159. Ispovest jednog bisexualca – Voajer Gile

34
Share
Copy the link

Bližio se doček Nove godine. U gradu uobičajena euforija jer je do dočeka ostalo još dva dana. Meni Nova godina u životu nikada nije predstavljala neku veliku stvar, jedino dok sam radio, voleo sam to što se tada nije radilo po nekoliko dana. Sada kada ne radim, bar nemam neko regularno radno vreme, Nova godina mi je dan kao i svaki drugi. Obično je dočekam u svom omiljenom kafiću, gde uglavnom sve poznajem i gde sam siguran da neće biti veče narodnjaka i veselih igrača u kolu. Najčešće bacim sidro pored šanka i već pet minuta pre ponoći sam pijan kao majka. Izljubim se sa svima koji mi priđu da mi čestitaju Novu godinu i zatim se oteturam do kuće.
Ove godine, postojale su sve predispozicije da će doček biti drugačiji. Javila mi se Mira, moja dobra drugarica i rekla da se moramo videti hitno na kafi. Uputio sam se ka kafiću i lupao glavu mislima šta je to tako hitno.
Kada sam ušao video sam je kako sedi sama za stolom i delovala mi je smušeno.
– Ćao – pozdravio sam je i nagnuo se ka njoj da je poljubim u obraz.
– Ćao… Kako si?
– Odlično, a ti?
– Pa…
Tada mi Mira punih očiju suza, skoro na ivici plača reče kako je juče ostavio Dragan. Inače Dragan i Mira su bili u vezi nekoliko godina i svi smo samo čekali kada će objaviti venčanje. Sada mi je Mira uz kaficu objasnila kako su se jako posvađali jer je saznala da Dragan ima dete sa drugom ženom.
– Uh… zajebano – rekao sam iskreno – ali stvarno ne znam kako ti ja tu mogu pomoći…
– Ne, ne, ne… – reče ona – Ti mi trebaš zbog nečeg drugog. Tebe sam se setila je*i mi ti od svih drugara nekako najviše ok.
– Da čujem…
– Trebalo je da Dragan i ja dočekamo novu godinu u hotelu. Čak smo sve i uplatili i počeli da se spremamo. Onda se je desilo ovo što se desilo. Ja Dule hoću da nastavim svoj život, a Dragan je za mene izbrisan. Htela bih ako ništa nisi planirao da ti i ja odemo na taj doček Nove godine. Šta misliš?
– Pa… iskreno… nisam ništa planirao. Ti znaš da ja ovde dočekujem Novu godinu, ali…
– Slušaj, meni to treba kako bih odagnala loše misli sa svega ovoga, a tebi… Pa mislim da je vreme da malo izađeš iz ove rupe.
– Ma može… OK…

Veče uoči Nove godine sedim za stolom u poznatom hotelu. Obučen sam neprikladno za moja shvatanja. Čak sam stavio i kravatu. Do mene je sedela Mira u prelepoj crvenoj haljini uz telo koja je isticala sve njene atribute. Za stolom su sedeli nama nepoznati ljudi i veselili se kao na svadbi. I ova Nova godina je za mene bila promašaj. Pre svega jer ja nisam tip koji se hvata u kolo i veseli bez razloga. Zatim, potajno sam se nadao da ću iskoristiti Mirinu situaciju i možda je opalim. Ipak je ona bila zgodna riba, a to što je do tada nisam startovao je samo iz poštovanja prema mom drugaru, a njenom, sada već bivšem momku. Kada je Mira shvatila moje namere, pažljivo mi je saopštila nešto u fazonu, kako sam ja odličan i frajer koga bi mnoge žene poželele, ali da ona ipak neće da kvari ovo što imamo. Dobro prijateljstvo. Iz ne znam kog razloga sam odustao i rešio da se olešim od alkohola to veče.
Kraja večeri se ne sećam. Postojala je velika crna rupa u mom sećanju. Probudio sam se u svom krevetu obučen i smrdljiv od alkohola. Glava mi je bila veličine jednog prosečnog televizora. Otišao sam pod tuš da sperem štroku sa sebe.

Prvi radni dan posle Božića sam hteo da iskoristim da odem do socijalnog i overim zdravstvenu knjižicu. Ušao sam u smrdljivi hol i razočarano shvatio da je gužva ogromna i da ću morati čekati nekoliko sati kako bih završio posao. Ako sam nešto u životu mrzeo onda su to šalteri i redovi. Izašao sam ispred da zapalim cigaretu i odlučim da li da se vratim u red ili dođem neki drugi put, mada sam znao da će i sledeći put red biti ovoliki, ako ne i veći.
– Zdravo – začuo sam ženski glas dok sam pripaljivao cigaretu. Podigao sam pogled u ugledao veoma lepu i sexi crnku.
– Zdravo – uzvratih zbunjeno.
– Otkud ti ovde?
– Izvini, ali…
– Pa da… Ti me se ne sećaš?
– Iskreno… ne…
– Pa i kako bi… Bio si odvaljen od alkohola. Ja sam Saška… Nova godina,.. moj muž Gile… sedeli smo za istim stolom…
– Aaaa, daaaa – pravio sam se kao da sam se setio, mada i dalje nisam imao pojma.
Brzo smo razmenili par kurtoaznih rečenica, a Saška koja inače radi u socijalnom mi je pomogla da preko reda overim knjižicu. Na rastanku mi je dala svoj broj da joj se obratim kad god mi nešto zatreba.
Super. Čim sam izašao nazvao sam Miru i pitao je za Sašku i Gileta.
– Pa kako se ne sećaš konju jedan… – govorila je Mira preko telefona – ženska te je gutala očima i mislila sam da će te pojebati tu na stolu pred svima.
– Ozbiljno? Au, ala sam bio pijan…
– Mnogo… I znaš šta mi je bilo najčudnije?
– Šta?
– Što njen muž Gile, uopšte nije reagovao. Šta više, kao da mu je bilo drago. Prvo sam pomislila da su swingeri, ali pošto nije ni pokušao mene da startuje, odbacila sam tu misao i rešila da se provedem za svoj groš.
– Ok hvala… Čujemo se…
Ovaj razgovo*a Mirom mi je dugo odzvanjao u ušima. Celu tu situaciju sam video kao priliku da se malo zbližim sa Saškom i ostatak zime provedem u sexu sa zgodnom crnkom plavih očiju.
Već narednog dana sam je pozvao i ponudio je da izađemo na piće. Kao razlog sam naveo da želim da joj se odužim što mi je pomogla oko papira. Rado je prihvatila poziv. Od prvog trenutka sam znao da imam prolaz kod nje. Tako je otvoreno koketirala sa mnom i dvosmisleno se šalila da sam odmah shvatio Mirine reči. Da, Saška bi se pojebala sa mnom i ovde na stolu. Zato, čim se je situacija malo opustila, rešio sam da krenem direktno.
– Znaš Saška… jako mi odgovaraš kao osoba…
– Da? – treptala je svojim dugim trepavicama.
– Ma daj da skratimo ovo sranje… Mala, jako želim da te opalim – rekao sam.
– Znam ludo… pa to ti se vidi iz očiju – reče ona sa osmehom.
– Pa?
– Nema šta pa… to i ja želim, što se nadam se i ti vidiš. Ali tu je moj muž…
– Šta s njim?
– Što se mene tiče ja te želim još od one večeri za doček Nove godine, ali za tako nešto treba mi njegova dozvola.
– Molim!?
– Vidi, moj muž je stariji od mene 20 godina i već je posustao što se sexa tiče, ako razumeš šta hoću da ti kažem. A pored toga je veliki voajer. Obožava da gleda dok se ja sexam sa nekim.
– Aaaa, shvatam… pa čuj meni to ne smeta.
– Sada ćemo odmah to da rešimo – reče Saška i uze telefon da nazove muža. Brzo mu je objasnila situaciju i o kome je reč, nakon čega zadovoljno vrati telefon u tašnu.
– I?
– Čekamo te večeras u 8 sati kod nas.

Čoveče, zemlju nisam dodirivao dok sam išao ka njihovom stanu. Uz put sam kupio flašu vina i cveće sav radostan što ću prcati takvu ribu kao što je Saška i to u prisustvu njenog muža. Extra.
Vrata mi je otvorila ona. Bila je obučena u nekom bade mantilu i diskretno mi pokazala da ispod nema ništa. Ušao sam u prostrani dnevni boravak. Gile je sedeo u fotelji i opšuteno ispijao piće. Pozdravili smo se, mada se ja njega uopšte nisam sećao je*am bio pijan kao ker. Bio je to sasvim zgodan muškarac star 60 godina, mada moram da priznam da je izgledao mlađe. Smestili smo se udobno i uz piće čavrljali neobavezno. Iako sam želeo da što pre pređemo na stvar, jednostavno nisam znao kako. Plašio sam se da ne upropastim stvar, jer ipak ću mu jebati ženu. Ne, ne bi mi to bilo prvi put, ali nikada do tada nisam jebao nečiju ženu, a da njen muž sve to samo posmatra. Tada sve naše muke skrati Gile.
– Alo ljudi… nismo se ovde okupili da pričamo kao neke tetke… Hajde radite već nešto, ja sam napaljen kao majmun…
Saška kao da je čekala ovu njegovu komandu. Ustala je sa svog mesta i sela mi postrance u krilo. Obgrlila me rukom oko vrata i nežno spustila poljubac u vrat. Od tog polju*a naježila mi se koža. Dok sam jednom rukom spustao piće na stočić, drugom sam lagano rastvorio njen bade mantil i uhvatio je za sisu. Ona samo zamumla od zadovoljstva i nastavi da me ljubi po vratu. Mesio sam njenu tvrdu dojku i uživao u njenim polju*ima. Tada je Saška preuzela stvar u svoje ruke. Počela je polako da se svojim polju*ima spušta na dole. Otkopčavala je jedno po jedno dugme na mojoj košulji spuštajući se sve niže i niže polju*ima. Došla je do mog kaiša. Razvukla mi je košulju u stranu i noktima me zagrebala po grudima i stomaku ljubeći me u pupak. Osetio sam kako mi se kurac diže. Vešto je rukama otkopčala kaiš i krenula da otkopčava šlic. Bacio sam pogled preko puta i iznenadio se kada sam video da je Gile već go kao od majke rođen. Gledao nas je bez treptanja i nadrkavao svoj polumlohavi debeli kurac. Ta scena me još više napali i ja instiktivno odigoh kukove. Saška to iskoristi i istovremeno mi svuče pantalone i gaće do kolena. Moja kurčina iskoči i šljapi me po stomaku.
– Ohhh… divan je – reče ona i mazno pređe rukom duž mog kurca.
– Odličan… – dobaci Gile iz fotelje preko puta nas – jedva čekam da vidim kako te rastura…
Uhvatila me je rukom za koren kurca i lagano ga uvukla u usta. Namerno se je okrenula tako da Gile može sve da vidi. Značajno ga je pogledala u oči i Gile ustade iz fotelje i sede pored nas na krevet. Saška je znalački dudlala moj kurac i sve vreme gledala svog muža u oči. Ovaj je poluotvorenih ustiju balavio i nadrkavao svoj mlohavi kurac iz koga je curila sluzava tečnost.
O kako je ova žena dobro pušila. Sada joj je moj kurac već ceo ulazio u grlo. Gušila se, podrigivala očiju punih suza, ali ga nije ispuštala iz usta. Ja sam joj svojom rukom oslonjenom na njenu glavu davao ritam pušenja. Tada Saška snažno nabi svoju glavu i proguta ceo moj kurac istovremeno zarivajući nokte u moja muda. Bol i zadovoljstvo obuzeše moje telo i ja sam počeo da svršavam. Saška se zagrcnu iznenađena jer nije očekivala da ću svršiti ili bar ne u toj količini. Moj joj kurac ispade iz usta i nastavi da prska spermu po njenom licu što ona sa zadovoljstvom isprati. Svršavao sam kao konj. Lice joj je bilo obliveno mojom spermom. Pogledao sam ka Giletu i video da iz njegovog mlohavog kurca lagano curi sperma. Čovek je svršavao, a da mu se nije ni digao kurac.
– Lepi… – reče ona promuklo – imaš jako ukusno seme, ali sada hoću da me jebeš…
Rekavši to, Saška me opkorači okrenuvši mi leđa. Na taj način je mogla da se nasadi na moj kurac i istovremeno da gleda u svog muža. Rukom me je uhvatila za koren kurca i namestila ga na ulaz svoje pičkice. Počela je lagano da se spušta i nabija zabačene glave unazad. Osetio sam kako moj glavić polako rastvara njenu utrobu i glatko klizi kroz kanal njenog zadovoljstva. Kada se nabila do pola, uhvatio sam je za struk i naglo svukao na dole. Nabio sam je do jaja, na šta ona kriknu od zadovoljstva. Učinilo mi se i da sam čuo kako je i Gile kriknuo od zadovoljstva. Kao da sam i njega jebao, ali u tom trenutku on me više nije interesova. Hteo sam da ovu bludnicu što bolje izjebem i uživam u trenutku.
– Ahhh… to lepi… nabij mi ga – dahtala je Saška.
– Razvaliću te srećo… ohhh kak si vrela…
Držeći je za kukove počeo sam da je odižem i spuštam na moj kurac. Saška mi je dobrano pomagala u tome poskakujući u ritmu mojih ruku. Nabijala se bludnica kao da joj život zavisi od ovog jebanja. Ja, napaljen kao magarac, nabijao sam joj kurac sve vreme do jaja uživajući u blagom trenju koje je izazivala njena pičkica na moj glavić.
Tada se je Saška nabila do jaja na moj kurac i zastala. Nije mi dozvolila da je opet odignem sa kurca. Zadržala se je tako i njeno telo poče da drhti kao da je priključena na struju. Kučka je svšavala.
– Aaahhhh… toooo… evo meee… – vrištala je kao da je kolju.
– Uhhh… dobra si srećo…
– Ohhhh…. svršavaammm … Gileeee vidi svršavaaamm…
– Svršavaj srećo…. i ja ću… ooohhhh… – dahtao je Gile pored nas.
– Toooo oh… – vrisnu Saška i primiri se na mom kurcu – Baš si me lepo izjebao…
– Ne draga moja… još nismo gotovi… – rekao sam i odigao je rukama iz mog krila. Pokretima sam je vodio i namestio četvoronoške na podu i kleknuo iz nje.
– Oh… pa ti si životinja… – reče ona dok joj je telo drhtalo od uzbuđenja.
– Da… jebi je… – dobacivao je Gile iz fotelje razmazujući svoju spermu sebi po stomaku.
Rešio sam da ovu priču dovršim jednim lepim rasturanjem čmara. Prvo sam kleknuo i podario joj jedan dobar liz od pičkice do čmarulje. Saška uzdrhta i ispusti glasan uzdah. Lizao sam joj pičkicu i prenosio sokove na njen suvi čmar. Vremenom, što od moje pljuvačke, a što od sokova iz njene pičke čmar joj je bio spreman. Gurnuo sam joj jezik u guzu i ona ciknu.
– Ahhh… šta mi to radiš… divno je…
Ja sam samo mumlao i tucao je jezikom u guzu. Bila je spremna. Uspravio sam se i uhvatio za kurac. Saška još više istrti svoje dupe nudeći mi se. Rešio sam da je iznenadim. Sjurio sam ga krvnički u njen tesni šupak.
– Arrrgghhh… neee… nisam nikadaaaa… – vapila je.
Iako je za mene bilo iznenađenje da je nevina u guzi nisam prestajao. Stajao sam tako nabijen u njenu guzu do jaja i pustio je malo da se privikne na veličinu mog kurca.
– Vadi ga svinjo… boli me… – vapila je dok joj je celo telo drhtalo.
Počeo sam polako da ga vadim dok je Saška krivila svoje telo kao da izbacuje govno iz dupeta. Taman kada je ostao samo glavić u njoj, i kada je ona verovatno pomislila da ću ga izvaditi, ja sam ga naglo ponovo sjurio duboko u nju.
– Ahhhh… svinjoooo…. – vrisnula je ponovo, ali sada sa više strasti, a manje bola. Još jednom i počeće da uživa, pomislio sam.
Rešen da je dobro izjebem, čvrsto sam je držao za struk i počeo da joj ga nabijam u ritmu. Sa sakim mojim udarcem osećao sam kako joj se telo i čmar polako opuštaju. Okrenuo sam se ka Giletu i video ga kako sa oduševljenjem nadrkava svoj sada skroz nadignut i tvrd kurac. Mora da ga je ova scena jako palila. Tada je i Saška počela da uživa.
– Mmmm…. pa ovo i nije tako loše…
– Znao sam ja to dušo, zato i nisam stao…
– Jebi me zlato moje… rasturi mi i guzu kao što si pičkicu…
Sada, kada sam imao prolaz, rešio sam da izjebem Sašku tako da će me pamtiti do kraja života. Ščepao sam je jače za struk i počeo životinjski da joj nabijam kurac. Kurva je samo ciktala i mešala guzom pokušavajući da izmuze moj kurac.
– Tooo… ahhh…. nisam znala da je ovako dobroooo….
– Uhhh…. anđeleee… kako ti je tesan šupak….
– Neviiinn… uhhhh… da sam znala da je ovako dobro… ranijee bih… ahhh jebi me….
Udarao sam kao pomahnitao. Saška je junački primala moje udarce, pa je čak i sama počela da se nabija na moj kurac i udara mi kontru. Više nisam mogao da izdržim. Ščepao sam je jače za kukove i počeo da joj zadajem završne udarce.
– Evo ti ga kurvoooo…. ohhhh… svršavam….
– Toooo…. puni meee…. – dahtala je Saška grubo trljajući svoju pičkicu rukom između nogu.
– Evo ti…. prosipam seeee….
– Aaahhhh…. kako si vreoooo… svršavaaaammm….
Punio sam joj guzu ogromnom količinom sperme. Saška se je kao pomahnitala nabijala na moj kurac i isisavala i poslednje kapi. Telo joj je drhtalo pod udarcima *azma.
Popadali smo po podu znojavi i zadihani jedno pored drugo.
– Ohhh, jako mi je prijalo… razvalio si me… – reče ona mazno i pomilova me po obrazu.
– I ti si meni prijala… rado bih ovo ponovio…
– Naravno…
– Ljudi, zaslužili ste piće za ovu predstavu – reče Gile stojeći iznad nas sa čašama u rukama.
Saška i ja uzesmo piće i popismo naiskap.

Sa njima dvoma sam i dan danas u kontaktu. Uz njihovu dozvolu sam i napisao ovu priču, samo što sam izmenio imena i neke sitnice. I dan danas, ako ne češće ono bar jedanput mesečno opalim Sašku dok nas Gile gleda i drka.
Nijednom nije iskazao želju da nam se pridruži.
Jednostavno je bio voajer.