8. Ispovest jedne drolje – Moj Brat

220
Share
Copy the link

Bližio se moj 20 rođendan i ja ni slutila nisam šta će se dogoditi i kako će taj događaj da mi promeni život.
Naime, bila je subota pre podne i jedan od onih retkih dana kada su mi mama i tata bili kod kuće. Taman sam izašla iz kupatila gde sam završila tuširanje, neko zakuca na moja vrata od sobe.
– Ćeri… – začula sam tatin glas iza zatvorenih vrata – …hajde dođi dole na kafu. Hoćemo mama i ja nešto da porazgovaramo sa tobom.
– Eto me za pet minuta – odgovorila sam i počela se oblačiti.
Sedeli smo nas troje za stolom i ispijali kafu u tišini. Mama, tata i ja. Atmosfera je bila tako napeta da je mogla nožem da se seče. Sranje.
Upravo sam saznala da se moji roditelji razvode. Definitivno. I pored svih mojih ubeđivanja, suza i preklinjanja, oni su odlučili. Za utehu mi je jedino bilo to što će se mama preseliti u jednom od naših stanova na par kilometara od nas, pa ću moći i dalje da se viđam sa njom. Naime, oni su odlučili da je za mene najbolje da ostanem u kući, a i zbog toga što je tata često na putu, pa da kuća ne bude prazna.
Kada sam ih pitala za razlog razvoda, onda je usledio novi šok za mene. Moj tata je priznao da ima dete sa drugom ženom. Malo je falilo da padnem sa stolice. Znači da ja to imam brata. Da fazon bude još veći, moj brat je bio 4 godine mlađi od mene. To je i bio problem, kako je rekla moja majka. Možda bi mu i oprostila dete sa drugom ženom, ali da je rekao odmah. Međutim, moj otac je tu tajnu krio celih 16 godina od moje majke i mene. Moram da priznam da je i mene to malo uvredilo. Da li to znači da smo živeli u laži celih 16 godina. Što je još gore, mi za to ne bismo ni saznale da dečakova majka nije umrla, pa je moj otac kao njegov tata rešio da ga primi dok ne postane punoletan.
Tu sam doživela šok da nekoliko minuta nisam mogla da dođem do daha iako su mi usta bila otvorena. Zapravo mi smo sada pili kafu samo iz razloga da bi mi saopštili tu vest i da sačekamo moga brata, jer je on upravo trebao da dođe. Zvono na vratima prekinu neprijatnu tišinu. Tata je ustao otvorio vrata i uveo njega u trpezariju. Mog brata.
Bio je to 16-to godišnji momčić izuzetne fizičke lepote. Valjda nam je to genetski. Visok, vitak, još uvek dečačkog tela i prelepih plavih očiju koje je verovatno kao i ja nasledio od tate. Da to je bio moj brat Dušan. Seo je sa nama za sto i primetno se vrpoljio na stolici. Videlo se da je i njemu bilo neprijatno koliko i nama. Nakon upoznavanja i par kurtoaznih rečenica, ja sam pokušala nešto za šta sam znala da neće uspeti.
– A kako bi bilo da ipak pređemo preko svega i pokušamo da živimo zajedno? – upitala sam sa nadom da će se moji roditelji predomisliti po pitanju razvoda.
– Ne… – reče moja majka odsečno – … za sada ćemo ovako. Isuviše je ovo komplikovano i neočekivano za mene. Hoću da se ohladim od svega.
Tada smo svi ućutali i u neprijatnoj tišini popili kafu. Nakon toga mama me je poljubila u obraz i napustila kuću. Otišla sam u sobu, bacila se na krevet i celo popodne plakala.

Prolazili su tako dani, meseci i život se je polako vraćao u normalu. Moj brat, kome sam dala nadimak Braca, polako je prikupljao simpatije sviju nas. Svojim šarmom, dečačkom naivnošću i velikom ljubavlju prema svima nama polako je ulazio u naša srca. Čak mi je jednom prilikom uz kafu i mama rekla da Dule bezobrazno koristi svoj šarm i kupuje ljude oko sebe, a da mu je to nasleđe od tate.
Tata, Braca i ja smo i dalje živeli u kući dok sam se sa mamom redovno viđala koliko god su to njene i moje obaveze dozvoljavale. Često smo ispijale kafu u nekom od kafića, išle u šoping, a čak se i dogovarale da ako se uklopimo sa vremenom tog lega odemo zajedno na odmor.
Pošto je moj tata kao pilot često bio na putu, Braca i ja smo uglavnom bili sami u kući. Tu naravno ne računam teta Veru, kućnu pomoćnicu, koja je spremala i kuvala za sve nas. Zahvaljujući veličini kuće, kao i obavezama, brat i ja se nismo nešto često viđali i da budem iskrena, da nije bilo zajedničkih obroka i par sati uveče uz TV ne bismo se ni videli.
Međutim, tih dana moj brat je počeo čudno da se ponaša. Koristio je svaki trenutak da bude sa mnom i da bude što ljubazniji. Pomalo mi je sve to bilo sumnjivo, ali zauzeta stalnim obavezama nisam pridavala tome neki veći značaj. Konačno se je jedne večeri otvorio. Pošto na TV-u nije bilo ničega interesantnog Braca me upita:
– Sejo, hoćeš da napravim kafu?
– To ti nije loše…
Za pet minuta kafa je bila pred nama i Braca se je tada otvorio. Naime imao je problem što je od skora u vezi sa nekom devojčicom, pa je tražio par saveta od mene. To mu je bila prva ljubav i moj brat je bio nevin po svakom pitanju. Nije znao kako da se ponaša, kako da se ljubi, a o nečem većem, kao što je sex da i ne govorimo. To veče smo ostali zajedno do kasno u noć uz razgovor.
Već nakon par dana sam primetila mnogo bolje raspoloženje u ponašanju mog brata. Izgleda da su moji saveti urodili plodom, što mi je on kasnije kroz priču uz kafu i potvrdio. Od tog trenutka su naši odnosi krenuli uzlaznom putanjom. Postali smo nekako bliskiji, a samim time i provodili mnogo više vremena zajedno uz razgovor o svemu i svačemu.

Moj rođendan. Velika žurka u kući. Mnogo sveta. Lud provod. Zabava, ludilo. Mamurluk naredna tri dana.
Tog dana sam ustala kasno. Negde oko podneva još uvek polomljena od mog rođendana. Ušla sam u kupatilo i napunila kadu da se opustim. Nakon tople kupke sam se pevušeći istuširala, umotala kosu u peškir i ušla u sobu.
ŠOK…
Na sred sobe je stajao moj brat, a ja gola kao od majke rođena. Samo peškir na glavi koji mi je obavijao kosu.
– Šta ćeš ti ovde? – viknula sam zbunjeno nakon par sekundi.
– Ja… mislim… – zamuckivao je ne skidajući pogled sa moga golog tela – …kucao sam… pa… nisi odgovarala… uplašio sam se… da ti nije dobro…
– Dobro, dobro… – sada sam se malo već smirila. Polako sam se okrenula i pošla ka komodi sa stvarima. Nisam žurila jer sam bila jedna od onih osoba koja se ne stidi golotinje, a na kraju krajeva Dule mi je brat. Lagano sam izvukla tange iz fioke i obukla ih dok sam sve vreme leđima bila okrenuta ka njemu. Onda sam stavila čipkasti brus i zakopčala ga na leđa.
– Lepa si… – izgovorio je tiho.
– Hvala…
– Ali mislim stvarno lepa… prelepa… – ponavljao je.
– OK, to smo rešili – rekla sam navlačeći preko glave letnju haljinicu – nego šta si hteo? Zašto si ovde?
– Ah da… – reče on još uvek zbunjeno i dalje me pohotno gledajući. Izvadio je crvenu duguljastu kutijicu iz džepa i pružio ka meni – Ovo ti je moj poklon za rođus. Na žurki je bila gužva pa nisam stigao da ti ga dam.
– O, hvala – bila sam iznenađena. Uzela sam kutijicu iz njegove ruke i počela da je otpakujem – … Nisi trebao, stvarno…
– Zaslužila si ti i više…
Lice mi se izobliči u masku iznenađenja kada sam otvorila kutijicu. Unutra se je sijala prelepa zlatna ogrlica.
– Da li ti se sviđa? – upita me brat.
– Divna je hvala ti… – prišla sam zagrlila ga i poljubila u obraz – … Nego odakle tebi novci za ovako nešto?
– Pa nasledio sam nešto od mame. Jeste da tata to još uvek kontroliše, ali i on mi je dao dozvolu za ovaj poklon – govorio je dok me nije ispuštao iz zagrljaja.
Tada sam osetila nešto što me je zbunilo. Tako zagrljeni i pritisnuti jedno uz drugo, osetila sam njegovu tvrdu muškost kako me pritiska po stomaku. Jebo te, mom bratu se je digao na mene. Tih nekoliko sekundi mi je prošlo na hiljadu misli kroz glavu. Bila sam zbunjena. Prvo, bio je u pitanju moj brat, a drugo, osećaj njegovog tvrdog i nadasve, reklo bi se velikog kurca na moj stomak koji sam jako dobro osećala preko tkanine je izazivao onaj čudan osećaj topline u meni. Zbunjeno sam ga odgurnula i zadihana i crvena u licu sela na ivicu kreveta. Braca je i dalje nemo stajao ispred mene svestan cele situacije. Držala sam otvorenu kutiju sa ogrlicom u krilu i gledala u pod. Nisam znala kako da postupim. Ipak, povremeno sam malo podizala pogled na gore, dovoljno da vidim kako mom bratu budža između nogu ne spada. Jasno mu se ocrtavala moćna kurčina preko šorca.
– Hoćeš da je probaš? – upita on polako prilazeći meni – Daj ja ću ti je prikopčati…
Nisam mu ništa rekla već sam samo odigla kutijicu ka njemu. On priđe meni bliže i sada je njegova budža bila tačno u visini mog lica. Počela sam uzbuđeno d dišem. Više nisam mogla da se kontolišem.
Braca uhvati ogrlicu za krajeve i raširi je. Sagnuo se je malo i obavio orglicu oko mog vrata. Obgrlio me je rukama kako bi mi zakopčao ogrlicu iza vrata i taj pokret prinese njegovo lice na dvadesetak centimetara od mog lica. Osetila sam miris njegovog parfema. Sa tim mirisom, osetila sam i kako mi se pičkica počinje vlažiti. Pobogu Anja, pomislila sam, šta to radiš…
Presudne su bile njegove ruke. Dodiri njegovih toplih prstiju pozadi po mom vratu me nateraše da nesvesno zabacim glavu unazad. On je to shvatio kao poziv na poljubac i naglo spustio svoje usne na moje. Iako sam se trznula iznenađena ovim njegovim potezom, strast je brzo nadvladala sve. Otvorila sam usta i prihvatila njegov poljubac. Jače me je stegao svojim rukama oko vrata i gurnuo mi jezik. Žmarci mi prođoše telom i ja polako padoh na leđa po krevetu. Braca je svojim telom krenuo za mnom i legao preko mene. Ljubili smo se strasno, a sada sam još više osećala njegovu tvrdu kitu na stomaku. Imala sam osećaj da mu je tvrda kao metalna šipka.
Nismo se odvajali od poljupca. Počeli smo da skidamo jedno drugo ne odvajajući se od poljubaca. Sada su sve barijere pale. U tom trenutku nam je bilo samo važno da zadovoljimo svoje nagone. Strast, mladost i hormoni su ludovali u nama i uopšte nam nije bilo bitno što smo brat i sestra. BRAT I SESTRA, prošlo mi je kroz glavu i ja sam naglo skočila zbacajući ga sa sebe. Sela sam na ivicu kreveta i stavila glavu među šake. On je zbunjeno ustao i ostao da stoji pored kreveta malo u stranu u odnosu na mene. Oboje smo bili skroz goli.
– Šta bi? – upita on zbunjeno.
– Kako šta? Pa ja sam ti sestra budalo…
– Polu…
– Polusestra ili sestra kakve to ima veze. Imamo istog oca.
– Znam… ali… – sada je i on bio zbunjen. Počeo je da shvata neke stvari.
– Mislim da je sve ovo greška. Molim te idi… – rekla sam nervozno dok mi je telo drhtalo od strasti i besa.
– Ali znaš… mislio sam… – govorio je dok mi je polako prilazio.
– Nema tu šta da se misli. Malo smo se zaneli… Idi molim te dok nismo napravili neku grešku…
– Zašto misliš da je to greška? – reče on i stade ispred mene. Stajao je tačno ispred mene dok sam ja još uvek sedela na ivici kreveta.
– Pa mi smo brat i sestra… – rekla sam sada već nesigurno dok sam gledala u njegov kurac koji se je klatio u visini mojih očiju. Tek sam tada primetila koliko je moj brat obdaren. Ispred očiju mi je stajao uspravno najveći kurac koji sam do tada u životu videla. Veliki, lep, išaran venama i žilicama, debeo i pravilnog oblika. Od tog prizora ponovo proradi ona drolja u meni.
– Znaš… – nastavio je on – ja sam mislio samo da se malo zabavimo. Pobogu pa nećemo praviti decu…
Ja ništa nisam progovarala. Omađijana lepotom i veličinom njegovog kurca nežno sam ga rukom obuhvatila odozdo za jaja i privukla sebi. Sada mi je njegov glavić bio na par centimetara od lica. Otvorila sam usta i lagano usisala njegov glavić.
– Ohhhh… sejo… kako je to dobro…. – oduševio se i primakao kukovima bliže.
Taj pokret ugura njegov kurac do pola u moje grlo i ja sa oduševljenjem počeh da mu pušim. Imao je prelep i ukusan kurac. Uhvatio me je rukama za glavu i počeo da mi diktira tempo pušenja koji je njemu odgovarao. Dudlala sam tu moćnu kurčinu gušeći se u njegovoj veličini. Pogledala sam na gore suznih očiju i videla oduševljenje na njegovom licu. Moj brat je uživao ne verujući da mu njegova sestra guta ceo kurac. Odmakla sam se i njegov kurac mi ispade iz usta. Šljapio ga je po stomaku, a ja sam napaljena pala nauznak na krevet i tiho rekla:
– Uzmi me… Želim te…
Nije trebalo dva puta da mu kažem. Braca se pope na krevet između mojih nogu i preklopi me svojim telom. Osetila sam kako njegov glavić traži put ka mom pičiću između mojih butina. Počeo je da me ljubi strasno dok je njegovo vrelo telo palilo moju kožu i dojke.
Tada sam ga osetila. Prislonio je svoj glavić na ulaz u moju pičkicu. Celo telo mi je zadrhtalo od uzbuđenja. Trznuo je kukovima i lagano mi uterao glavić.
– Ahhhh…. prija miii… – dahtala sam šireći noge još više kako bi mi ceo prodro.
– Uhhh… kako si vrela… – šaputao je i nastavio da mi ga ugurava.
Pičkica mi se širila do bola da primi u sebi to čudovište. Ulazio je lagano i glatko. Osećala sam svaku njegovu žilicu i venu kako mi draži zidove vagine. Konačno sam osetila njegova znojava i mekana muda na moju guzu. Uterao ga mi je celog. Izvio je svoje telo unazad kao da je hteo da što dublje uđe u mene. Noge su mi visile u vazduhu dok mi je pičkicu preplavila toplina i lepota.
Onda je nastao lom. Braca uspravi gornji deo svoga tela i rukama me uhvati za sise. Izvukao je svoj kurac iz moje pičke do pola i onda ga naglo sjurio ponovo do jaja. Krenuo je da me tuca. Jebao me je kao pomahnitao.
– Ohhh… sejo kako ga dobro primaš… – dahtao je u transu.
– Prija mi tvoja kurčina… ohhhh bracoooo… jebi me…
– Ohhh… rasturiću te kao drolju…
– Rasturi me… što me bolje jebeš… biću ti veća drolja…
– Ahhh… sejooo…
Uživala sam. Moj brat me je jebao kao kozu. Niko me do tada nije tako dobro izjebao kao moj rođeni brat, a pored toga, imao je moćnu kurčinu koja bi zadovoljila svaku drolju na ovom svetu. Ipak, najlepše je bilo to što me je jebao dugo. Moj braca je imao kapacitete da dugo, dugo jebe. Uživala sam dugo u njegovoj jebačini i tvrdom kurcu, a tada je nastao lom.
– Evo meee… ne mogu više… – vrisnuo je Braca.
– Ohhh… daj mi ga… i ja sam blizu…
– Evo ti ga… evo ti ga… – govorio je u ritmu nabijanja svog kurca u meni.
Orgazam mi je krenuo od temena u glavi. Polako se spuštao duž kičme pravo ka mojoj pičkici u koju je moj brat sada već sumanuto nabijao svoj kurac. Celo telo je počelo da mi se trese. Orgzam za orgazmom su me potresali dok sam vrištala na sav glas.
– Uhhhh… prosipam se… daj mi gaaaa….
– Ahhh… evo ti ga…
Svršavanje do neba. Sva drhtim, a noge mi polako padaju na krevet. Tada ga braca naglo vadi iz moje pičkice i na kolenima ga usmerava prema meni. Par puta ga je nadrkao i onda je šiknula sperma. Ogroman beli mlaz njegove sperme izleće metar u vis i pade mi preko stomaka i grudi. Vrela sperma moga brata mi je palila kožu. Zatim drugi mlaz, snažan kao i prvi. Uspravljam se i krećem se ka toj moćnoj kurčini. Treći mlaz več sada uprskava u moja otvorena usta. Četvrti mlaz, sklapam svoja usta oko njegovog glavića i žedna upijam svaku kap njegovog semena. Osećam, četvrti mlaz, peti… Ko zna koji po redu. Usta su mi puna njegove tople sperme. Gutam. Iz pičkice mi curi kao da sam se upiškila.
Padamo zadihani na krevet. Svaka koščica u telu me boli, svaki mišić drhti od napora i zadovoljstva. Braca odiže glavu i spusti nežni poljubac na moju bradavicu.
– Sejo… ovo je bilo fantastično…
– Znaš, nek ide život do đavola… moraćemo ovo da ponovimo…
– Uvek…
– Ali to mora ostati naša tajna… za sve…
– Znam… pa nisam lud…

I dan danas, iako sa bratom ne živimo u istoj kući, ja sam udata, on oženjen, imamo svoje porodice, ali uvek koristimo priliku da se dobro izjebemo. Ako ne, ono bar da mu negde na brzaka ispušim ili on meni podari jedan dobar liz po uvek gladnoj pičkici. Znam da je to incest, ali šta me briga. Mi uživamo, a kome smeta neka ne gleda i ne čita. Čak smo se toliko opustili da smo počeli da uživamo u svemu. Jebe me moj braca i u pičkicu i u guzu, a pising nam je od skora postao neizbežna stvar tokom svakog sexa.
Još uvek nisam našla boljeg jebača od mog brace.