Bakica

50
Share
Copy the link

Interesantno je kako se nesto dogodi a da ni u snu nisi planirao niti mastao.

Ovoga puta je bila organizovana proslava;” vecer jastoga”. Za mene balkanca je to bilo nesto novo. Velika hala puna gostiju, a ja okruzen ljudima koji su na samom vrhu politicke vlasti u toj drzavi. Ma ne samo oni, vec i stotine drugih, totalno normalnih ljudi…brzo sam skontao, poenta je cugaj i uzivaj.

Pivo je dolazilo sa svih strana a meni muka da jedem jebenog jastoga, kako, sta????? Ljubitelj sam morskih specijaliteta ali kad ne znam kako da jedem raka.?
Na srecu, covjek peko puta mene, objasni mi: od a do z kako se jede rak….( nije mala stvar da se upravo on kandidovao za predcjednika te drzave ).

Okruzen sam sa svojom rajom, ljude koje poznajem. Do mene je sjedio irac Stive ( ko imalo poznaje irce, ne moram da pisem vise) jaran teske vrste. Pa Suzy, jedna starija dama, predivnih ociju…i …i…

Cinjenica da me sluzi mozda buduci predcjednik drzave, me je dojmila, ali je jastog ili kolicina piva dovela u ovu situaciju:

Napalio sam se…..jebao bih sve sto je oko mene???? stvarno!

Bas u tom trenutku mog svjesnog razmisljanja, kaze mi bakica Suzy: jesli da zapalimo po jednu?

Naravno, rekao sam i nas dvoje se uputimo ka jedinom izlazu iz hale. Izadjemo vani, oko nas samo priroda, nas dvoje sami.
Ponekad alkohol pomaze da se covjek oslobodi, da kaze ili pokaze sto zeli.

Dok smo lijepo pricali izvadio sam karinu i pokazao joj…nisam mogao da odolim…….ona sva stidna, me je prvo prekorila…kako to, starija sam..i sta ja znam vec.

U prvom trenutku sam pomislio, eh jebiga, sta hoces, imas mene,a ti odbijas?????

Sreca, bakica se malo odbijala, ( kao sto to zene rade ) stavio sam joj ruku na svoju karinu, rekoh vidi sta te ceka veceras:) ako zelis imas ga veceras.

E tu lezi slatkost:.

Drkala ga je ali stidno…….ali ga je drkala:)

Nema nista ljepse kad znas sa ces imati jebacinu, jedino kako to izvesti. U medjuvremenu nas je pozvao Stive pa smo kod njeg sjeili i pili.
Ona mi je vec sapmula, idemo kod nje da se rijesimo njenog auta pa je ja vozim do svoje gajbe.

Uh koja voznja…dok sam je vozio, gurnuo sam joj prst u picku…..kad smo dosli do kuce, iz auta sam skinuo sve sa sebe…

Ona se samo izvinila i rekla da mora u toalet….ok…cekao sam je gol sa nadignutom karinom…uh koji je to sex bio.

Drkao sam karinu dok ona nije usla. gola, jeste da je starica ali joj za sise mnoge djevojke mogu zavidjeti…..Ocuvane, kao da je niko nije prije jebavao…cvrste….
I ono sto je najvaznije, sve je prihvatala,
Docekao sam je u krevetu gol odmah se nabiia na njega..a sta ce sledece doci toga se nisam nadao.

Imao sam u njoj i pijateljicu, i sve moje zelje sam mogao ostvariti sa njom. Zena mojih snova . Prihvatala je bukvalno sve. Cesto puta bi prenocila kod mene, uzela nesto heklati…pridjem joj sa napetim kurcem i stavim u usta. Uopste joj nije bilo potrebno previse govoriti. Odmah se latila pusenja, lizala ga i sisala..od glavica do jaja.
Rasirim noge dok lezim na ledjima i dam joj da mi lize guzu. Uvijek sam joj obilno svrsavao u usta i sve je gutala , do posljednje kapi.
Ako noci kod mene , znala je da ujutro uz kafu slijedi pusenje.

Jednom dok sam radio vani, usao sam u kucu dok je ona spremala rucak. Skinuo sam radno odjelo i rekao joj, skidaj se gola i udji u kadu.
Poslusala je kao i uvijek, legla na koljena ali sam joj rekao, ovoga puta zelim da se piskim po tebi. Samo je rekla nemoj na glavu.

Dosao je na red da probamo nesto drugo, naravno, predlozio sam joj da je jebem sa svojim prijateljem…ali isto tako da se ona potrudi i nadje kakvu drugu zenu da se zajedno jebemo.
O tome drugi put 😉