U službi građana (GAY priča)

10
Share
Copy the link

-To junsko popodne bilo je tako vruće a ja bez seksa,toliko sam bio napaljen da mi ni dildo više nije mogao pomoći,hitno mi je trebala prava stvar,muškarčina koja će me zadovoljiti i ugasiti bar na par sati tu žeđ za kitom koju stalno osećam.
-Ulazna vrata su mi bila otvorena sa prebačenom zavesom preko,otišao sam da se istuširam kako bih osvežio svoje telo,go u Bade mantilu sam izašao u dnevnu sobu i birao kanale kada je neko pokucao na vrata.
,,Dobar dan,stanuje li ovde L.Z.,,-bio je to tako zgodan Policajac da mi je stao dah kada sam ga ugledao,krenula mi je voda na usta,parče koje sam tražio,pravo muško,mogao sam da osetim njegov znoj ispod uredno ispeglane uniforme.
,,Ne pozorniče,ovde sam sasvim sam,on je moj komšija ali kako sam čuo,otputovao je za Austriju,,-počeo je da mi se diže ali sam to krio vezujući donji deo mantila.
,,Nemam sreće,no zašto ostavljate ovako otvorenu kuću,može svako da upadne i da vas napadne,,-pokazao je zabrinutost.
,,Ovo je miran kraj,ovde nema takvih,ako bi naišao lopov,dao bih mu sve što želi,,-moje čudno razmišljanje je kod njega izmamilo osmeh.
,,Nemojte biti sigurni tako,ima raznih ljudi,,
,,Sada se osećam sigurno kada ste vi tu,,-počeo sam da ga obrađujem milujući ga rečima.
,,Naravno,tu smo da služimo i štitimo građane,,-pozdravio me je rukom i hteo da krene ali sam skočio sa stepenika da ga zaustavim,odvezao se mantil i moje golo telo se pokazalo pred njim.
,,Nemojte još da idete,nisam vas ničim poslužio,,-pomilovao sam ga po raširenoj šaci.
,,Budite ozbiljni,zadržavate me,,
,,Uđite,imam da prijavim jedno krivično delo,,-iznenadio se mojom iskrenošću i ušao je u kuću,zatvorio sam za njim vrata.
,,Izvolite,,
,,Pozorniče,stalno mislim na seks,kurac mi je u glavi i dan i noć,volim da mi je uvek u guzi i ustima,,
,,Eh,kakvo je to krivično delo,to je vaša stvar,,
,,A ovo,,-uhvatio sam ga za međunožje,nije ipak mogao da mi odoli jer mu je bio tvrd kao kamen,zato je žurio da ode.
,,Nemojte to da radite,,
,,Kaznite me,to je napad na službeno lice,,-kleknuo sam kolenima na krevet i naguzio se.
,,Vidite moju guzu,nežna je i vlažna kao pičkica,nema razlike,hajde,tako mi treba vaš mesnati pendrek,,-pao je pod moj uticaj,skinuo je šapku i kleknuo pored kreveta i duboko nabio jezik u moj čmar,snažno je širio rukama guzove da bi jezik bolje legao,tako mi je prijalo,to je ono što sam dugo čekao,bio je odličan,očigledno iskusan u lizanju.
,,Hoćeš malo da mi ga popušiš,tako si mi ga digao,ne pamtim da sam ovoliko bio napaljen,,
,,Samo mislite kako da udovoljite ljudima a ne mislite na vlastita jaja koja se nekada prepune,,
-Legao je na leđa u njegovoj seksi uniformi,otkopčao je šlic,zgrabio sam ga iz njegove šake i stavio u usta,jezikom sam šetao kožicu na glaviću,bio mu je tako sočan i previše vruć,uživao sam da preko njega prelazim jezikom,nabijao sam ga do grla,opustio se nežno stavljajući glavu na jastuk,uživao je dok sam ga obrađivao.
,,Pozorniče,želim malo vaša jaja,,
,,Izvadi ih nežno,pazi da ne zakačiš futrolu od pištolja,može da opali,,
,,Ne brinite se,kod mene nikada ne opali pre vremena,,- 🙂
-Jaja su mu bila nešto najslađe što sam video do sada,nisam želeo mnogo da se sladim pogledom već sam jezikom odmah navalio na njih,bila su veoma velika da sam ih više pasao nego što sam ih sisao,nisu mogla cela da stanu u usta.
,,Želim ga u sebi,,-Naguzio sam se,za čas je bio u meni,bio je dobar u gađanju jer je pogodio pravo u centar bez muke,Policajci tako dobro gađaju u svim domenima a u seksu su najbolji,bar je ovaj moj to bio,imao sam malo poveće sisice koje su ga dovodile do ekstaze,uzdisao je često dok ih je mesio,niko me tako nije zadovoljio,bio je bolji i od mog bivšeg za kojeg sam mislio da je najbolji,postavio me je na leđa,digao noge i ponovo ga ugurao,to mu je bila omiljena poza,stavio sam mu šapku na glavu,palio me je tako,izvadio sam mu pendrek iz opasača i malo se igrao njime trljajući ga po telu,dodirivao sam ga jezikom dok sam mesio sise,karao me je sve jače,nije više mogao,svršio je obilno prskajući spermu po mom stomaku,poslednje kapljice sam iscedio na moje bradavice i razmazao ih.
Nakon dobre jebačine svukao se i istuširali smo se zajedno dok je mesio moju guzu,bio je prelep,obukao se i otišao od mene,kad god sam imao slobodan dan dolazio bi kao da traži komšiju ali iza zatvorenih vrata smo nastavljali da upražnjavamo naše igrice. 😉