Bisex uzitak sa parom

19
Share
Copy the link

Nedjelja je,
pogledao sam kroz prozor kao da se necemu nadam a vidio sam uobicajnu sliku. Snijeg oko pola metra, termometar pokazuje -28 stepeni, jedino je zvuk pucketanja vatre u kaminu ublazio efekat samoce na takvoj hladnoci.
Legao sam dnevnu sobu kada telefon zazvoni. Javio mi se prijatelj Jeff ( sa kojim sam vec jednom imao uzajamno pusenje ).
Samo je rekao da je na putu i da ce navratiti do mene sa svojom zenicom…dodao je, nista ti ne govori i prepusti meni? Taj poziv me je tako zbunio da sam jedva uspio da dodam da nemam nikakvog pica.
Rekao je samo ne brini, imamo sve .
Ostao sam totalno zbunjen, iako je poziv stigao oko 15 sati, ostatak vremena sam proveo u mislima, sta se ovo desilo…. hoce li uopste doci? Jeli se to varam ili mi tip nudi zenu kao na tanjiru …ili…ili…? Kakva mu je zena? kako izgleda? ma hiljadu se pitanja vrtilo u mojoj glavi.

Vec se smracilo, digitalac pokazuje 21:15….Pomislio sam nista od toga kada sam sam cuo auto u dvoristu. Ne vjerujem da ce me ikada tako nesto obradovati kao tu usamljenu zimsku vecer: Sivi Chrysler se lagano uz skripu snijega spustao niz malo brdasce i stao. Vrata se otvorise, njega sam odmah prepoznao a onda ona izadje!
Jbt, zgodna macka, mlada, vitka, duge smedje kose. Kad su usli i poskidali jakne sa sebe uspio mi je namignuti i sapnuti, samu prepusti meni.

A ja, mogu slobodno da se poredim sa majmunom. Jos uvijek u nevjerici pokusao sam da budem sto stalozeniji. Servirali smo tequilu , koju su oni donijeli i vec poslije prve case i cini mi se, dugog razgovora o kuci, o ljepoti o svim sporednim pizdarijama koje me se tada apsoluzno nisu ticale, kaze on:
Ovo nam je prvi puta i jos je nesto pricao ali se ne sjecam ( jer sam i dalje sjedio kao majmun iza resetaka koji ceka da mu neko da bananu ). Ah da sjecam se i ovoga:
Samo joj je nesto dosapnuo. ona ljubazno pita gdje je kupatilo, otpratim je i vracam se.
On se vec poceo skidati , naravno i ja ( ma i sam Houdini bi mi zavidio na spretnosti i brzini ) … ja sam vec bio pred njim, nekako sam se sageo i uzeo mu kurac u usta a u isto vrijeme sam skidao ostatak odjece.
A onda se pojavi ona:
Ja onako saget, sa karinom u ustima, samo sam ocima vidio pokret i cuo : a momci vec ste poceli…izvadih kurac iz usta…( usta su i dalje ostala otvorena, sto zbog kurca sto zbog scene:
Stajala je u obucena u sexi odjecu, nesto kao crne krpice koje su se omotale oko njenog tijela. Cuo sam njega ako kaze, ovo smo danas kupili a ja i dalje ( jesam li spomenuo majmuna )..gledam u nju…svjetlo je iza nje jos dalo veci efekat. Prekrasna figura zene.
Sjeli smo u dnevnu, ona izmedju nas dvojice i odmah nam je uzela kurceve u ruke , ljubila se sa njim i drkala ih njezno. Moj je oko 21 cm, njegov oko 15..i oba obrezana ( u toj zelmlji obrezanost nije vezana za religiju).

Tad sam se uvjerio, da moj kuronja zna biti i veci, kao da je izasao iz zatvora i rekao, dosta ste me mucili satima, sad sam ja na redu. Izvukao sam joj sisice iz onih jebenih krpica …. lizao… grickao sto sam bolje mogao kad nas on prekinu: idemo u spavacu.
Njih dvoje su bukvalno drzali moj kurac rukama i vodili me…. kroz hodnik… pa na stepeniste a onda najzad spavaca.
Sjecam se da mi je tada to malo njenih krpica zasmetalo, sreca pa on rece: mi cemo ti to skinuti. Ja jedva docekao:
Nas dvojica sjedimo na krevetu ona se uspravi i da nam svoje tijelo. Skidali smo je lizajuci svaki pedalj nje…on sa jedne strane ja sa druge i najzad..gola golcata.

Vjerujte mi na rijec da se ne sjecam u detalje sta smo sve radili…sto od jebene tequile..ili svega toga sto je mene strefilo tako iznenada..samo se sjecam ovih detalja:

-U momentima smo bili tako spojeni tijelima da se ne zna ko koga jebe, nas troje kao jedno.
-Njenih rasirenih nogu i mene iznad nje sa kurcinom,….njenog muza koji je lezao pokraj i promatrao..dok sam je ja zestoko nabijao.
-Pusi moj kurac pa muzev…
-Njenog tijela iznad mene dok je jahala na karini i ljubimo se a muz je tada dodao..ne ne, samo ne ljubljenje. ( ovo me je malo zacudilo, pa i postovao sam, ali smo se ipak nastavili ljubiti )
-Ja mu pusim kurac a muz govori, gledaj draga kako mi pusi….

Zao mi je ako sam pojedine razocarao sa manjkom detalja :)..ali jbg stvarno se ne sjecam. Ta noc se pretvorila u jednu carobnu vecer jebacine i sexa ( ” trojestranog”-ako tako mogu reci).
Poslije smo se iscrpljeni vratili u dnevnu sobu , meni se malo svijest vratila, vise nisam izgledao kao majmun. ( dobio sam bananu pa ko ga jebe). Godilo mi sto smo svi goli , eh tada mozes pricati samnom o cemu hoces 🙂
Ispratio sam ih uz njihovu zelju da ponovimo….Eh da…. on je tad mene zagrlio i kaze: kad ste se vi ljubili mogu i ja…gurne mi jezik u usta i odose.
Ispratio sam pogledom sivi Chrysler kako se mucno penje uz ono malo brdasce i vratim se u dnevnu…naspijem sebi casu pogledam na sat:
5:31 ( ponedjeljak )