,ni jedna kap.
-Dok mu je žena bila na putu,uzimao sam ulogu Francuske sobarice preko dana a poslušne jebačice preko noći,igrali smo naše tajne igrice u drugom delu kuće daleko od ostale posluge.

-Za svoj rad i trud,pogotovo oko Gazde dobijao sam povišicu,više nisu mogli da zamisle svoju svakodnevnu funkciju u kući bez mene,trudio sam se da im pomažem u svemu,posle par meseci poklonili su mi Pežo 308 kao znak zahvalnosti,čeka me lepa budućnost u toj kući :).