Autostoperka (Shemail priča)

24
Share
Copy the link

-Prošlog leta sam se odlučio na letovanje u Budvi,kažu da je tamo najbolje,dobre ribe,lude noćne žurke,pošto ništa nisam *anizovao sa ortacima,svojim kolima sam krenuo na put.
-Na ulazu u Budvu,stajala je zgodna devojka,plave kose,velikih grudi,zanosne mesnate zadnjice,lica poput moje omiljene glumice Pamele Anderson,imala je čarobni osmeh,nije ni podigla prst ja sam uz škripu guma stao kraj nje.
,,Izvinite,idete li prema Budvi,,-upitala me je na lošem Engleskom jeziku.
,,Naravno,uđi,,
,,Ja sam Inga,,-pružila mi je ruku,tako meku kao svila.
,,Aleks,,
,,Inga,ne obično ime,odakle si,,
,,Švedska,,
,,Švedska,odlična zemlja,slobodna,sa velikim standardom,,-kenjao sam bez prestanka hvaleći njenu zemlju ali ona me je gledala očima iz kojih je virio kurac,bila je tako jebozovna da mi je kita bila tvrđa od menjača,sobzirom da sam nosio šorc,bojao sam se da ne ispadne napolje i da se ne obrukam.

,,Uh,vi ovde još uvek vozite sa manuelnim menjačem,,-uzela ga je u ruku i mazila kao da ga drka,koji sam ja bio som,otvoren poziv za jebačinu a ja se suzdržavam,znojila se oko sisa sa kojih više nisam mogao da skinem pogled,toliko sam bio napaljen da više nisam mogao da vozim.

-Skrenuo sam na sporedni put daleko od ostalih učesnika,smejala se i povukla majčicu na gore,sise su bile prekrasne,nabio sam nos u njih,sisao te sočne bradavice,kako je bilo dobro,mislio sam da ću svršiti kada me je iznenada odgurnula od sebe.
,,Tako volim da sisam,,-to je tako lepo rekla na stranom jeziku skidajući mi šorc,pomogao sam joj da ne zamara te sjajne ručice koje su već narednog trena trljale moj kurac,njen jezik na vrhu je tako prijao po ovoj vrućini,pomalo prohladan zbog Skandinavske klime verovatno,lizala ga je sjajno kao sladoled,cuclala moja velika jaja,gutala ga je duboko do grla,više nisam mogao da izdržim,svršio sam joj u usta,moja sperma za nju je bila kao šlag.

,,Volela bi da i ti meni ga ližeš,,-toliko sam želeo da nabijem jezik u njenu pičkicu da sam zanemario gramatičke greške,kada je skinula gaćice zaprepastio sam se,nije bila greška,imala je kurac,to je za nju bilo potpuno normalno jer je čekala da ga uzmem u usta dok je za mene bio šok.

,,Hajde,kao da nikada nisi video ovakvu devojku,,-mazila me je po leđima ohrabrujući me.
,,Nisam,ovo je nešto zaista novo za mene,,
,,Mlad si,treba probati sve u životu,,

-Bila je u pravu,stavio sam njen kurac u usta,osećaj je bio fantastičan dok sam ga sisao,šok je nestao dok ga je zamenjivalo sve veće uživanje,bio joj je manji od mog tako da sam ga gutao do jaja,mazila mi je kosu jer je uživala u mom prvom oralnom iskustvu.
-Izašla je iz kola i naguzila se na haubi,iz torbice je izvadila gel i lagano mazala anus,probijala ga je prvo jednim prstom a zatim i sa dva.

,,Hajde,jebao si nekada devojku u guzu,,-guzila se i mamila me mešajući kukovima.
,,jesam,ne bojiš se da ćete boleti,,
,,jesi li lud,uživam kada me tucaju,to je nešto najlepše na svetu,,

-Stavio sam joj ga u guzu,počela je da vriska od zadovoljstva,pružila se kao lasta po haubi,njeno mešanje guzom me je dodatno palilo,bila je prava lavica,tako se žestoko nabijala da sam se bojao da će mi ga pokidati,počela je da svršava po kamenčićima ispod nas dok sam ja svoj sok istresao po njenoj guzi.
-Napravili smo mali predah,brisala se peškirom po svom znojavom telu i odmeravala me od glave do pete.

,,Da li si ga nekada primio u guzu,,-šokirala me je ponovo.
,,Šališ se,zar ne,,
,,da li izgledam kao da se šalim,,-poljubila me je.
,,očigledno ne,,
,,Znaš da mnogi hetero muškarci maštaju kako ih tucaju njihovi drugari,,
,,ja nemam takvu vrstu mašte,,
,,jel da,,-zgrabila me je za guzu i gurnula na haubu,stavila je jezik u moj anus,osećaj je bio opet fantastičan,osetio sam hladan gel i njen prst kako ulazi a zatim mi je nabila i kurac.

,,Jel voliš kurac kučko,,-nabijala se u mene snažno pljeskajući me po zadnjici.
,,Ah,prestani,boli,,-pokušao sam da se izmigoljim ali bila je snažnija od mene.
,,Voliš ga priznaj,uživaš dok te razbijam,,
,,Bože,šta je samnom,počeo sam da uživam,,-uživao sam zaista dok me je karala,bila je tako snažna i odlučna poput muškarca,nabila se još jednom u mene i svršila unutra,osetio sam u sebi svaku njenu kap.

-Sredili smo se posle dobrog seksa i krenuli put Budve,bila je fenomenalna,dala mi je zaista nesvakidašnje iskustvo,uživao sam tokom odmora u Budvi,probudila mi je želju za kurcem,tražim nekog sličnog njoj ili možda pređem na muškarce jer koliko god da mi je lepo sa ribom,ne mogu u potpunosti da zadovoljim moje seksualne apetite.